-
Anonim
Jakie opony macie w swoich mazdach? Ja mam Pirelli P3000 ale juz sie slick'i z nich zrobily i zastanawiam sie jakie by nowe kupic. Moze cos doradzicie -
Lew Szablasty
ja miałem pirelki i toyo m+s, leza w piwnicy a teraz dembica pasio; ] -
Mareczek :-P
Ja w xedosie ma Pirelki P6000 i sprawowuja sie bardzo dobrze. Sa ciche no i przyczepnosc maja bardzo dobra choc bieznika juz nieduzo zostalo. Bron boze nie kupuj tanich modeli Michelin -
Anonim
Myslalem nad Continental EcoContact 3, moj ojciec jezdzi na takich w 626 i nie narzeka, tyle ze on ma troche inny styl jazdy... -
-
Kamilos
ja mam fuldy 50ki wszyscy mi je odradzali a sa zajebiste. Trzymaja sie jak nic asfaltu mialem continentale i michelin i te co mam teraz sa nieporownywalnie lepsze. -
Kisiel ®
Ello Maveric. Ja tam nie wiem na czym jeżdżę bo i tak są już do wyjeb...nia. Mam możliwość kupna używek sprowadzanych z Niemiec i chyba z niej skożystam. Pozdro 4 all :) -
Kisiel ®
-
Lew Szablasty
rozmawiałem z paroma osobami jak robiłem koła po zimie, osobami któr znają sie na samochodach dobrze;] i powiedzieli mi jedno "nowa opona to nowa opona! jest nowa niezurzyta i nawet sredniej klasy bedzie lepsza niz dobrej klasy uzywana...."