- 1
- 2
-
5 of 9
czyli...impreza która nie zapisała się na twardym dysku!
tzn...zapisał się początek i koniec:)
Dziwne akcje...z własnego doświadczenia...z czyjegoś...każda historia jest warta przypomnienia..nawet hardcorowa:) -
just
no tak zeby calej to nie.. ale czesto kogos znam ale o tym niewiem i uswiadamia mi to ten ktos lub kolezanki; p -
yy Ground Zero urodziny Shimka... pamietam jakos tak do 23 a potem o 5 rano odzyskalem swiadomosc stojac sobie przy barierce i patrzac sie na resztki bawiacych ludzi;)
-
Anonim
heheh ja tez tak czesto mam, ze poznaje kogos w ferworze melanzu a pozniej witam sie po raz kolejny :] niestety ... dobra pamiec ale krotka :] -
-
Anonim
-
ano z poznawaniem ludzi to stala akcja... podbija ktos "sieeema Gorek", "no sieema" a potem pytanie "kto to byl" hehehe
-
5 of 9
akcje z pamięcią to standard...chodziło mi o jakieś ''wydarzenia''!!!
ja raz byłem na party gdzie gościa który poległ, dziewczęta rozebrały...umalowały
...a poźniej robiono sobie z nim sesje zdjęciową w różnych pozach..hehe
-polewka nie z tej Ziemi...a i tak koleś się nigdy o nie dowiedział w czym brał udział!
morał: You shouldn't drink to much;) -
5 of 9
-
Anonim
staram sie nie doprowadzac do takiego stanu w sumie to nawet nie pamietam kiedy cos takiego mialo miejsce :] -
littlefrog
-
Anonim
-
littlefrog
nieee... poprzedni:P
tego pamietam, mimo ze 24 godziny trwal w sumie:P -
Anonim
Poprzedniego Sylwka tez nie pamietem... o 24 urwal sie filmik :)
Aaa z ostatnich - w ostatnia sobote - nie wszystko pamietam z La... :/ -
5 of 9
Widziałem też kiedyś jak sąsiad poległ na krawężniku w samych slipach i jednym kalpku na nodze:)
W sumie nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie fakt że było to w Boże Ciało...godz.9 rano...słonko świeci...wszyscy elegancko postrojeni idą do kościółka a ten śpi w najlepsze prawie że na ulicy:)
...a tak niewiele brakowało!
do drzwi od domu miał może 5m:) -
ostatnio kolega polegl na melanzu...zostal po,malowany caly różowym flamastrem zakreślaczem, zrobilismy mala sesje zdjeciowa po czym zmylismy zniego ten zakreślacz... jak sie ocknal nad ranem niczego nie swiadom poszedl do domu a na gg czekala juz na niego wiadomosc "sprawdz poczte:P"...temat wiadomosci "melanzuje hardcorowo" hehehe (a tak w sumie to juz byl 2 raz jak zostal pomalowany tylko poprzednio byl to czarny marker)
-
littlefrog
heh malowanie markerami lub lakierem do paznokci to chyba staly punkt programu wzgledem osob ktore sa "chwilowo poza zasiegiem"; )) -
Anonim
-
5 of 9
-
just
no wiecie... mi sie tak niue zdarza..ze nie pamietam.... mam moze malutkie czarne plamy,male nigdy nie bylo "co ja tu robie?"; )) -
5 of 9
- 1
- 2