-
-
Kinia
pomoc w pisaniu prac maturalnych z j. polskiego (prezentacja). TANIO!!!
3 letnie doświadczenie. Jestem studentką prawa oraz zarządzania i dowodzenia. Zainteresowanych zapraszam do pisania na prv! -
Blumenek
Studentka 3 roku Germanistyki Uniwersytetu Warszawskiego udzieli korepetycji z JĘZYKA NIEMIECKIEGO na każdym poziomie. Przygotowanie do matury, certyfikatów, pomoc w pracach domowych, tłumaczenia. 3-letnie doświadczenie. 30 zł/ godz. Bardzo serdecznie zapraszam i pozdrawiam.:)
Magda. -
Zuzulec
Cześć!
Jestem studentką Indywidualnych Studiów Matematyczno-Przyrodniczych na Uniwersytecie Warszawskim.
Chętnie i skutecznie pomogę w nauce MATEMATYKI (podstawówka, gimnazjum, liceum, technikum). Mam doświadczenie w nauczaniu tegoż przedmiotu :)
Przygotuję Cię do kolejnej lekcji, sprawdzianu, klasówki, egzaminu, MATURY, a także po prostu pomogę w zrobieniu zadanek, wyjaśnieniu, wytłumaczeniu, itp. w zależności od Twoich preferencji, oczekiwań i pragnień!
Ilość spotkań i ich formuła według Twojego uznania.
Cena do uzgodnienia (25-35 zł w zależności od liczby osób, częstości,itp.)
Zapraszam serdecznie :)
Zuza -
-
Paweł Krężołek
Laureat olimpiady OWPSW i finalista olimpiady UE udzieli korepetycji z historii i WOSu.
Pisanie prac - cena w zależności od objętości i tematyki.
Przygotowanie do matyry, jak również do olimpiad i konkursów.
W przypadku lekcji poza Śródmieściem doliczam za dojazd - cena lekcji od 30 do 50 zł.
Kontakt na priv, telefonicznie 606673029 lub GG 8458308 -
Karolek
pomogę chętnie w bardzo dobrym przygotowaniu do matury z chemii.
jestem studentem trzeciego roku farmacji, także kontakt z chemią mam ciągły.
w tym roku przygotowałem uczniów do matury z całkiem dobrym skutkiem.
na każde zajęcia opracowuję własne materiały w oparciu o syllabus z CKE.
robię bardzo dużo kartkówek, sprawdzianów oraz próbnych matur, wałkując ciągle przyswojony już materiał.
zainteresowanych zapraszam na priv.
Warszawa. Dojeżdżam lub u mnie.
Gwarantuję - poziom rozszerzony - rok nauki m.in. 80-90%
- poziom podstawowy - pół roku m.in. 80-90%
pozdrawiam
Karol
-
Anonim
Rzetelnie przygotuję do matury na poziomie podstawowym i rozszerzonym.
Sprawię, że język polski przestanie Cię straszyć, a stanie się maturalnym pewnikiem! Zacznij teraz by mieć pewność maturalnego sukcesu!
Zajęcia odbywają się w przyjaznej atmosferze, mają relatywnie niską cenę, gwaratuję ich wysoką jakość.
Mieszkam w dogodnej lokalizacji, na warszawskim Mokotowie.
zainteresowanych zapraszam
-kontakt na gronie
Ania -
Gabi
Zapraszam wszystkich chętnych na zajęcia z języka niemieckiego. Szczegóły na priv -
ஜ Ola ஜ
Nauka w przyjemnej atmosferze, z motywacją do przyswajania poznanego materiału.
Jestem studentką Lingwistyki Stosowanej (francuski, angielski), także mam własne, sprawdzone metody na skuteczne i jak najszybsze powtarzanie i opanowywanie materiału w jak najkrótszym czasie. Jednocześnie skończyłam liceum dwujęzyczne, zdając maturę z angielskiego na poziomie dwujęzycznym (+/- odpowiednik poziomem egzaminowi CPE). Każde wakacje spędzam w UK, Irlandii by doskonalić swój warsztat, nieustannie utrzymuję kontakt z native speaker’ami by mieć tzn. żywą styczność z językiem.
* poziomy od podstawowego do zaawanasowanego
*przygotowanie do certyfikatów Cambridge FCE, CAE
* przygotowanie do matury - PODSTAWOWEJ i ROZSZERZONEJ
> posiadam niezliczona ilość materiałów dodatkowych
> fiszek wszelkiego rodzaju
> nagrań audio/wideo
> książek do czytania w jęz. angielskim
które wykorzystuję w nauczaniu.
Szczegóły na prv! Zatem zapraszam :) -
Anonim
WITAM,
UDZIELE KOREPETYCJI Z WOSU. JESTEM STUDENTKA WYDZIALU PRAWA I ADMINISTRACJI UW STUDIA DZIENNE. PRZYGOTUJE DO MATURY, POMOGE NAPISAC PRACE. JESTEM FINALISTKA OLIMPIADY Z WIEDZY O PRAWACH CZLOWIEKA W TORUNIU. TANIO! POLECAM! WSZYSTKI POZIOMY!! MATURA ZDANA NA 100%
PRZYGOTOWANIE.MATURA@GMAIL.COM
-
Anonim
PREZENTACJA MATURALNA na 100 procent!!!TANIO
Witam serdecznie, jestem studentką Uniwersytetu Warszawskiego. Chętnie podejmę się napisania prezentacji maturalnej – naprawdę na KAŻDY temat, to dla mnie żaden problem :) Z doświadczenia wiem, że stworzenie tego typu pracy wymaga czasu i koncentracji, a nie każdy maturzysta tym dysponuje – do takich właśnie osób kieruję swoją ofertę. Pragnę nadmienić, że ja za swoją prezentację otrzymałam maksymalną liczbę 20/20 punktów, a z językiem polskim obcuję na co dzień ze względu na kierunek moich studiów, dlatego niczego nie ryzykujesz! Jak dotąd, wszystkie napisane przeze mnie prace uzyskały 18-20 punktów, dlatego naprawdę, nie ma się czego bać :)
Przed napisaniem każdej prezentacji maturalnej oczywiście konsultuję się z zainteresowanym w kwestii doboru materiału (tak, aby był on merytoryczny i przede wszystkim, żebyś był/była z nim zaznajomiona). Wykonana przeze mnie prezentacja maturalna obejmuje oczywiście konspekt, czyli plan całej pracy, wykonaną prezentację, właściwie spisaną bibliografię i spis materiałów pomocniczych (cytaty, zdjęcia, skany reprodukcji, daty, odwołania – jeśli potrzeba). Co ważne, dołączam także listę kilku/kilkunastu prawdopodobnych pytań dotyczących prezentacji, które może zadac komisja, także będziesz mógł/mogła swobodnie poćwiczyć w domu :)
Nie pobieram żadnych dodatkowych opłat, a wykonana przeze mnie praca jest naprawdę solidna i kompetentna. Płatne przy odbiorze wykonanej przeze mnie prezentacji, tak więc niczego nie ryzykujesz, naprawdę!
PRZYGOTOWANIE.MATURA@GMAIL.COM
-
DUŻE LITERY SIĘ GORZEJ CZYTA, PANI FINALISTKO OLIMPIADY..
ale gratuluję .. test na inteligencję przeszłaś; ] -
Dziecie Multi-Kulti
Witam! Prowadze 2-letnie kursy do matury z historii sztuki. Male grupy lub indywidualne, spotkania raz w tygodniu, terminy do ustalenie. siedze w historii sztuki takze jestem na biezaco z zagadnieniami maturalnymi. ogrom materiałów za darmo. info na priv. -
Elizka
Sprzedam:
• Język polski – nowa matura
zasady nowej matury z języka polskiego
przejrzyste kryteria oceniania
literatura polska i powszechna
87 przykładów analiz i interpretacji
modele odpowiedzi-krok po kroku
poziom podstawowy i rozszerzony
Aleksandra Juranek, Małgorzata Młynarczyk
20,00 złotych
• Język polski – matura na 100%
arkusze egzaminacyjne
modele odpowiedzi
komentarz
Zofia Starownik, Bożena Welter
15,00 złotych
• Język polski – repetytorium maturzysty
całość materiału w jednej książce
informacje gotowe do zapamiętania
wiadomości dostosowane do testów zgodne z tabelą standardów wymagań
Beata Wolska
Agnieszka Nawrot
30,00 złotych
Ceny do ewentualnej negocjacji; )
Odbiór osobisty w Warszawie
kontakt na priva
-
Paweł Krężołek
Laureat olimpiady OWPSW i finalista olimpiady UE udzieli korepetycji z historii i WOSu.
Przygotowanie do olimpiad i konkursów.
Obecnie studiuje nauki polityczne na UW.
Kontakt:
pawelkrezolek@gmail.com
606673029
GG: 8458308
-
maciek
.............................. .......... .............................. ..........
Zajmuję się pisaniem prac maturalnych. Plan ramowy, bibliografia, materiały dodatkowe (folie na rzutnik, plansze, itp. )
Chętnie pomogę z każdego tematu.
bardzo solidnie i tanio!!
Proszę o kontakt na prive lub maciek.glowal@wp.pl
.............................. .......... .............................. .......... -
.
Absolwent filologii polskiej z dyplomem licencjata z w/w kierunku pomoże w napisaniu pracy maturalnej. Ceny już od 50 zł więc taniej nie znajdziecie :) Więcej informacji na http://www.zdajna5.pl lub na privie. Polecam i pozdrawiam serdecznie. -
Anonim
Student czwartego roku Politechniki Warszawskiej(wydział Mechaniczny Energetyki i Lotnictwa) pomoże przygotować się do matury z matematyki, jeśli masz jakieś problemy większe lub mniejsze z matematyką zapraszam!!
Więcej info na priv. -
Vandetta
Sprzedam prezentację z języka polskiego wraz z konspektem, ocenioną na 20pkt, pt."Geneza i etymologia najczęściej spotykanych nazwisk Warszawiaków" -
Język Polski, Historia, WOS, PRAWO - korepetycje
Wybierasz się na studia na takie kierunki jak Prawo, Dziennikarstwo, Europeistyka, Socjologia, Politologia, Stosunki Międzynarodowe czy Historia (lub kierunki pokrewne) ?
Szukasz dobrego korepetytora, który będzie w stanie odpowiednio przygotować Cię do Matury z Historii, WOS-u czy Języka Polskiego (zarówno na poziomie podstawowym jak i rozszerzonym) ?
Udzielam także korepetycji/ konsultacji z przedmiotów obowiązkowych na pierwszym roku Prawa tzn.: Logiki, Wstępu do Prawoznawstwa, Prawa Rzymskiego, Powszechnej Historii Państwa i Prawa, Historii Prawa i Ustroju Polski
Napisz do mnie – na adres e-mail: 88luker@gmail.com
lub na numer gadu-gadu – 2291840 (Pisz, nawet kiedy jestem nie aktywny, odpiszę kiedy wróce)
Student II roku Prawa (studia dzienne, stacjonarne) Uniwersytetu Warszawskiego sprawi, że do egzaminu maturalnego będziesz bardzo dobrze przygotowany(-a)
Wyszukiwanie odpowiednich materiałów, tłumaczenie zawiłych i trudnych zagadnień, analiza tekstów źródłowych, nauka pisania rozprawek oraz innych tekstów użytkowych przydatnych na Maturze, rozwiązywanie testów i kazusów etc. etc.
Praca z profesjonalnym materiałem dydaktycznym, wyczerpującym całkowity zakres programu niezbędnego do bardzo dobrego przygotowania się do Matury z Historii, WOS-u oraz Języka Polskiego.
http://lukaszrosiak.pl.tl