Medycyna [3500]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Tygryseq

Jak sie dostac na UJ na medycyne oczywiscie?? I jak tam jest??
    Mature dopiero mam za dwa lata, ale chcialabym juz teraz wiedziec co moze mnie czekac, jesli dostalabym sie :)
  • Mon

chesz się dowiedzieć jak na lekarskim to gg 5100538; ) Ci opowiem <lol>
  • SzajbuS

dobre pytanie. Jestem w takiej samej sytuacji- matura za 2 lata.
    No a medycyna to jedyna rzecz o której marze
    pod kątem studiów.
  • Kasia Chmiel

Tygryseq, czy Ty przypadkiem nie chodzidz do Pijarów teraz?? :>
    w każdym razie ja maturkę mam już za rok, ale z tego co się orientuję (między innymi znajomi ze szqłki) to na CM jest całkiem fajnie. Podobno duuużo nauki (ale sorry, to medycyna...jedno wynika z drugiego), ale poza tym sehr gut.
  • agatka

1956490 ... polecam wirtualne poznawanie studiowania na CMUJ od każdej strony;P

pozdr
  • Mon

racja, ja i agatka udzielimy wam kompletnych informacji co gdzie kiedy z kim i jak; )
    Agatka udziela info przedstawicielom płci męskiej, ja kobietom <lol>
    Ale im bliżej sesji tym bardziej TEGES będą odpowiedzi (przynajmniej z mojej story) bo coraz mniej czasu na rower, kompa, piwo , wino, imprezy, chillouty etc <BLEEE>
  • mateusz

właśnie wróciłem Krakowa i przyjżałem się CMUJ`owi.

akademiki maja fajny widok, tylko tak troszke samotnie tam jest. w porownaniu z AGH to bida.

napewno wyglada to lepiej niz w warszawie :)

no i ten lacznik pomiedzy... super :)
  • Katka

Ja polecam studium medyczne w warszawie!Dostępne kierunki: analityk medyczny, fizjoterapia, ratownictwo, masaż.Super szkoła!Super nauczyciele!Pozdro dla wszystkich.
  • Katka

Ja polecam studium medyczne w warszawie!Dostępne kierunki: analityk medyczny, fizjoterapia, ratownictwo, masaż.Super szkoła!Super nauczyciele!Pozdro dla wszystkich.
  • Anonim

A które akademiki widziałeś, bo jest ich trochę:P
  • mateusz

W Warszawie ?
    nie wiem, te paskudne z prysznicami w piwnicy.
    Musze sie Wiktora spytać.
  • Anonim

no problem, tylko pytam z ciekawości, bo u nas nie dość ze jest parę akademików AM, to jest jeszcze sporo takich międzyuczelnianych, a standart jest bardzo rózny
  • Anonim

Procik, lepiej nie pytaj tylko przyjedź to pojdziemy na panny :)
  • mateusz

ojej.. znowu sex... a obiecalem sobie, ze z tym skoncze :(
  • Mon

taaa, te akademiki na Prokocimiu nie sa najgorsze, dawniej były ze sarą stolarką okienną i zgniłymi łazienkami, ale już troche lepiej. Ale dojazd na zajecia to za długoo (sa na końcu swiata) ale mi mo wszystko, akademikowe życie (imprezy) i nagromadzenie medykopodobnych idywidoooow jest bardzo ok:) jest tam analityka, farma, fizjioterapia, lekarski, fizyka medyczna, ratownictwo , kilku ruskich i fajne imprezy ...
    szkoda ze tylko rok tam spedzilem ....
  • Tygryseq

Chodze do Pijarow teraz... jeszcze mam nadzieje sobie pochodze :)

Co do tego, ze na medycynie jest ciezko to wiem... logiczne...
  • Grono.Net

a ja mam maturę za rok, a też chcę iść na UJotowską medycynę; )
  • mateusz

CMUJ....
    jak byłem kiedyś na obozie integracyjnym w międzyzdrojach, to każdy miał plakietke z napisaną uczelnią. wszystko było pisane ręcznie i M wyglądało identycznie jak H.
  • Mon

to teraz zgadnij jaką domenę ma I nstytut Ch emii UJ - jak sie tam kiedys 9dawno) rejestrowałem na wstepny (przyjmowali mnie bez egz,, to była jedna (najgorsza) z 4 opcji awaryjnych) to miałem konto mailowe: Szymon.Z*******@ichuj.edu.pl
  • Bati Babolska

Ja mam maturke w tym roku i poczatkowo chcialam CMUJ ale teraz zastanawiam sie powaznie nad lodzia, nad wojskowo-lekarskim, ktos mi to odradza?:P
| |

Bardzo atrakcyjne grono; ) z mnóstwem interesujących tematów i interesujących osób. Tematy n...

Fotki

Miejsca grona (0)