-
just
ja obstawiam stopy, kości policzkowe i dłonie. just - czuprynki pewnie :) a wy? -
just
czuprynki na pierwszym miejscu!!! :D ale ex aequo z dłońmi... męskie dłonie doprowadzają mnie do obłędu... :> -
B
nos (adrien brody :D), czuprynka i - nie bójmy się tego słowa - pupa; > ogólnie męskie ciało jest fascynujące. i mrr. -
just
ej wiecie co?
mi się zawsze podobały szyje. znaczy się, no wiecie - szyja, na szyi głowa, na głowie czuprynka. -
-
just
-
just
-
just
-
B
zajebista będziesz jak mi oddasz moje koraliki; >
oo własnie. koraliki to co prawda nie część ciała, ale są bardzo seksowne. na szyi i na nadgarstku. (nieee, przyszły prawnik wcaaale nie ma; >) -
just
oh tak, uwielbiam koraliki :>
oj jestes justynko zajebista laska i tyle Ci powiem :D -
just
dobra, wiem, że to nie część ciała...
ale jak facet pachnie dobrymi perfumami to młaaaaaaaaaaaa! -
just
-
just
-
just
moze to lepiej, ze lubimy inne zapachy, nie będziemy się rzucaż na tych samych; ) -
just
-
just
i tak się rzucamy na innych :D
bo ja mam ciągoty do brunetów, a ty do blondynów; ) -
just
no tak, ale ostatnio to mi coś o blondynie mowiłaś :P więc im więcej różnic, tym lepiej :) -
just
w sumie.
oooooch i jeszcze uwielbiam facetów w garniturach. nawet największy paszczur wygląda ślicznie w garniturze, a już śliczny wygląda w ogóle ślicznie.
(niech żyje logika i poprawność stylistyczna wypowiedzi justynki :>) -
just
:) uh, ja uwielbiam facetó w sweterkach :D
muah!
wiesz zgr, ja tak się zastanawiam, czy my to wszystko powinnyśmy pisac na forum publicznym... :D bo jak to pisałyśmy na gg, to tylko my to czytałyśmy...; ) -
B
nie, nie, ja to lubię czytać :D przynajmniej wiem, że nie jestem sama :D
no i w ogóle co do zapachu mężczyzny, to najważniejsze, żeby się mył. wtedy automatycznie ładnie pachnie :P ja lubię takie stare, klasyczne perfumy, ale już nie pamiętam, jak się nazywały. ach ach. no.
ale co do garniturów - bez krawata i w lekko rozpiętej koszuli :D -
just
no mycie to podstawa, o której nie wszyscy niestety pamiętają... :) to smutne....