Mega Music Wilga [3046]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Mega Music

Już 23 stycznia zapraszamy na kolejne Mega wydarzenie w naszym klubie ''PHOTO SESSION '' . Po raz pierwszy w Polsce wielka , profesjonalna sesja zdjęciowa w klubie dla wszystkich chętnych klubowiczów . W trakcie imprezy kazdy z was bedzie mógł w specjalnie stworzonym Foto Studio zrobic sesję zdjęciową pod okiem jednego z najlepszych polskich fotografów - Artura Lazara. Zdjęcia z sesji umieszczone zostaną w specjalnej galerii na stronie klubu , gdzie w wyniku głosowania klubowiczów wybierzemy MISS i MISTERA FOTO . Zwycięscy otrzymają od klubu cenne nagrody. Każdy uczestnik sesji otrzyma swoje zdjecia jeszcze na tej samej imprezie.
    Tego wieczoru takze niespodzianka dla klubowiczów sali techno - gościem specjalnym wieczoru bedzie;
    DJ. DEAS GRECJA

oraz nasi rezydenci Dj.MANIANA i DJ.ADI

Deas - Nonkonformista, urodzony w Grecji, później mieszkający w Belgii Jest DJ-em oraz producentem muzycznym. Muzyka zajawiony od dziecka, jako wlaśnie dziecko wychowany na muzyce klasycznej, w późniejszym okresie zafascynowany muzyka jazz, acid jazz oraz rock. Po kolejnej metamorfozie osiadl w elektronice, która zajmuje cały czas. Inspirowany twórczoscią takich artystów jak: Quivver, Tobias Lutzenkirchen, Dubfire, Sebastien Leger, zaczal tworzyc muzyke z gatunków House/Techno/Progressive. W jego setach można usłyszeć brzmienia bujajacego progressive house, przechodzące w pompujące tech house, momentami wręcz mintech, tworzące euforycznie pompujący klimat podczas każdej imprezy, pozostawiając w sercach klubowiczów znamię wyjątkowego wydarzenia.

Deas zawsze stawiał na pomysłowość i oryginalność. Zawsze szukał i wciąż szuka nowych rozwiązań w tym, co robi. Zawsze uważał, ze trzeba trzymąc sie tego, co jest odmienne, łączyć różne style w nowa hybrydę. Dzięki temu tworzy styl, który jest z nim identyfikowany. Dużą część jego tygodnia wypełnia praca nad utworami, wydał swoje nagrania w takich wytwórniach jak Dirty Stuff, HIV, Exotic Refreshment, Progrezo, L8 i wiele innych. Podbija serca i uszy klubowiczów, grając w różnych miastach dając podczas każdego wydarzenia z jego udziałem ogromną ilość energii słuchającym go ludziom, a także przeżyć chwile, których na pewno długo nie zapomną.
  • Tratatata

i dla mnie to jest jedna z najlepszych wiadomosci jakie slyszalem ostatnimi czasy co ma sie dziac w wildze:D BRAWO BRAWO! ! ! W koncu cos sie dzieje :D:D:D
  • Tratatata

DEAS - ma ktos moze jakies jego produkcje, albo remixy? to podrzuccie, musze sie przyznac ze nie znam go; p
  • Kipu

ja nie mogę. Ostatnio mam pecha do baletów na mega :( Cały czas gdy coś się dzieje ja mam studia
  • Mysza

hmm. nie znam dj... ale chętnie posłucham na techno;D a co do sesji zdjęciowej, no fajnie,fajnie, zawsze chciałam mieć takie profesjonalne fotki;) ..ale najpierw pora schudnąć...
  • Tratatata

w koncu cos mam hehe! :D jego promo secik do sciagniecia jak by kogos interesowało:

http://www.megaupload.com/?d=6CX1IM...
  • †♥ Kasieńka♥†

>Mysza napisała:
    >hmm. nie znam dj... ale chętnie posłucham na techno;D a co
    >do sesji zdjęciowej, no fajnie,fajnie, zawsze chciałam
    >mieć takie profesjonalne fotki;) ..ale najpierw pora
    >schudnąć...

Mysza bedzie pstryku psrtyku czytaj bedzien robic fotyyyyy :)ostatnio bylas fotografem aleeee ...; D 23 to nadrobim :]
  • Mysza

o jaaaaaa!; D Mysza photograjpher; P suuuper:) oj, widzimy się na imprezie, jeśłi ktoś będzie driver do Wielkich Lasów po Myche;) poskaczemy przy nowym dj-u
  • Mega Music

Drodzy klubowicze , dbając o oryginalność klubu Mega Music , i to nie tylko w kwestii organizacji imprez mamy dla Was kolejną Mega niespodziankę . Już wkrótce rozdamy stałym klubowiczom specjalne Mega szaliki . Które nie tylko przydadzą się Wam w mroźną zimę , ale będą także czymś co nas wyróżni od innych klubów a zarazem pokaże ,że "Mega to naprawdę jedna wielka rodzina ''
  • Mysza

o, szaliczek by się przydał, bo ja tak marznę w kolejce po bilet;/ Tak, tak proszę o dodatkowe ogrzanie Myszy;)
  • †♥ Kasieńka♥†

a kiedy te szaliczki beda rozdawane??? :)))
  • Tratatata

ciekawe komu i na podstawie czego beda rozdawane te szaliki. czy beda poprostu rzucane z ambony i kto pierwszy zlapie?; p
  • Kipu

napisali że stałym klubowiczom. Tylko w jaki sposób mega dojdzie kto jest stałym klubowiczem??
  • †♥ Kasieńka♥†

po ilosci pieczotek na lapkach <hahaha> i tak w praniu wyjdzie ze Ci co zasluzyli to nie odstana szalika :D
  • Mysza

no to Sławek łapie dla nas szaliki;)
  • Faw3k

Jeśli chodzi o mnie to mnie nie bedzie na imprezie :/ (sesja) za to 6 lutego sie pojawie ale moze juz nie robmy tutaj zwyklych pogaduszek :]
  • Faw3k

sorka za podwojny post net sie zakreciił :/
  • †♥ Kasieńka♥†

ktos ogarnia jak gdzie i kiedy beda rozdawane te szaliki???? :))))
  • Mega Music

. UWAGA !!!!! JUŻ W TĄ SOBOTĘ NAJWIĘKSZE WYDARZENIE ROKU !!!! Nasz klub odwiedzi Swiatowa gwiazda

AFRIKA ISLAM - MR.X

Africa Islam –Mr X/ Tomy Boy/ New York/ USA/ nowojorczyk- gwiazda rangi światowej. Miksowania uczył się od swojego mistrza i jednocześnie ojca Afrika Bambata. Afrika Islam swoją karierę rozpoczynał w 1977 roku w kultowym zespole "Rock Steady Crew". Parę lat później wyprowadził się do Los Angeles, gdzie poznał i rozpoczął współpracę z Ice T. Od tego czasu Afrika Islam zdobył 7 razy platynową płytę za produkcje hip-hopowe!

Najwyraźniej jednak zapragnął czegoś innego, ponieważ stworzył własny styl, który jest mieszanką r"n"b, hip hop, techno i house. W Europie wyrobił sobie markę jako dj na Mayday i Love Parade.

Afrika Islam znany jest jako mr. X z duetu Mr. X & Mr. Y .Pod tajemniczą nazwą kryją się dwie legendy konsolety MR.X czyli Africa Islam i MR.Y czyli Westbam, którzy w 1996 roku zdecydowali się na współprace i stworzyli swą własną wizje muzyki tanecznej. Występując razem pod szyldem Mr X & Mr Y stanowią najbardziej interesujący live act na elektronicznej scenie muzyki dance. Doskonały pod każdym względem duet.

Dodać trzeba że Africa jest jednym z nie licznych ludzi na świecie, który mixuje na czterech gramofonach jednocześnie. Fantastyczne show, jaki prezentuje przy okazji swych występów przysporzyło mu masy sympatyków na całym świecie
  • Cheerry Lady mrauu:D

jatam lubie skakać;P jak wisienka;P heh
| |

Grono klubowiczów Mega Music w Wildze Nie byłeś/łaś jeszcze tam- zapraszamy serdecznie- na ...

Fotki

Miejsca grona (1)