Matura 2010 [4092]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ostry-DeXter

Wszelkie ogłoszenia z korepetycjami itp..
  • Kinia

pomoc w pisaniu prac maturalnych z j. polskiego (prezentacja). TANIO!!!
    3 letnie doświadczenie. Jestem studentką prawa oraz zarządzania i dowodzenia. Zainteresowanych zapraszam do pisania na prv!
  • Blumenek

Studentka 3 roku Germanistyki Uniwersytetu Warszawskiego udzieli korepetycji z JĘZYKA NIEMIECKIEGO na każdym poziomie. Przygotowanie do matury, certyfikatów, pomoc w pracach domowych, tłumaczenia. 3-letnie doświadczenie. 30 zł/ godz. Bardzo serdecznie zapraszam i pozdrawiam.:)

Magda.
  • Zuzulec

Cześć!
    Jestem studentką Indywidualnych Studiów Matematyczno-Przyrodniczych na Uniwersytecie Warszawskim.
    Chętnie i skutecznie pomogę w nauce MATEMATYKI (podstawówka, gimnazjum, liceum, technikum). Mam doświadczenie w nauczaniu tegoż przedmiotu :)

Przygotuję Cię do kolejnej lekcji, sprawdzianu, klasówki, egzaminu, MATURY, a także po prostu pomogę w zrobieniu zadanek, wyjaśnieniu, wytłumaczeniu, itp. w zależności od Twoich preferencji, oczekiwań i pragnień!

Ilość spotkań i ich formuła według Twojego uznania.

Cena do uzgodnienia (25-35 zł w zależności od liczby osób, częstości,itp.)

Zapraszam serdecznie :)

Zuza
  • Paweł Krężołek

Laureat olimpiady OWPSW i finalista olimpiady UE udzieli korepetycji z historii i WOSu.

Pisanie prac - cena w zależności od objętości i tematyki.

Przygotowanie do matyry, jak również do olimpiad i konkursów.

W przypadku lekcji poza Śródmieściem doliczam za dojazd - cena lekcji od 30 do 50 zł.

Kontakt na priv, telefonicznie 606673029 lub GG 8458308
  • Karolek

pomogę chętnie w bardzo dobrym przygotowaniu do matury z chemii.
    jestem studentem trzeciego roku farmacji, także kontakt z chemią mam ciągły.
    w tym roku przygotowałem uczniów do matury z całkiem dobrym skutkiem.
    na każde zajęcia opracowuję własne materiały w oparciu o syllabus z CKE.
    robię bardzo dużo kartkówek, sprawdzianów oraz próbnych matur, wałkując ciągle przyswojony już materiał.
    zainteresowanych zapraszam na priv.
    Warszawa. Dojeżdżam lub u mnie.
    Gwarantuję - poziom rozszerzony - rok nauki m.in. 80-90%
    - poziom podstawowy - pół roku m.in. 80-90%
    pozdrawiam
    Karol

• Anonim

Rzetelnie przygotuję do matury na poziomie podstawowym i rozszerzonym.
    Sprawię, że język polski przestanie Cię straszyć, a stanie się maturalnym pewnikiem! Zacznij teraz by mieć pewność maturalnego sukcesu!

Zajęcia odbywają się w przyjaznej atmosferze, mają relatywnie niską cenę, gwaratuję ich wysoką jakość.
    Mieszkam w dogodnej lokalizacji, na warszawskim Mokotowie.

zainteresowanych zapraszam
    -kontakt na gronie
    Ania
  • Gabi

Zapraszam wszystkich chętnych na zajęcia z języka niemieckiego. Szczegóły na priv
  • ஜ Ola ஜ

Nauka w przyjemnej atmosferze, z motywacją do przyswajania poznanego materiału.

Jestem studentką Lingwistyki Stosowanej (francuski, angielski), także mam własne, sprawdzone metody na skuteczne i jak najszybsze powtarzanie i opanowywanie materiału w jak najkrótszym czasie. Jednocześnie skończyłam liceum dwujęzyczne, zdając maturę z angielskiego na poziomie dwujęzycznym (+/- odpowiednik poziomem egzaminowi CPE). Każde wakacje spędzam w UK, Irlandii by doskonalić swój warsztat, nieustannie utrzymuję kontakt z native speaker’ami by mieć tzn. żywą styczność z językiem.

* poziomy od podstawowego do zaawanasowanego
    *przygotowanie do certyfikatów Cambridge FCE, CAE
    * przygotowanie do matury - PODSTAWOWEJ i ROZSZERZONEJ

> posiadam niezliczona ilość materiałów dodatkowych
    > fiszek wszelkiego rodzaju
    > nagrań audio/wideo
    > książek do czytania w jęz. angielskim

które wykorzystuję w nauczaniu.

Szczegóły na prv! Zatem zapraszam :)
  • Anonim

WITAM,
    UDZIELE KOREPETYCJI Z WOSU. JESTEM STUDENTKA WYDZIALU PRAWA I ADMINISTRACJI UW STUDIA DZIENNE. PRZYGOTUJE DO MATURY, POMOGE NAPISAC PRACE. JESTEM FINALISTKA OLIMPIADY Z WIEDZY O PRAWACH CZLOWIEKA W TORUNIU. TANIO! POLECAM! WSZYSTKI POZIOMY!! MATURA ZDANA NA 100%

PRZYGOTOWANIE.MATURA@GMAIL.COM

• Anonim

PREZENTACJA MATURALNA na 100 procent!!!TANIO

Witam serdecznie, jestem studentką Uniwersytetu Warszawskiego. Chętnie podejmę się napisania prezentacji maturalnej – naprawdę na KAŻDY temat, to dla mnie żaden problem :) Z doświadczenia wiem, że stworzenie tego typu pracy wymaga czasu i koncentracji, a nie każdy maturzysta tym dysponuje – do takich właśnie osób kieruję swoją ofertę. Pragnę nadmienić, że ja za swoją prezentację otrzymałam maksymalną liczbę 20/20 punktów, a z językiem polskim obcuję na co dzień ze względu na kierunek moich studiów, dlatego niczego nie ryzykujesz! Jak dotąd, wszystkie napisane przeze mnie prace uzyskały 18-20 punktów, dlatego naprawdę, nie ma się czego bać :)
    Przed napisaniem każdej prezentacji maturalnej oczywiście konsultuję się z zainteresowanym w kwestii doboru materiału (tak, aby był on merytoryczny i przede wszystkim, żebyś był/była z nim zaznajomiona). Wykonana przeze mnie prezentacja maturalna obejmuje oczywiście konspekt, czyli plan całej pracy, wykonaną prezentację, właściwie spisaną bibliografię i spis materiałów pomocniczych (cytaty, zdjęcia, skany reprodukcji, daty, odwołania – jeśli potrzeba). Co ważne, dołączam także listę kilku/kilkunastu prawdopodobnych pytań dotyczących prezentacji, które może zadac komisja, także będziesz mógł/mogła swobodnie poćwiczyć w domu :)

Nie pobieram żadnych dodatkowych opłat, a wykonana przeze mnie praca jest naprawdę solidna i kompetentna. Płatne przy odbiorze wykonanej przeze mnie prezentacji, tak więc niczego nie ryzykujesz, naprawdę!

PRZYGOTOWANIE.MATURA@GMAIL.COM

• Ostry-DeXter

DUŻE LITERY SIĘ GORZEJ CZYTA, PANI FINALISTKO OLIMPIADY..

ale gratuluję .. test na inteligencję przeszłaś; ]
  • Dziecie Multi-Kulti

Witam! Prowadze 2-letnie kursy do matury z historii sztuki. Male grupy lub indywidualne, spotkania raz w tygodniu, terminy do ustalenie. siedze w historii sztuki takze jestem na biezaco z zagadnieniami maturalnymi. ogrom materiałów za darmo. info na priv.
  • Elizka

Sprzedam:

• Język polski – nowa matura
    zasady nowej matury z języka polskiego
    przejrzyste kryteria oceniania
    literatura polska i powszechna
    87 przykładów analiz i interpretacji
    modele odpowiedzi-krok po kroku

poziom podstawowy i rozszerzony

Aleksandra Juranek, Małgorzata Młynarczyk

20,00 złotych

• Język polski – matura na 100%

arkusze egzaminacyjne
    modele odpowiedzi
    komentarz

Zofia Starownik, Bożena Welter

15,00 złotych

• Język polski – repetytorium maturzysty

całość materiału w jednej książce
    informacje gotowe do zapamiętania
    wiadomości dostosowane do testów zgodne z tabelą standardów wymagań

Beata Wolska
    Agnieszka Nawrot

30,00 złotych

Ceny do ewentualnej negocjacji; )
    Odbiór osobisty w Warszawie
    kontakt na priva
  • Paweł Krężołek

Laureat olimpiady OWPSW i finalista olimpiady UE udzieli korepetycji z historii i WOSu.

Przygotowanie do olimpiad i konkursów.

Obecnie studiuje nauki polityczne na UW.

Kontakt:

pawelkrezolek@gmail.com

606673029

GG: 8458308
  • maciek

.............................. .......... .............................. ..........

Zajmuję się pisaniem prac maturalnych. Plan ramowy, bibliografia, materiały dodatkowe (folie na rzutnik, plansze, itp. )
    Chętnie pomogę z każdego tematu.
    bardzo solidnie i tanio!!
    Proszę o kontakt na prive lub maciek.glowal@wp.pl

.............................. .......... .............................. ..........
  • .

Absolwent filologii polskiej z dyplomem licencjata z w/w kierunku pomoże w napisaniu pracy maturalnej. Ceny już od 50 zł więc taniej nie znajdziecie :) Więcej informacji na http://www.zdajna5.pl lub na privie. Polecam i pozdrawiam serdecznie.
  • Anonim

Student czwartego roku Politechniki Warszawskiej(wydział Mechaniczny Energetyki i Lotnictwa) pomoże przygotować się do matury z matematyki, jeśli masz jakieś problemy większe lub mniejsze z matematyką zapraszam!!
    Więcej info na priv.
  • Vandetta

Sprzedam prezentację z języka polskiego wraz z konspektem, ocenioną na 20pkt, pt."Geneza i etymologia najczęściej spotykanych nazwisk Warszawiaków"
  • Luker88

Język Polski, Historia, WOS, PRAWO - korepetycje

Wybierasz się na studia na takie kierunki jak Prawo, Dziennikarstwo, Europeistyka, Socjologia, Politologia, Stosunki Międzynarodowe czy Historia (lub kierunki pokrewne) ?

Szukasz dobrego korepetytora, który będzie w stanie odpowiednio przygotować Cię do Matury z Historii, WOS-u czy Języka Polskiego (zarówno na poziomie podstawowym jak i rozszerzonym) ?

Udzielam także korepetycji/ konsultacji z przedmiotów obowiązkowych na pierwszym roku Prawa tzn.: Logiki, Wstępu do Prawoznawstwa, Prawa Rzymskiego, Powszechnej Historii Państwa i Prawa, Historii Prawa i Ustroju Polski

Napisz do mnie – na adres e-mail: 88luker@gmail.com
    lub na numer gadu-gadu – 2291840 (Pisz, nawet kiedy jestem nie aktywny, odpiszę kiedy wróce)

Student II roku Prawa (studia dzienne, stacjonarne) Uniwersytetu Warszawskiego sprawi, że do egzaminu maturalnego będziesz bardzo dobrze przygotowany(-a)

Wyszukiwanie odpowiednich materiałów, tłumaczenie zawiłych i trudnych zagadnień, analiza tekstów źródłowych, nauka pisania rozprawek oraz innych tekstów użytkowych przydatnych na Maturze, rozwiązywanie testów i kazusów etc. etc.

Praca z profesjonalnym materiałem dydaktycznym, wyczerpującym całkowity zakres programu niezbędnego do bardzo dobrego przygotowania się do Matury z Historii, WOS-u oraz Języka Polskiego.

http://lukaszrosiak.pl.tl

| |

Grono dla wszystkich zdających maturę w 2010 roku. Regulamin: - Nie dublujemy tematów - Krytyku...

Fotki

Miejsca grona (0)