Megadeth [404]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Carnivore

• Maciej

kurwa od rana takie niusy :D cieszę się jak cholera :D i znowu aż mi ciężko w to uwierzyć :D

bilet na golden circle już do mnie jedzie :D
  • OG Zordon

jaram się.
  • TOMASZ

Też się jaram:D
  • ♣Maze♣

A ja jeszcze bardziej bo mam juz bilety :D
  • Anonim

Jaram sie razem z Maze'em, bo też mam bilety
  • Anonim

a ja będę jak kupię, ha!

ale newsy niesamowite, ten koncert to będzie kilkugodzinny orgazm :D
  • Anonim

ja sie rozpłakalam jak sie dowiedziałam ! :D
  • Maciej

juz druga panna, która sie rozryczała :D ja zacząłem latać po pokoju i krzyczeć jak idiota :D MEGADETH! MEGADETH! :D
  • Anonim

ja sie rozpłakalam pozniej latalam po domu a pozniej zlapalam za tel i wydzwanialam w nocy po znajomych wszystkich hahah:D:D no to dejwa drugi raz bede mogla zobaczyć, cuuudownie; )
  • Maciej

ja sie dowiedziałem dzis rano i pierwsze słowa w pracy do kumpla to były MEGADETH! MEGADETH u nas gra kurwa! :D no dla mnie to będzie pierwszy raz więc radocha nie z tej ziemi :D
  • Anonim

ja widzialam ich 2 lata temu w spodku wtedy byli headlinerami wiec grali pewnie dłużej niż teraz zagrają, oni graja przed czy po slayerze, bo już sama nie wiem? nie wiem jak to zrobię, ale rzucam rudemu stanik na scene haha; )
  • Maciej

kumpel mówi, że po Slayerze ale sam nie wiem jak to będzie zorganizowane :D ja 2 lata temu przegapiłem koncert i nie mogłem sobie tego darować...:) a masz bilet na GC? :) bo jak nie to nie wiem czy dorzucisz :D
  • Wojciech

sadzac po kolejnosci na plakacie to pewnie przed szlejerem.
  • Maciej

No właśnie z tą kolejnością nie do końca wiadomo jak będzie; )
  • Wojciech

jak by nie bylo i tak bedzie zajebiscie szlejer i megadeth to je to.
  • OG Zordon

macie bilety już?

ja jade 19.12 o 7 do Empiku na srodmiesciu. nie-ma-bata
  • Have-a-nice-day-Kapr

Ja jeszcze nie mam, ale jaram się za dwóch. Trza nabyć prędko.
  • Maciej

ja mam zamówiony i czekam aż przyjdzie
  • Anonim

ale będzie śmiesznie jak wpadnę do empiku (do złotych mam najbliżej po placu wilsona ale tam pewnie nie sprzedają) i będę czekał w stumetrowej kolejce metali :o
| |

Megadeth. Jedna z najlepszych kapel Thrash/później Heavy Metalowych na świecie. Powstała w 1983 ...

Fotki

Miejsca grona (0)