-
EighT
Jak ktos mi nie wierzy niech sobie obaczy...lekko się zszokowałem =/
http://overkill.superhost.pl/news/g... -
Krzy©hu
jak każdy:) a jaka rozmowa sie wywiazala:) starosc nie radosc, trzeba sie przyzwyczaic ze chlopaki nie robia sie co raz mlodsi tylko juz swoje lata maja:P -
M. S.
Liczy sie to jak on się czuje w sercu, a uważam, że nadal jest on tam młody i pełen wigoru. -
AIN'T MY BITCH
strasznie wygląda ale pewnie będzie jużlepiej wyglądał na nowj płycie :P mam nadzieję :D no ale jaby nie patrzeć może być dinozaurem ale jakim mięsożernym :D -
-
The Saint
a ja tam sadze ze i tak da porzadnego KOPA na koncertach <:) ... chociaz pasuje ta brudka jemu i mozna go nazwac " PapcioHet " :))) no a tak na powaznie ... jak juz przedmowca mowil to maja swoje latka :) chodz nappewno dadza sobie rade :) -
Grono.Net
a moze sobie zafarbowal ? hehe; -) ta brodke... wyglada i tak dobrze :-) -
Martu
Nie no faktycznie, wygląda dość... hmm... staro... ale może z nim tak jak z kobietami i winem? Im straszy tym lepszy?; ] -
Anonim
-
Martu
-
Ojciec Redaktor
żeby to bylo z nimi jak z winem ze im starsze tym lepsze ale jak wypuścili St. Anger to teraz mozna ich porównać jedynie co to do starej zżedliwej teściowej która by tylko biła parasolem -
Anonim
Jak dla mnie wygląda zajebiście i najważniejsze, że jest w formie, co potwierdza na koncertach:) -
Przemo
Witam
Biorąc pod uwage, że oni zaczynali grać wtedy kiedy ja się urodziłem to wygląda świetnie. Lata swoje ma, ale jestem przekonany że nadal potrafi pokazać na co go stać.
Czego wam i sobie rzycze.
Pozdro -
Ruca
a tam, wyglądu się czepiacie. Przecież wiadomo, że nie da rady cały czas wyglądać jak szczeniak z czasów Kill'em All. Dla mnie zawsze będzie zajebistym kolesiem i tyle. -
Anonim
Ma pałe(r), więc jest dalej na topie. :-D Jego głos zresztą wciąż ma kopa! :-D -
Ula
calkowicie sie zgadzam z Ruca i Mess:) wazne, ze nadal jest "na topie" :P a ze zaczyna powoli wygladac niczym swiety mikolaj to juz inna sprawa- podrzedna; P -
Anonim
Dobra, już wolę go siwego niż z tymi rudymi wąsami z począdku Madly In Anger...Tour... A ważne co pokażą na płycie.. Bardziej niż to że jest siwy mnie martwi, że kurczę nie ma wieści na temat nagrań na nowy album. Ale w sumie lepiej żeby nie robili nic w pośpiechu, niech płyta wyjdzie i w 2008 ale będzie genialna, w co wierzę, z Robem na basie skopią wszystkim tyłki, zwłaszcza tym co sie czepiają starzenia:) -
Anonim
Ja tam uważam, że wszyscy się starzeją i nie ma co robić wielkiego halo z tego, że ktoś tam jest siwy, a innemy się przytyło;) Najważniejsze jest to, żeby dobrze się czuli w środku. Czekam na nowy album i nie sądzę, żeby siwizna miala przeszkodzić w kontynuacji tego co do tej pory tworzyła Metallica, a siwienie to normalna kolej rzeczy. Pozdrawiam wszystkich:) -
Anonim
-
Jo Ann
tak, trzymaja sie niezle, ale Jaymz sie ostatnio strasznie postarzal i zle wyglada. no ale on przeszedl swoje no i ma trojke dzieci - to nie jest obojetne :) -
Ruca