Medycyna [3500]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Epinefryna

Dzięki za poparcie...a Ty może już studiujesz jakiś kierunek medyczny.....czy dopiero się wybierasz?
  • morphiusz

"Lekarze czasem są przemądrzali. Przyszli lekarze tym bardziej, tym częściej, jeśli chodzi o głupstewka netykietowe... "

Cóż za błyskawiczna diagnoza; )

Netykietę wypada znać podobnie jak obsługę google; ]
  • ~agata~

Mam pytanie odnośnie możliwości zdawania ma medycynę (z góry przepraszam jak pytanie ju gdzieś było)

Zdana mam nową maturę - 3 przedmioty obowiązkowe + 2 dodatkowe (wśród nich brak biologi chemii czy fizyki) Czy jest obecnie możliwy udział w rekrutacji na studia medyczne? Czy dla takich osób jak ja ta ścieżka już jest na zawsze zamknięta?
  • Bartosz

Możliwość jest ale nie wiem po co miała byś się zgłaszać do rekrutacji i jeszcze za to płacić skoro nie zdawałaś przedmiotów, które są punktowane vide masz 0 ptk.

Możesz zawsze zdawać maturę jeszcze raz. Na GUMed wymaganymi przedmiotami są biologia i chemia. Innego sposobu nie ma.

Zdr.

• Gregory House

Nie tylko na GUM ale też do Lublina, Poznania czy Białegostoku..na CMUJ zresztą też wystarczą te przedmioty + matma, która jest już obowiązkowa;/
  • Żanettt

ehhh, gadu , gadu a tu matura juz za niecale 6 miechów !:( a ja nie wiem dalej jak sie ogarnac .. :P
  • Żanettt

EJ ludzie , nie ma tu ludzi ktorzy w 2011 pisza mature i wybieraja sie na medycyne?:P nie ma kto pocieszyc , wesprzec ?:P :D
  • Bartosz

Nie to grono. Tutaj masz odpowiednie:

http://grono.net/chat/#dla-kandydat...

Pozdrawiam.
| |

Bardzo atrakcyjne grono; ) z mnóstwem interesujących tematów i interesujących osób. Tematy n...

Fotki

Miejsca grona (0)