-
JAGO
-
Cláudia
ze szkoły, w której pisalas mature. Spiesz się, bo z tego co wiem deklaracje wstepne powinny byc juz dawno zlozone, a jesli nie to termin mija niedlugo. Bynajmniej tak bylo w zeszlym roku. Trzeba zlozyc zarowno deklaracje wstepna teraz, jak i pozniej deklaracje ostateczna, ta druga chyba do lutego. -
just Annie
-
Marcioszek:)
nie.. możemy wprowadzić zmiany.. a złożyć to trzeba do 30 września. deklaracje można wziąć ze szkoły albo z internetu. jest specjalna deklaracja dla poprawiających :D -
-
Anonim
ja już to mam za sobą...i tylko czekam cierpliwie na Maj :D...a w ogóle ktoś oprócz nas poprawia jeszcze? -
Anonim
wlasnie! ma ktos linka?
nie moge znalezc linka do tych delaracji!!!!!:(
a w skzole powiedzieli,ze mam drukowac sama
blagam o szybka odp. mam czas do 30 wrzesnia!!!:(
-
Michał
-
Anonim
-
,
Hej.W tym roku zdawałam angielski podstawowy a w maju chciałam podnieść wynik z tym,że myślę tez nad rozszerzeniem.Teraz zmienili przepisy jak się nie mylę i można zdawać i podst i rozszerz., tzn że mogę w deklaracji zaznaczyć poprawę ang podst, a do tego na dodatku ang rozszerz?? istnieje w ogólę taka obcja?? z góry dzięki za pomoc. -
......
-
Paulina [:
Dokładnie, zresztą wszystko jest ładnie w deklaracji wyjaśnione. :) Ja byłam wczoraj w szkole, wypełniłam co potrzeba i jeszcze w lutym zostaje mi potwierdzić, o ile nie zmienię zdania. :p -
Anonim
Ja też poprawiam maturę za rok, deklarację złożyłam przed wyprowadzką na studia, bo troszkę dlaeko mam do domu i tak jak ktoś pisał wyżej termin mija dziś, 30 września. -
Milen
Generalnie to oni sami nie wiedzą jak będzie wyglądała tegoroczna matura a tym bardziej poprawa naszej. Z tego co wiem, jeżeli ktoś chce poprawiać angielski z podstawy na rozszerzenie to musi również zdawać rozszerzony ustny. Ale jak pisałam wcześniej, wszyscy są zamotani, nawet ci w CKE. -
Anonim
>Natalia napisała:
>i tak jak ktoś pisał wyżej termin mija dziś, 30 września.
nie, nie! można również złożyć dopiero w lutym. -
Anonim
Owszem, na stronie www mojego liceum również widnieje informacja, że ubiegłoroczni maturzyści składają TYLKO ostateczną deklarację do dnia 31 stycznia 2010r. Wiadomo jednak, że każde liceum może procedury maturalne ustalać inaczej, ale na pewno jest możliwość do 31.01... -
Anonim
-
just Annie
>madame misère wrote:
>>Natalia napisała:
>>i tak jak ktoś pisał wyżej termin mija dziś, 30
>września.
>
>nie, nie! można również złożyć dopiero w lutym.
ratujesz mi zycie.
to pewne xD? bo do glupiej szkoly nie moge sie dodzwonic, a pojsc tez nie moge bo w uk siedze xD -
Ylaa
jednak jeżeli chcę poprawiać matmę rozszerzoną to będę ją zdawać na starcyh zasadach , prawda ? bo raczej nie uśmiecha mi się napisanie jeszcze podstawowek.. .bo po co ? -
#
jasne, że na starych. każdy maturzysta pisze mature na swoich zasadach macierzystych; )
-
Anonim
i my na swój egzamin ( jeśli jest na poziomie rozszerzonym ) przychodzimy na 14?