-
Wariat
A więc każdy z nas gdzieś bawi się w weekendy - proponuję po każdym weekendzie opisać klub w którym byliśmy z wrażeniami i mała punktacja szkolna (1-6) - to pomoże innym w wyborze dobrych klimatów; )))
Pozdrowioneczka... -
NiUnIa
dzis ide na zajebista impre , wiec jutro opisze. Albo jesli jutro sil miec nie bede to najpozniej w pon.; ) -
sitek
spoko spoko ja dzis ide tam gdzie zawsze wiec łuki nie bede opisywał bo wiesz o co chodzi a dlatych co nie wiedza powiem ide do tango zajebista dyskoteka w warszawie tak gdzie mozna potańczyc -
NiUnIa
-
-
sitek
-
Wariat
A więc....
Dopiero się obudziłem....;)
Byłem w Scenie 2000-lokal calkiem przyjemny choć trochę błądziliśmy żeby dojechać, gdyby nie to ,że mieliśmy wejściówki 30 pln za wjazd a piwo 10 pln czyli drogo-muzyka generalnie klubowa: house, rnb i takie tam wiec nie do końca moje klimaciki ale było fajnie bo grunt to dobre towarzystwo;) Potem "afterparty" u kumpla i o 6 w domu;) A Monia w sb wieczorem układała puzzle; P
Pozdrowionka dla Niuni Madzi i Sitka- piszcie jak po sb:)))
Generalnie w skali szkolnej Scena 2000 na średnią czwóreczkę...
-
Anonim
bylam w scenie da razy...i moge powiedziec ze moja ocena to 2:/ nawet dobre towarzystwo nie pomoglo:D ale jak mowimy o klubikach z muza typu hh, rnb,house,troche techno...to polecam poniedzialkowe imprezki w PARKU na polach mokotowskich(-> dla nie wtajemniczonych...za Stodola). impreza jest poprostu the best....ludzie super, klimat jeszcze lepszy...a dj extra miesza muze, tak zeby nie miec ochoty nawet na 5 minut zejsc z parkietu. moja ocena tego klubu to 6+. wiecej info na jego temat jest na stronie http://www.park.com.pl. naprawde polecam......jezeli ktos nie moze w poniedzialek sie tam wybrac to rownie fajnie jest w piatki:d i piwo za free:D tylko nie wyrzuccie wejsciowki:> tak jak to ja za pierwszym razem zrobilam:D szczerze mowiac nie znam drugiego klubu gdzie moglabym sie tak wybawic....sprobujcie a nie pozalujecie:D -
Wariat
A więc poniedzialkowy Park to klasyka, kiedyś chodziłem co tydzień i faktycznie bawilem się super; )))) Też polecam gorrąco.. może z tą 4 o Scenie przesadzilem hmm...trójczyna lepsza; P -
sitek
to ja ocenie tango bawiłem sie dobrze ale ocena spada z imprezki na imprezke ocena tak 3 teraz trzeba sie wybradz do mexicana a co do parku też popieram -
Wariat
Wariat w Mexicanie byłem tydzień temu i też trójczyna, drogo :30 pln i 9pln browar, ale b.b.dobra ochrona-pilnują wszystko jak trzeba. Minusem jest dużo panienek lecących na szmal i kolesi w graniturach z pełnymi portfelami nieumiejących tańczyć..
A muzyka tradycyjnie kluboa-bardzo klubowa:dużo house i podobnej nuty, trance i klimatów bliższych moim uszom brak.. pozdro -
Wariat
Wariat w Mexicanie byłem tydzień temu i też trójczyna, drogo :30 pln i 9pln browar, ale b.b.dobra ochrona-pilnują wszystko jak trzeba. Minusem jest dużo panienek lecących na szmal i kolesi w graniturach z pełnymi portfelami nieumiejących tańczyć..
A muzyka tradycyjnie kluboa-bardzo klubowa:dużo house i podobnej nuty, trance i klimatów bliższych moim uszom brak.. pozdro -
sitek
mam takie same zdanie na temat cinamonu fajne laseczki ale za drogi chajs takie szare myszki jak my nie maja szans -
sitek
mam takie same zdanie na temat cinamonu fajne laseczki ale za drogi chajs takie szare myszki jak my nie maja szans -
NiUnIa
zapraszam do SZAŁ ass ' u we Wrocku!!!! :)P
to jest dopiero impreza... i ten klimat!!! jak beda moje zdjecia na stronce z ostatniej impry , to wrzuce :))P -
Wariat
-
sitek
-
Wariat
Uwaga ! Uwaga! weekend rozpoczęty;) Moje piątkowe plany to domóweczka w klimatch wiadomych; )) Z ostatnich 3 było 100 zdjęć każde inne.... Opiszę co i jak; ) ciao -
Anonim
-
sitek
-
Anonim
witam
ladny tytul grona a rozmawiacie o imprezach w dyskotekach a nie w klubach...hmmm....