-
Anonim
Z UWAGI NA TO, ZE MATURY SIE SKONCZYLY, A MOI UCZNIOWIE OCZYWISCIE WSZYSCY ZDALI, TO PONAWIAM WĄTEK, BO MAM KILKA WOLNYCH MIEJSC:)
! ! ! SUPER KOREPETYCJE TANIO MILO I SKUTECZNIE ! ! !
Absolwentka szkoły dwujęzycznej z wykładowym językiem francuskim, po wielu zagranicznych wyjazdach do krajów anglojęzycznych i frankofońskich, absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej, obecnie studentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej II stopnia, udzieli korepetycji z angielskiego i francuskiego na WSZYSTKICH POZIOMACH –począwszy od zerowego do poziomu zaawansowanego.
Mam kilkuletnie doświadczenie w przygotowywaniu uczniów do różnych egzaminów, w tym: - gimnazjalnego
- maturalnego (matura podstawowa, rozszerzona, międzynarodowa)
- egzaminów akademickich
- FIRST CERTIFICATE in ENGLISH
- CERTIFICATE in ADVANCED ENGLISH
- DELF - Diplôme d'Etudes en Langue Français
100% zdawalności wśród moich uczniów.
Ponadto doszkalam umiejętnosci merytoryczne uczniów, uczę sztuki swobodnej konwersacji, wprowadzam slang british english/ american english.
Wciąż na bieżąco sama kształcę się językowo (fr.: 9 lat , ang.: 16)
Posiadam wielki zasób podręczników, ćwiczeń, skryptów, kserówek, testów, itp., lekcje prowadzę w ciekawy, urozmaicony sposób (testy, konwersacje, reading, listening, video, dyktanda, nauka poprawnej wymowy, itp) w przyjaznej, bezstresowej atmosferze, a co najważniejsze- szczerze lubię uczyć innych
Pozdrawiam i zachęcam do współpracy
Agnieszka Ptaszyńska
tel 509944142
gg 720551
! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! -
Anonim
Witam wszystkich szukających pomocy w nauce:)
Od 4 lat udzielam korepetycji z CHEMII na każdym poziomie (gimnazjum/liceum/studia).
Sama jestem studentką 5-go roku farmacji, więc z chemią mam do czynienia każdego dnia:)
Oferuję profesjonalne przygotowanie w miłej, bezstresowej atmosferze:).
Posiadam własne materiały, wiele książek i notatek które udostępniam uczniom.
Serdecznie zapraszam zwłaszcza maturzystów!
Zajęcia odbywają się u mnie (Warszawa => Ochota)
Cena: 30zł za godzinę zajęć
664175075 -
Maryś A.
Sprzedam książki do wosu - przydatne do matury!
I to "vademecum matura" wraz z nieużywaną płytą cd z zadaniami i odpowiedziami.
2 ksiązka to wos do matury same podstawowe wiadomości.
Dodatkowo:
rózne sciagi do polskiego,chemii,fizyki,miniśc iagi, streszczenia i opracowania lektur,wszystkie epoki.
prv. -
Rekolekcje adwentowe SGGW
Akademickie Stowarzyszenie Katolickie SOLI DEO zaprasza na rekolekcje adwentowe SGGW, które odbędą się w Auli II budynku nr 34 (Wydział Leśny) na Kampusie Głównym SGGW w dniach:
13 XII pon, godz. 19:15
14 XII wt, godz. 19:15
16 XII czw, godz. 19:15
Rekolekcje poprowadzi ks. Arkadiusz Szczepanik
Serdecznie Zapraszamy! -
-
Kuba
Sprzedam notatki przygotowujące do matury z geografii! Notatki z kursów doszkalających!!
gg# 2292128 -
ZiS
A jeśli nie zdałeś matury... to zapraszam do udziału w projekcie, w którym wraz z doradcą zawodowym określisz swoją ścieżkę kariery oraz zapiszesz się do wybranej przez siebie szkoły, którą opłacimy za Ciebie my i uzyskasz świadectwo maturalne.
Trochę informacji:
W ramach projektu uzyskasz:
* Indywidualne i grupowe doradztwo zawodowe
* Opłacenie 1 roku nauki w wybranej szkole dla dorosłych
* Wyżywienie w czasie spotkań z doradcą
Do udziału w projekcie zapraszamy osoby:
* W wieku 18-64 lata
* Zamieszkałe na terenie woj. lubelskiego
* Chcące z własnej inicjatywy podjąć kształcenie w formach szkolnych
* Bezrobotne, nieaktywne zawodowo, a także pracujące
* Nie posiadające świadectwa dojrzałości
Dzięki udziałowi w projekcie:
* Otrzymasz profesjonalne portfolio zawodowe wykonane przez doradcę zawodowego
* Dowiesz się, jak szukać i aplikować o pracę
* Dowiesz się, jak skutecznie zaprezentować się pracodawcy
* Podniesiesz swoje kwalifikacje zawodowe zupełnie za darmo
* Otrzymasz świadectwo maturalne
Termin spotkań z doradcą: sierpień - wrzesień 2011
Miejsce: Lublin
Więcej informacji -->
Pod numerem telefonu 501 204 113
Pod adresem mailowym kontakt@grupa23.com.pl
Pod adresem mailowym czekamy także na zgłoszenia. W temacie maila prosimy wpisać zgłoszenie. Liczba miejsc ograniczona.
Udział w projekcie jest bezpłatny. -
Monia
Pomoc w badaniu internetowym
Witam!
Jestem studentką Szkoły Wyższej Psychologii Społecznej i przeprowadzam badanie dotyczące postrzegania niektórych zawodów. Jeśli ma Pan/Pani trochę czasu (ok. 15min) to proszę o odpowiedzenie na kilka pytań. Na początku badania jest umieszczona dokładna instrukcja. Badanie jest anonimowe. Z góry dziękuję za pomoc i poświęcony czas.
Oto link badania: http://www.redfrogstudio.pl/badanie...