-
NiUnIa
-
Wariat
Witaj witaj Niunia;) a więc podążamy tą samą ściężką Sonic Empire;))
myślę że możemy tutaj coś rozkręcić podając parę sensownych tematów a no i mam nadzieję,że kiedyś się spotkamy na wielkiej klubowej imprezie z Djami jakich mało;))
A swoją drogą byłem niedawno w Gdańsku w Hali Stoczni na Westbamie i tydzień schodziłem na ziemię;) Gorąco polecam Westbama jeśli kiedykolwiek jeszcze przyjedzie do nas...:)))))) -
NiUnIa
byłam na Westbam we Wrocku :) Jutro ide na fajna imprezke w klimatach techno i juz sie nie moge doczekac :)) pzdr -
NiUnIa
p.s. chętnie pomogę w rozkrecaniu grona , aczkolwiek zaraz idę lulu, bo trzeba siły zbierać !!!!! :)) do jutra!!!!!! -
-
sitek
-
NiUnIa
siemanko Sitek !!!!!! temat dobry, bo przeze mnie wymyślony; ))) hehehe
Co porabiasz oprocz imprezowania i sluchania najlepszej muzyczki??? -
sitek
niuńka co porabiam ,pracuje ucze się bawię się staram sie dobrze żyć. A ty dzisiaj co porabiasz napewno na jakąś imprezke lecisz dziś. Pozdrowionka miłej soboty -
Anonim
Niunia dzis uderza na imprezke:D ma nam opisac jak bylo:D
a Ty cio porabiasz?? bo napewno nie nudzisz sie:D -
sitek
-
Anonim
achhh.Tango. kultowy klubik. uwielbiam go, ale nie chodze tam poki co bo moi znajomi poszcza:> ale jak przestanal na 100% wybierzemy sie tam:D a ja dzis bede balowac z moimi labo z chemii:d milej zabawy i czekam na opowiesci z imprezy:D papa -
Wariat
A ja smigulcem do Sceny no i w dziale wrażenia zapraszam do opisów weekendowych wypadów;):P
pozdrowionka;) -
sitek
nie ma problemu opowiem jak było mam nadziejeze po poscie tam sie spodkamy miłej nauki buziaczki -
sitek
-
Wariat
Opisujcie wrażenia moi drodzy po sb w temaciku "Wrażenia" ja już naskrobalem; P -
Wariat
Właściwie to może kiedyś zajrzałbym do klubu Ekwador na Manieczki :D Byliście już tam kiedyś??? -
Anonim
w quo bylam na manieczkach:/ ech...tylko raz mi sie podobalo, a tak to lipa calkowita.moj kumpel byl w ekwadorze i chwalil impreze. oki,lece sie polozyc,bo jestem padnieta:( -
Anonim
-
NiUnIa
-
NiUnIa
po weekendzie ucichlam na troche, ale sorry!!!
po prostu zagubilam sie odrobine w czasoprzestrzeni, a poza tym malo co na chacie bywam, wiec dostepu do kompa ni mam !!!! :)) Na imprezie w sobote bylo super, jak zwykle wytanczylam sie na maksa ... no i bilans imprezy wyglada nastepujaco:
*przerabane na chacie
*lydki + roznego rodzaju skurcze dokuczjace do dzis!
*ujebane spodzienie tak,ze nie da sie ich doprac
*facet zdobyty
*rogal na buzce :))))))))))
***podsumowujac: ZAJEBISCIE!!!!!! :)P -
Wariat
Wybaczamy :) Fajnie że jesteś znowu z nami;)
Ja jestem w extasie bo mój Juventus spakowal Real i wyslał do domu; ))
A jak taka impreza jest u Cibie cały czas to ja tam zaraz jadę; )) Skurcze to podstawa a ciekawe czym sobie upaprałaś spodnie?? :P
I do kompletu zdobyłaś mena wooow gratuluję; )))
Zdolna dziewczyna;)) Pozdrowionka