męskie brzuszki.<3 [2623]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • just

ja obstawiam stopy, kości policzkowe i dłonie. just - czuprynki pewnie :) a wy?
  • just

czuprynki na pierwszym miejscu!!! :D ale ex aequo z dłońmi... męskie dłonie doprowadzają mnie do obłędu... :>
  • B

nos (adrien brody :D), czuprynka i - nie bójmy się tego słowa - pupa; > ogólnie męskie ciało jest fascynujące. i mrr.
  • just

ej wiecie co?

mi się zawsze podobały szyje. znaczy się, no wiecie - szyja, na szyi głowa, na głowie czuprynka.
  • just

pupy są faaajne...; )
  • just

fajna jesteś justynko :P
  • just

nie jestem fajna

jestem ZA-JE-BI-STA :D
  • B

zajebista będziesz jak mi oddasz moje koraliki; >

oo własnie. koraliki to co prawda nie część ciała, ale są bardzo seksowne. na szyi i na nadgarstku. (nieee, przyszły prawnik wcaaale nie ma; >)
  • just

oh tak, uwielbiam koraliki :>

oj jestes justynko zajebista laska i tyle Ci powiem :D
  • just

dobra, wiem, że to nie część ciała...

ale jak facet pachnie dobrymi perfumami to młaaaaaaaaaaaa!
  • just

jak używa Aqua di Gio to jestem jego; )
  • just

Hugo Boss rządzi i wymiata
  • just

moze to lepiej, ze lubimy inne zapachy, nie będziemy się rzucaż na tych samych; )
  • just

rzucać oczywiście :)
  • just

i tak się rzucamy na innych :D

bo ja mam ciągoty do brunetów, a ty do blondynów; )
  • just

no tak, ale ostatnio to mi coś o blondynie mowiłaś :P więc im więcej różnic, tym lepiej :)
  • just

w sumie.

oooooch i jeszcze uwielbiam facetów w garniturach. nawet największy paszczur wygląda ślicznie w garniturze, a już śliczny wygląda w ogóle ślicznie.

(niech żyje logika i poprawność stylistyczna wypowiedzi justynki :>)
  • just

:) uh, ja uwielbiam facetó w sweterkach :D
    muah!

wiesz zgr, ja tak się zastanawiam, czy my to wszystko powinnyśmy pisac na forum publicznym... :D bo jak to pisałyśmy na gg, to tylko my to czytałyśmy...; )
  • B

nie, nie, ja to lubię czytać :D przynajmniej wiem, że nie jestem sama :D

no i w ogóle co do zapachu mężczyzny, to najważniejsze, żeby się mył. wtedy automatycznie ładnie pachnie :P ja lubię takie stare, klasyczne perfumy, ale już nie pamiętam, jak się nazywały. ach ach. no.
    ale co do garniturów - bez krawata i w lekko rozpiętej koszuli :D
  • just

no mycie to podstawa, o której nie wszyscy niestety pamiętają... :) to smutne....