- 1
- 2
-
Anonim
Słuchajcie ludzie... jak będziecie się tak kłócić, to nazwę grona trza będzie zmienić na "Kłótnia"... To jest forum na temat Metallici. Jak sama nazwa wskazuje (forum czy grono - żadna różnica) wypowiadamy się na jakiś temat a nie się kłócimy. Wypowiadamy się czyli dzielimy się swoimi opiniami. Nie koniecznie wszystkie opinie muszą być pozytywne, mogą być przecież negatywne. My wypisujemy tu swoje odczucia i poglądy na dany temat. Więc nie można "nwracać" kogoś czyli zmieniać jego poglądów. Jak tak dalej pójdzie to zrobi się tutaj bajzel...
Pomyślcie nad tym.
Pozdrawiam wszystkich.
'Cause we are Metallica -
Nekuśna
Jezu człowieku dzięki, że popierasz moje zdanie. Bo już się bałam, że fani Metallica'i niepotrafią sie wogóle zachować. Poprostu dzięki^^ bo ja juz tracilam nadzieje, ale jak i ty sie wybiłeś to oznacza że niejesst tak zle^^ TY -
MagdA
no patrzcie, tylko kilka dni mnie na gronie nie bylo i zrobil sie "bajzel", no no no!!Q nie ladnie, ale ja tez sie wylamuje z tego i Was drodzy moi poprzednicy popieram . . .
ostatnio przezywam kryzys i nawet zyc mi sie nie chce . . =( ale mniejsza o to, przynajmniej tutaj sie nie klocmy, kazdy niech ma prawo wyrazac swoje zdanie i uszanujmy to, Johny ma racje, nikogo nie nawrocimy, w sumie kazdy ma gdzies swoja racje.. wiec PEACE!!
We<3metallica -
Kacpa
a ja mam wszystko w d... trzeba pic i grac!!! a z resza zakochalem sie.... mam nadzieje ze w druga str. tez to pójdzie... hihi pozdro 600 -
-
Daga ]:->
Kacpa i jak zycie uczuciowe?;p [mialo byc bez klotni to bedzie milo i przyjemnie:)] -
Furiouz™
-
-
Furiouz™
nie zauwazylabys..wielu rzeczy nie zauwazasz wlasnie i piszesz takie bzdury ze czytac sie nie chce :< wybacz -
naprawde nikt Cie nie zmusza wiec nastepnym razem daruj sobie nawracanie mnie na dobra droge:) pozdrawiam;] -
Furiouz™
chociazby patrzac na grona ktore pozakladalas..litosci...chyba masz 13 lat -
teraz to ja Cie nie rozumiem ale nie prosze o tlumaczenia bo zapewne przeczytalabym: nie zrozumiesz
daj sobie na luz bo ja nie po to tu jestem zeby przejmowac sie Twoim zdaniem...i zanim cos odpowiesz radze przeczytac jeszcze raz ten temat;] -
nie zakladam nowego tematu w koncu to grono o Metallice ale zycze wesolych swiat:) -
Johny
-
-
Johny
-
-
Furiouz™
-
-