-
!Flamecards!
-
exodusattack
Kill'em All -powala
Ride - nie daje sie podniesc
Master - wszyscy mowia ,ze najlepsza plyta, ja tak nie uwazam, ale poziom dwoch poprzednich trzyma! -
Anonim
-
Konrad
Dla wszystkich znajomych Master jest najlepszym albumem, w Metal Hammcu nawet został wybrany przez czytelników na najlepszą płytę. Ja tak nie uważam, oczywiście jest to kawał dobrej roboty ale 2 i 4 album mi bardziej do gustu przypadły. -
-
Anonim
Bardzo równa poziomem płyta. No i potężna. Ciężko się do czegokolwiek przyczepić :) -
Pan Rostek
-
EighT
Według mnie najlepsza płyta a w szczególności dwa kawałki na tej płycie wymiatają: Disposable Heroes i Orion! -
exodusattack
jak by trzeba wybierac to z bolem "Orion"...ogolnie lubie ta plyte w calosci sluchac, nie wybiorczo. -
Mareck
Master powala, szczególnie otwierający Battery i zamykający Damage Inc. -
Krzy©hu
płyta zajefajna,koncertowa perełka czyli Master of Puppets powala no i jeszcze są Battery,Welcome home(Sanitarium) i Orion eh słów barakuje -
Anonim
kawałek 'master of puppets' na płytce S&M - a na końcu ten diabelski śmiech jamesa :D -
exodusattack
-
Anonim
kolezance nie chodzilo o opinie i S&M tylko o kawalek Master nagrany z orkiestra, cizas.. -
Nameless
-
-=Wi$niowY=-
-
miraxx
ja najbradziej lubie welcom home(sanitarium) bo to pierwszy kawalek metaliki jaki grałem na gitarce:D
no i oczywiscie disposable heroes
orion-dobry klimacik:)
master- wiadomo:):)wymiata!!
w zasadzie ta plyta nie ma slabych kawalkow
ale sentyment do ride the lightning mam chyba wiekszy....
>>>>>
peace wszystkim -
#Mr.mgr Kris#
Witam wszystkich.
Ktos wcześniej bardzo słysznie zauwazył że cłaa płytka jest na równym-dobrym-poziomie.
Podpisuję się pod tym.
Bettery , Orion , Damage=jak dla mnie świetne..
reszta-bardzo dobra.
Two Thumbs Up For Master of Puppets.
pozdrawiam -
Anonim
album świetny, choć nie najlepszy.
"welcom home...", "orion" i "damage..." wymiatają... -
Ciorna
wedlug mnie cala plyta jest zajebista ... od kill'em All-ki do Black album ( pomijajac prawie cly Loud) i cala garage INC jest good :) Reszta ... hmmm tez mi sie podoba ... i zawsze bedzie :) ale i tak wole Starsza Metallice :):):) -
trippy reality