Matura 2009 [3321]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • alisha

ja jeszcze niee, ale na dniach mozna sie spodziewac; D
  • inséparable

ufff ,bo myślałam ,ze coś nie tak...a zabrałam wczoraj papiery ze stosunków ,to byłoby nieciekawie;p
  • Mroczyna

Co do prawa to dzieciaki, na prawdę nie ma o co się bać. Jest niż demograficzny ludu coraz mniej więc tanquilo. Okolo końca sierpnia, a nawet połowy września dostaniecie wielkie paki z WPiA zawieające regulamin studiowania na UW, zasady studiowania na WPiA, oświadczenie o przyjęciu, zaproszenie na immatrykulację(trudne słowo; p) + cudowne vademecum, w którym dowiecie się co i jak na WPiA. Jeżeli jednak macie mega parcie do tej wiedzy to http://vademecum.vislegis.pl/ wejdźcie tutaj.
    Bardziej nalezy się bać o samozaparcie do nauki na studiach niż o dostanie; )
    Pozdrawiam
    Magdalena M
    Samorząd Studentów WPiA UW
  • e.t

czy na wieczorową socjologię w isns (z dodatkowej rekrutacji) warunkiem koniecznym jest przynajmniej jeden przedmiot zdany na poz. rozszerzonym?
  • Penelopa

hej :);) już dostałam list z prawa wieczorowego i zaproszenie na obóz ... jedzie ktoś z Was ?
  • Anonim

ja dostalem list z zarzadzania zaocznego <bo na takowe idę> i mam takie samo pytanie jak kolezanka wyżej wybiera sie ktos ??:D
  • вронка

nie wiecie kiedy bedzie czyny dziekanat na prawie? musze zabrac papiery; /
  • Bambi ®

czy jest ktoś kto dostał sie na wydział nauk ekonomicznych wieczorowo???
  • Anonim

witam:-)czy kierunek filolgoia polska(specjalność logopedia) istnieje na UW w systemie wieczorowym?nie mogę znaleźć żadnych informacji na ten temat,może ktoś pomoże:-)dziękuję