-
Socha
Ja bardzo lubie łowić ryby , pływać łódką po jeziorze , zbierac grzyby , pływac kajakim , rowerem wodnym. Dlatego mazury są moim ulubionym miejscem na spędzenie wakacji =) -
Anonim
"bączyć się", opalać, jeździć na nartach wodnych, żeglować, spacerować, chodzić do lasu (na grzyby rzecz jasna :>), uczestniczyć w spływach kajakowych, opalać się, spotykać ze znajomymi, chodzić na koncerty (rockowisko w węgorzewie), pić piwo, chodzić na ogniska, pływać.... ogólnie to jeszcze śpiewać tańczyć i jeść pomarańcze :>
Pozdro :-) -
paoLa
plywac, plywac i plywac... wplaw, na motorowce, na dmuchanej oponie za motorowka:P, na nartach, na kajaku, na materacyku zielonym
hasac po lasach i lakach, podrozowac na bike'u; szukac starych, rozpadajacych sie pomostow, wygrzewac sie na slonku
cieplym wieczorkiem lezec na pomoscie i gapic sie w gwiazdy
moglabym wymieniac i wymieniac. Mazury to arcycudne miejce!!; ) -
Socha
-
-
Ewcia
A ja żeglować :)
Kocham to miejsce bo ma niepowtarzalny klimat, niepowtarzalnych (gen.) ludzi, a żagle są miłością mojego życia; )
Ale przy tym wszystkim, czy muszą być tak zasyfione?? :( -
Wiktoria
-
.::Olcia::.
-
paoLa
-
Anonim
hmmm.... mozna wymieniac i wymieniac ... :)
==> imprezki
==> znajomi
==> spacery
==> jeziorko/ pływanie itp.
==> opalanie
==> jedzenie <loL>
==> rybki
SIIIIISTKO :) -
SUKINKOTKO ma całuje Cie:*
-
marjan bezkitu i madź marudnik
-śmigać motorówką
-skakać z pomostu
-pływać na materacu
-pływać normalnie
-melanżować ze znajomymi
-łowić rybki
-robić ognisko
-grać w siatke na plaży
-grać w siatke w wodzie
-grać w nogę na plaży
-jeździć na balety
-coś tam jeszcze -
Anonim
-
OLA
tenisik przedewszystkim potem kajaczki a wieczorkiem siedzieć na molo z fajnymi ludźmi:) :) -
Anonim
-
eska
-
Piotruś
motorówka, skuter, żagle, kajak, pływanie, wędkowanie, ognisko i wdychać świeże powietrze -
Hubson
Opierniczac sie, pic, chodzic po lesie, pic, najesc sie, pic :D itd... :D -
Anonim
ja lubilem ze znajomymi lazic w nocy po polnocy i rzucac szyszkami w domki hehe albo w szyby, albo z latarką czy czymś w tym stylu, łódka i ryby, albo łapalismy raki i ogladalismy, najfajniesze bylo podsluchiwanie par jak bylo cimno i wysłuchiwanie "spier******cie!; ) hihi -
Anonim
Picie 17 browarów od 15 h do 4 rano, opalanie się na plaży, grane w sito, żarcie karkówki, bzzzzzzykanie, znowu chlanie tym razem gorzałki ]:>
To jest piękne.
btw. Powietrze, widoki - cos pieknego. -
Intercoller
Kij i mozeceznie go:P Choc musze powiedziec ze jak narazie to dopiero raz tam bylem na rybach:P