Mazury [2659]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Socha

Ja bardzo lubie łowić ryby , pływać łódką po jeziorze , zbierac grzyby , pływac kajakim , rowerem wodnym. Dlatego mazury są moim ulubionym miejscem na spędzenie wakacji =)
  • Anonim

"bączyć się", opalać, jeździć na nartach wodnych, żeglować, spacerować, chodzić do lasu (na grzyby rzecz jasna :>), uczestniczyć w spływach kajakowych, opalać się, spotykać ze znajomymi, chodzić na koncerty (rockowisko w węgorzewie), pić piwo, chodzić na ogniska, pływać.... ogólnie to jeszcze śpiewać tańczyć i jeść pomarańcze :>
    Pozdro :-)
  • paoLa

plywac, plywac i plywac... wplaw, na motorowce, na dmuchanej oponie za motorowka:P, na nartach, na kajaku, na materacyku zielonym
    hasac po lasach i lakach, podrozowac na bike'u; szukac starych, rozpadajacych sie pomostow, wygrzewac sie na slonku
    cieplym wieczorkiem lezec na pomoscie i gapic sie w gwiazdy
    moglabym wymieniac i wymieniac. Mazury to arcycudne miejce!!; )
  • Socha

=)
  • Ewcia

A ja żeglować :)
    Kocham to miejsce bo ma niepowtarzalny klimat, niepowtarzalnych (gen.) ludzi, a żagle są miłością mojego życia; )
    Ale przy tym wszystkim, czy muszą być tak zasyfione?? :(
  • Wiktoria

a ja chce w tym roku pojechac na oboz i moze zrobic jakis patent :]
  • .::Olcia::.

Sexić się :D
  • paoLa

no i imprezzzki na swiezym powietrzu- jasna sprawa :))
  • Anonim

hmmm.... mozna wymieniac i wymieniac ... :)

==> imprezki
    ==> znajomi
    ==> spacery
    ==> jeziorko/ pływanie itp.
    ==> opalanie
    ==> jedzenie <loL>
    ==> rybki

SIIIIISTKO :)
  • SUKINKOTKO ma całuje Cie:*

a ja najbardziej lubie na Mazurach SUKINKOCIĆ sie:)) ??
  • marjan bezkitu i madź marudnik

-śmigać motorówką
    -skakać z pomostu
    -pływać na materacu
    -pływać normalnie
    -melanżować ze znajomymi
    -łowić rybki
    -robić ognisko
    -grać w siatke na plaży
    -grać w siatke w wodzie
    -grać w nogę na plaży
    -jeździć na balety
    -coś tam jeszcze
  • Anonim

Szukać bunkrów latać z wykrywaczem pić piwko :D
  • OLA

tenisik przedewszystkim potem kajaczki a wieczorkiem siedzieć na molo z fajnymi ludźmi:) :)
  • Anonim

wegetowac; D
  • eska

pić piwo :)
  • Piotruś

motorówka, skuter, żagle, kajak, pływanie, wędkowanie, ognisko i wdychać świeże powietrze
  • Hubson

Opierniczac sie, pic, chodzic po lesie, pic, najesc sie, pic :D itd... :D
  • Anonim

ja lubilem ze znajomymi lazic w nocy po polnocy i rzucac szyszkami w domki hehe albo w szyby, albo z latarką czy czymś w tym stylu, łódka i ryby, albo łapalismy raki i ogladalismy, najfajniesze bylo podsluchiwanie par jak bylo cimno i wysłuchiwanie "spier******cie!; ) hihi
  • Anonim

Picie 17 browarów od 15 h do 4 rano, opalanie się na plaży, grane w sito, żarcie karkówki, bzzzzzzykanie, znowu chlanie tym razem gorzałki ]:>

To jest piękne.

btw. Powietrze, widoki - cos pieknego.
  • Intercoller

Kij i mozeceznie go:P Choc musze powiedziec ze jak narazie to dopiero raz tam bylem na rybach:P
| |

Mazury. To fajna kraina, gdzie różne dziwne, mniej odjechane, jak również całkiem normalne rzec...

Fotki

Miejsca grona (0)