-
Tygryseq
Jak sie dostac na UJ na medycyne oczywiscie?? I jak tam jest??
Mature dopiero mam za dwa lata, ale chcialabym juz teraz wiedziec co moze mnie czekac, jesli dostalabym sie :) -
Mon
chesz się dowiedzieć jak na lekarskim to gg 5100538; ) Ci opowiem <lol> -
SzajbuS
dobre pytanie. Jestem w takiej samej sytuacji- matura za 2 lata.
No a medycyna to jedyna rzecz o której marze
pod kątem studiów.
-
Kasia Chmiel
Tygryseq, czy Ty przypadkiem nie chodzidz do Pijarów teraz?? :>
w każdym razie ja maturkę mam już za rok, ale z tego co się orientuję (między innymi znajomi ze szqłki) to na CM jest całkiem fajnie. Podobno duuużo nauki (ale sorry, to medycyna...jedno wynika z drugiego), ale poza tym sehr gut. -
-
agatka
1956490 ... polecam wirtualne poznawanie studiowania na CMUJ od każdej strony;P
pozdr -
Mon
racja, ja i agatka udzielimy wam kompletnych informacji co gdzie kiedy z kim i jak; )
Agatka udziela info przedstawicielom płci męskiej, ja kobietom <lol>
Ale im bliżej sesji tym bardziej TEGES będą odpowiedzi (przynajmniej z mojej story) bo coraz mniej czasu na rower, kompa, piwo , wino, imprezy, chillouty etc <BLEEE> -
mateusz
właśnie wróciłem Krakowa i przyjżałem się CMUJ`owi.
akademiki maja fajny widok, tylko tak troszke samotnie tam jest. w porownaniu z AGH to bida.
napewno wyglada to lepiej niz w warszawie :)
no i ten lacznik pomiedzy... super :) -
Katka
Ja polecam studium medyczne w warszawie!Dostępne kierunki: analityk medyczny, fizjoterapia, ratownictwo, masaż.Super szkoła!Super nauczyciele!Pozdro dla wszystkich. -
Katka
Ja polecam studium medyczne w warszawie!Dostępne kierunki: analityk medyczny, fizjoterapia, ratownictwo, masaż.Super szkoła!Super nauczyciele!Pozdro dla wszystkich. -
Anonim
-
mateusz
W Warszawie ?
nie wiem, te paskudne z prysznicami w piwnicy.
Musze sie Wiktora spytać.
-
Anonim
no problem, tylko pytam z ciekawości, bo u nas nie dość ze jest parę akademików AM, to jest jeszcze sporo takich międzyuczelnianych, a standart jest bardzo rózny -
-
mateusz
-
Mon
taaa, te akademiki na Prokocimiu nie sa najgorsze, dawniej były ze sarą stolarką okienną i zgniłymi łazienkami, ale już troche lepiej. Ale dojazd na zajecia to za długoo (sa na końcu swiata) ale mi mo wszystko, akademikowe życie (imprezy) i nagromadzenie medykopodobnych idywidoooow jest bardzo ok:) jest tam analityka, farma, fizjioterapia, lekarski, fizyka medyczna, ratownictwo , kilku ruskich i fajne imprezy ...
szkoda ze tylko rok tam spedzilem ....
-
Tygryseq
Chodze do Pijarow teraz... jeszcze mam nadzieje sobie pochodze :)
Co do tego, ze na medycynie jest ciezko to wiem... logiczne...
-
Grono.Net
-
mateusz
CMUJ....
jak byłem kiedyś na obozie integracyjnym w międzyzdrojach, to każdy miał plakietke z napisaną uczelnią. wszystko było pisane ręcznie i M wyglądało identycznie jak H. -
Mon
to teraz zgadnij jaką domenę ma I nstytut Ch emii UJ - jak sie tam kiedys 9dawno) rejestrowałem na wstepny (przyjmowali mnie bez egz,, to była jedna (najgorsza) z 4 opcji awaryjnych) to miałem konto mailowe: Szymon.Z*******@ichuj.edu.pl -
Bati Babolska
Ja mam maturke w tym roku i poczatkowo chcialam CMUJ ale teraz zastanawiam sie powaznie nad lodzia, nad wojskowo-lekarskim, ktos mi to odradza?:P