Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ewcia

czy jutro na te laborki o 9 mamy przyjsc, czy pozniej, czy sa jakies jedne wspolne dla wszystkich i czy trzeba juz cos na nie umiec??
  • magda

dla grupy 1 i 2 jest spotkanie inf. o 11.15
  • Anonim

Hm...ja to rozumiem trochę inaczej... Myślę, że na 11.15 mają przyjść na spotkanie osoby, które nie mają matmy, a na 12.15 osoby, które chodzą na matmę. Jeśli jestem w błędzie to sorrki... :)

Sadzę, że chodzi im o taki podział jaki jest na planie zajęć...że niby aparatura jest rano wpisana dla grup 1 i 2 a chodzą na nią poprostu osoby, które nie mają matmy...
  • jelonus

a wiec jutro jeszcze nie zaczynami cwieczenia,jest tylko spotkanie informacyjno-organizacyjne?i trwa pewnie z godzinke?
  • Anonim

Info : jest za dużo osób w grupie 9-12 na zajeciach. Prowadzacy chca zeby bylo po równo i rano i po poludniu. Grozili nawet narzuceniem list wg grup dziekanskich kto kiedy ma przyjsc. W srode o 11 po wykladzie w lab. od aparatow maja sie stawic ludzie i podzielic po rowno - procz pewniakow na grupe popoludniowa. Awansowicze z góry narzucony termin lab - po poludniu.

A tutaj z pozdrowieniami obiecane foty:
    http://cake1982.w.interia.pl/biotec... 014.jpg
    http://cake1982.w.interia.pl/biotec... 016.jpg
    http://cake1982.w.interia.pl/biotec... 018.jpg
  • Anonim

po biotechnologia jest spacja i nie chce się ładowac poprawnie dziadostwo :/
    Chyba łątwiej będzie sobie wkleić:
    cake1982.w.interia.pl/biotechn ologia 018.jpg
    cake1982.w.interia.pl/biotechn ologia 016.jpg
    cake1982.w.interia.pl/biotechn ologia 014.jpg
  • Anonim

w wyrazie biotechnologia nie ma przerwy tylko po - błąd się sam robi :/
  • Magda:)

Hej!Myśle,że najlepszy podział to przez grupy z biol molekularnej-rano gr 2 i 4...później-1 i 3...ja innego wyjścia nie widze...ale może nasi prowdzący zobaczą:)
  • Anonim

Z tego co widzę w innym wątku część grupy 1 ma biol.mol. w poniedziałek. Znów trzeba się dzielić samememu... :/
  • Magda:)

Pisząc gr 1,2,3,4 myślałam o gr z biologii a nie o dziekańskich.
  • Anonim

Popieram pomysł Magdy. Jest chyba jedynym możliwym...
  • Anonim

Ja nie popieram. Zdecydowanie! I od razu uprzedzam, że zostaję na aparatach 9-12 i w 3. grupie z biol. mola.
    Poza tym prowadzący nie są niczemu winni. Ktoś zchrzanił plan lekcji i teraz my dostajemy do tyłkach. Babka z aparatów powiedziała, że jeśli się nie podzielimy, to grupy dziekańskie 3. i 4. idą na popołudnie, a 1. i 2. na rano (tak jak Ania już napisała). Myślę, że wyjściem jest tu zamienianie się w obrębie grup dziekańskich lub opuszczczenie dwa razy aparatów i odrobienie ich w "terminach dodatkowych" albo urządzenie polowania na człowieka, który ułożył plan :) luźna koncepcja :P
  • Anonim

A z tym polowaniem to od kogo zacząć? :)
  • OneHotMinute vel Kacz

Wszystko przez babkę w ciąży; ]
  • Anonim

Asiu okej, ty masz drugi kierunek i moze ci popołudnie nie pasować...ale inne osoby upierając sie na chodzenie rano uniemozliwiają nam dokonczenie biologii molekularnej... no halo... przeciez musimy sobie pomagać...
  • OneHotMinute vel Kacz

Zawsze możemy olać to - pójść do władz i niech oni powiedzą tej sabotażystce, że coś tam; )
  • Anonim

Zuz: wiem, o co ci chodzi i już na pewno nie da się powiedzieć o mnie, że nie mam w sobie woli i chęci pomagania innym. Skoro powstał taki bajzel, to może:

>
    Zawsze możemy olać to - pójść do władz i niech oni powiedzą tej sabotażystce, że coś tam; )

Tę propozyjcę popieram. Nie wiem z jakiej paki to my musimy ustalać sobie plan i to wtedy, kiedy aż 4 przedmioty na siebie nachodzą...
    Po prostu nie chcę, żeby ktoś z roku coś za mnie ustalał i się umawiał. Już się umówiliśmy z biol mol vs. matma i enzymy i wyszło średnio, przynajmniej dla mnie. Teraz mamy się umawiać: aparaty vs. matma, biol. mol. i enzymy. To juz traci jakikolwiek sens.
  • Anonim

Ciekawe po co umieszczali ten plan skoro i tak jest bez znaczenia bo z góry nam narzucają zupełnie inne terminy i stawiają ultimatum: albo sami się dzielicie albo my was podzielimy :/
    Mi aparaty nachodzą się ze szczepieniami młodego. Ale chrzanie to - dostaną zwolnienia i przyjdę na rano.
    A co do pomocy kolegów z roku żeby każdy się pozapisywał jak ma wybór na po południe - nagle 60 osobom nie pasuje przyjść na 12 - rozumiem biolmol. Inne że pracują, inni ze wolą przyjść rano bo tak :/ Zobaczymy co będzie jutro jak narzucą podział grupami dziekańskimi :/
  • AA

>
    Info : jest za dużo osób w grupie 9-12 na zajeciach. Prowadzacy chca zeby bylo po równo i rano i po poludniu. Grozili nawet narzuceniem list wg grup dziekanskich kto kiedy ma przyjsc. W srode o 11 po wykladzie w lab. od aparatow maja sie stawic ludzie i podzielic po rowno - procz pewniakow na grupe popoludniowa. Awansowicze z góry narzucony termin lab - po poludniu.

czy ta info jest nadal aktualna??
    jutro znowu mamy sie dzielic od nowa na grupy??
    p.s. brak slow na ta sytuacje z tym planem!!
  • OneHotMinute vel Kacz

Jutro mamy "dopieścić" ten skład...
| |

HEY HO. Let's Go... Grono ludzi, którzy związali swoją najbliższą przyszłość na biotechno...

Fotki

Miejsca grona (0)