-
Anonim
Skoro jesteście "wielbicielami" mazur, to gdzie w szczególności lubicie spędzać swój czas? Giżycko, Mrągowo, Kętrzyn, Bledzewo, Kruklanki, Węgorzewo, Stręgielek???
Pozdro... -
SUKINKOTKO ma całuje Cie:*
Wiesz że to trudne pytanie!
Bo jeśli chce spędzić cudowne chwile w otoczeni czystym, spokojnym i przepięknym to na pewno rzeka Sapina, końcówka Nidzkiego za Zamordejami, Tyrkło i rzczka Orzysza!
A jeśli potrzebuje troche adrenaliny połączonej z nieogarniętym poczuciem wolności to nocą Śniardwy, przy pełni księżyca najlepjej, gdy wjeje 2 do 3 i moja Omka sunie połówką w blasku poświaty!
Jeśli potrzebuje jakieś fajnej imprezy z nowo poznanymi żeglarzami to ostatnio odkryłem Ryn! A tak wogóle to niema jak bratnia atmosferka na początku września na Zlocie Oldtaimerów!
A gdy chce poczuć się jak w domu to po prostu kurs na ZATOKĘ KWIK!!!
Pozdro dla wszystkich wielbicielek Mazur, no wielbicieli też:))
-
marjan bezkitu i madź marudnik
Wiocha zabita dechami Jagodne Wielkie, Rydzewo and Kruklanki; ] Z większych to Giżycko i czasem Mikołajki jak się coś dzieje. -
Anonim
-
-
SUKINKOTKO ma całuje Cie:*
-
Anonim
-
!!!!!Inez!!!!!!
-
♫ ♪ ♫ Słoń ♫ ♪ ♫
-
Anonim
Olecko, Olecko i jeszcze raz Olecko... Huurra!
...juz za kilka dni..
W tym roku jeszcze Giżycko, Węgorzewo i Gołdap... I małe safari...
Pozdrowienia... Pakujcie już powoli walizki... -
♫ ♪ ♫ Słoń ♫ ♪ ♫
ee ja to dopiero na wakacje sie tam wybieram :P
pozdroow odemnie gołdap :) -
Anonim
-
paoLa
nalepsiejsze sa wiochy zabite dechami polozone nad jeziorkiem! takie zielone odludzie =) preferuje okolice jez Ros; )
a Godap?! brrr za zimno jak dla mnie :P -
Jamall .
Zadupia popieram i polecam jezioro Gim. Wada tak, ze zegla to tam nie uswiadczysz, ale jeziorko fajne. A co do wielkich jezior to dyskusja jest zamknieta - sa swietne, a nidzkie od za-morde-i (wielkich zreszta:D) objete jest strefa ciszy, wiec tez jest kapitalne. Tylko woda srednio czysta:( -
Anonim
Parę kilometrów od Mrągowa jest taka wioska- Wyszembork- cicha spokojna- turystów nie ma- a jak się zapuścić w plener to takie miejsca, że oko bieleje. A jezioro może nieduże, ale zacne- Salęt. Kawałek dalej jez. Juno- chyba bardziej uczęszczane i większe. Ale ślicznie tam jest. -
Grono.Net
Święta Lipka przede wszystkim no ale wzszystkie okolice Mazur sa przesliczne=] -
just KARLA
Jamall,
popieram Gim jest super i jeszcze Warchały i Narty niedaleko Szczytna - te jednak bardziej popularne.
a ja dzis jade do Gizycka :) -
Jamall .
Ta, nad gimem spedzalem wakacje 6 lat z rzedu, cos tam o nim wiem:D Wada jest tylko tlum, ktory tam zwala sie w weekend. Ale jest plaza, czyste jezioro(raki) , tyyyyle lasu, i olsztyn ze 30 km, jakby ktos chcial na zakupy pojechac. Jest tez zreszta osrodek, a nazywa sie... Gim:D -
§Nika§™
Niewiem czy to pisaam ale w Kamieniu jest sympatycznie som domki letniskowe, pola namiotowe, boiska do gry. Polecam :) -
Wiktoria
ha ha Mrągowo!!
Kocham tam byc... kiedys tam byla taka super kanjpa z zajebistymi rybkami... ale teraz juz nie pamietam jak sie zwala...
A i fajna pizzeria byla tez z takim ogrodkiem "zamknietym" -
Anonim