Metal [6286]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

dzisiaj przy browarze wpadla mi ta mysl do glowy...i probowalam sobie przypomniec jaka byla moja pierwsza metalowa koszulka..

napewno korna- chyba life is peachy (uznaje tylko starego, brudnego korna:D)
    co do drugiej to jestem pewna w 100 % ze byla to black sabbath-reunion

a jakie byly wasze??? (ktore kupiliscie sami badz dostaliscie od kogos?)
  • Maciey

pierwsza to chyba była ta z napisem "Radio Maryja Heavy Rock Station" a jeśli sie nei liczy to bodajże Iron Maiden Fear of the dark ale nie jestem pewien
  • Anonim

Moje pierwsze byly dwie(:P): Metallica z tylu z Master Of Puppets z przodu z mordami z blacka (:P) i Iron Maiden: The Number Of The Beast. Mam je do dzisiaj chociaż lata ich świetności dawno już minęly (coś slabo rosnę:P)
  • Biskvit

Pierwszą swoją (wątpliwego pochodzenia) koszulkę dostałam od przyjaciela z okazji czyichś urodzin. Była to z pewnością koszulka z podobiznami panów z Mayhem, była także z pewnością na mnie za duża.
  • fox_terror

Hmmm chyba Metallica "Reload". Ale to było jak miałem 16 lat i myslałem, że takie koszulki są fajne.
    Teraz mam tylko 1 koszulke zespołu, przestało mi się to podobać.
  • Anonim

hmm..no to moja to była Cannibal Corpse. Z przodu była cenzurowana versja okładnki do płyty "Vile", a z tyłu piękne krwiste logo zespołu. Kupiłem ją jak miałem z 11 lat (4-5 klasa podstawówki). Był rozmaiar L więc wtedy była na mnie strasznie za duża i fajnie w niej wyglądałem...
  • Anonim

nigdy nie posiadalem metalowej koszulki, gdzie takie mozna kupic?
  • Anonim

w wieku 11 lat sluchales cannibali?????:D:D:D:D <szok>
  • Seeker

>>nigdy nie posiadalem metalowej koszulki, gdzie takie mozna kupic?

u płatnerza
  • Anonim

Fajny topic.
    Moją pierwszą "metalową" koszulkę sfabrykowałem sobie sam. Przyszyłem białe logo Metallica na zwykły czarny t-shirt. Miałem z 13 lat.
    Niedługo później kupiłem sobie koszulkę "Garage Inc.", więc można właśnie to uznać za mój pierwszy metal t-shirt.
    Póżniej były jeszcze :
    Sepultura
    Dimmu Borgir
    Mayhem
    Samael (bluza)
    Emperor
    Na dzień dzisiejszy nie chodzę już w takich ciuchach. Co prawda ostatnio chciałem sobie kupić całkiem ciekawy t-shirt 100Inch Shadow, ale szybko się rozmyśliłem.
  • Onomatopeja

Moją pierwszą i ostatnią była koszulka Nightwish Oceanborn.

Jakoś nie lubie chodzić w koszulkach z zespołami.
  • Gerw

Manowar - Hell On stage... kupiłem w wieku 15 lat chyba i do tej pory jest moją ulubioną koszulką :)
  • wampirkowata :D

Moją pierwsza koszulką była Iron Maiden - Fear of the dark
    Później Blind Guardian - And Then There Was Silence
  • We all die young!

Motorhead - We Are Motorhead!
  • Anonim

pierwsza - nirvana nevermind.
    potem ich troche mialam a teraz w nich nie chodze.
  • Mareck

moją pierwszą była Gamma Ray - Somewhere out in space, do dzisiaj czasem w niej chodze:]
  • Anonim

Nirvana - z taką uśmiechniętą buźką z krzyżykami zamiast oczu.
  • Moses the Prophet

moja pierwsza i ulubiona to była Iron Maiden z "The Best of the Beast":))) suuuuuuper była, a z tył z bandem pod ścianą i petami w gębach:)))
  • Moses the Prophet

i tak samo w 5 podstawówce:P koszulka jest ale jako pamiątka. Od tamtego czasu urosłem i w ogóle:)))))
  • katrine

Moją pierwszą koszulką, była koszulka Metallicy z zespołem z przodu. Fajna była; )
| |

...i wszystko co z nim związane. Witamy! Grono o szeroko pojętej muzyce metalowej. Zapraszam...

Fotki

Miejsca grona (5)