-
alisha
-
inséparable
ufff ,bo myślałam ,ze coś nie tak...a zabrałam wczoraj papiery ze stosunków ,to byłoby nieciekawie;p -
Mroczyna
Co do prawa to dzieciaki, na prawdę nie ma o co się bać. Jest niż demograficzny ludu coraz mniej więc tanquilo. Okolo końca sierpnia, a nawet połowy września dostaniecie wielkie paki z WPiA zawieające regulamin studiowania na UW, zasady studiowania na WPiA, oświadczenie o przyjęciu, zaproszenie na immatrykulację(trudne słowo; p) + cudowne vademecum, w którym dowiecie się co i jak na WPiA. Jeżeli jednak macie mega parcie do tej wiedzy to http://vademecum.vislegis.pl/ wejdźcie tutaj.
Bardziej nalezy się bać o samozaparcie do nauki na studiach niż o dostanie; )
Pozdrawiam
Magdalena M
Samorząd Studentów WPiA UW -
e.t
czy na wieczorową socjologię w isns (z dodatkowej rekrutacji) warunkiem koniecznym jest przynajmniej jeden przedmiot zdany na poz. rozszerzonym? -
-
Penelopa
hej :);) już dostałam list z prawa wieczorowego i zaproszenie na obóz ... jedzie ktoś z Was ? -
Anonim
ja dostalem list z zarzadzania zaocznego <bo na takowe idę> i mam takie samo pytanie jak kolezanka wyżej wybiera sie ktos ??:D -
вронка
nie wiecie kiedy bedzie czyny dziekanat na prawie? musze zabrac papiery; / -
Bambi ®
czy jest ktoś kto dostał sie na wydział nauk ekonomicznych wieczorowo??? -
Anonim
witam:-)czy kierunek filolgoia polska(specjalność logopedia) istnieje na UW w systemie wieczorowym?nie mogę znaleźć żadnych informacji na ten temat,może ktoś pomoże:-)dziękuję