Members Of Mayday [408]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • NiUnIa

uwielbiam tę muzykę i imprezy w tych klimatach :))) witam !
  • Wariat

Witaj witaj Niunia;) a więc podążamy tą samą ściężką Sonic Empire;))
    myślę że możemy tutaj coś rozkręcić podając parę sensownych tematów a no i mam nadzieję,że kiedyś się spotkamy na wielkiej klubowej imprezie z Djami jakich mało;))
    A swoją drogą byłem niedawno w Gdańsku w Hali Stoczni na Westbamie i tydzień schodziłem na ziemię;) Gorąco polecam Westbama jeśli kiedykolwiek jeszcze przyjedzie do nas...:))))))
  • NiUnIa

byłam na Westbam we Wrocku :) Jutro ide na fajna imprezke w klimatach techno i juz sie nie moge doczekac :)) pzdr
  • NiUnIa

p.s. chętnie pomogę w rozkrecaniu grona , aczkolwiek zaraz idę lulu, bo trzeba siły zbierać !!!!! :)) do jutra!!!!!!
  • sitek

suiema wariat dobry temat do forum
  • NiUnIa

siemanko Sitek !!!!!! temat dobry, bo przeze mnie wymyślony; ))) hehehe
    Co porabiasz oprocz imprezowania i sluchania najlepszej muzyczki???
  • sitek

niuńka co porabiam ,pracuje ucze się bawię się staram sie dobrze żyć. A ty dzisiaj co porabiasz napewno na jakąś imprezke lecisz dziś. Pozdrowionka miłej soboty
  • Anonim

Niunia dzis uderza na imprezke:D ma nam opisac jak bylo:D
    a Ty cio porabiasz?? bo napewno nie nudzisz sie:D
  • sitek

ja bede w Tango w warszawie jutro opisze swoje wrażenia
  • Anonim

achhh.Tango. kultowy klubik. uwielbiam go, ale nie chodze tam poki co bo moi znajomi poszcza:> ale jak przestanal na 100% wybierzemy sie tam:D a ja dzis bede balowac z moimi labo z chemii:d milej zabawy i czekam na opowiesci z imprezy:D papa
  • Wariat

A ja smigulcem do Sceny no i w dziale wrażenia zapraszam do opisów weekendowych wypadów;):P
    pozdrowionka;)
  • sitek

nie ma problemu opowiem jak było mam nadziejeze po poscie tam sie spodkamy miłej nauki buziaczki
  • sitek

było zajebiscie wytanczyłem sie
  • Wariat

Opisujcie wrażenia moi drodzy po sb w temaciku "Wrażenia" ja już naskrobalem; P
  • Wariat

Właściwie to może kiedyś zajrzałbym do klubu Ekwador na Manieczki :D Byliście już tam kiedyś???
  • Anonim

w quo bylam na manieczkach:/ ech...tylko raz mi sie podobalo, a tak to lipa calkowita.moj kumpel byl w ekwadorze i chwalil impreze. oki,lece sie polozyc,bo jestem padnieta:(
  • Anonim

no i znowu spimy...nie ma z kim pogadac:(
  • NiUnIa

jak to nie ma z kim!!!!!! .... a ja to co???!!! :))
  • NiUnIa

po weekendzie ucichlam na troche, ale sorry!!!
    po prostu zagubilam sie odrobine w czasoprzestrzeni, a poza tym malo co na chacie bywam, wiec dostepu do kompa ni mam !!!! :)) Na imprezie w sobote bylo super, jak zwykle wytanczylam sie na maksa ... no i bilans imprezy wyglada nastepujaco:
    *przerabane na chacie
    *lydki + roznego rodzaju skurcze dokuczjace do dzis!
    *ujebane spodzienie tak,ze nie da sie ich doprac
    *facet zdobyty
    *rogal na buzce :))))))))))
    ***podsumowujac: ZAJEBISCIE!!!!!! :)P
  • Wariat

Wybaczamy :) Fajnie że jesteś znowu z nami;)
    Ja jestem w extasie bo mój Juventus spakowal Real i wyslał do domu; ))
    A jak taka impreza jest u Cibie cały czas to ja tam zaraz jadę; )) Skurcze to podstawa a ciekawe czym sobie upaprałaś spodnie?? :P
    I do kompletu zdobyłaś mena wooow gratuluję; )))
    Zdolna dziewczyna;)) Pozdrowionka
| |

Jeśli ktoś kocha Westbama, Members of Mayday niech pisze bo pora w końcu coś z tym tematem zro...

Miejsca grona (0)