MetallicA [215]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

W imieniu największego Polskiego Fanklubu Metalliki Overkill.pl mam przyjemność zaprosić na VII już Zlot Fanów Metallki, który odbędzie się w znanym już wielu osobom Grodkowie. Jest to małe i spokojne miasteczko w województwie opolskim. Małe, ale z tradycjami muzycznymi i ze specyficznym klimatem oraz wieloma zabytkami. Mieszkańcy wielkich molochów odpoczną od betonowej monotonii, a przybywający z małych miejscowości szybko poczują się jak u siebie w domu.

Jak to było w roku 2004, zlot odbędzie się na terenie Domu Kultury przy ul. Kasztanowej 16 (tel. 077 415-53-29), tym razem jednak spotykamy się w dniach 13-14.08.2005

Tegoroczny zlot pragniemy poświęcić basistom Metalliki, temu obecnemu jak i poprzednim i z takiej tematyki będą pytania konkursowe. Warto więc już teraz się przygotowywać. Przypominamy, że zlot jest imprezą zamkniętą, organizowaną dla członków Fan Klubu oraz fanów Metalliki. Imprezą ma charakter ogólnopolski i jest finansowana z dobrowolnych składek jej uczestników. Wszystkie zebrane w ten sposób fundusze są wykorzystane na potrzeby zlotu, zgodnie z założeniem Fan Klubu: działalność: „non profit”.

Warunkiem uczestnictwa w zlocie jest opłacenie składki zlotowej w wysokości: 25 zł – przedpłata lub 30 zł – wpłata na miejscu. Serdecznie zapraszamy do zapisywania się, ponieważ liczba miejsc opiewa tylko na 270 osób. Ankieta i dokładne informacje dotyczące zapisów znajdują się pod poniższym likiem:

W programie:

Koncerty: Mikotallica, Horrorscope, Retribution i inni (pełny skład zostanie podany niebawem).....
    -Konkursy z nagrodami (w tym bas-konkurs na najlepsze wykonanie kawałka Metalliki na basie)
    -Wspólne biesiadowanie na wieżym powietrzu
    -Inne atrakcje (m.in. paintball)
    -Szczegółowy program zlotu oraz opisy zespołów znajdziecie na naszej stronie: http://www.overkill.pl

Cele zlotu:

-Promocja muzyki i zespołu Metallica
    -Integracja młodzieży zainteresowanej okrelonym gatunkiem muzyki
    -Organizacja czasu wolnego
    -Promocja młodych talentów
    -Promocja miasta Grodkowa i ¦ląska Opolskiego

Organizatorzy zapewniają:

-Ogrodzone i oświetlone pole namiotowe umiejscowione z tyłu Domu Kultury
    -Cały teren ogrodzony i zamknięty
    -Salę koncertową wraz z profesjonalnym nagłośnieniem i owieśtleniem
    -Toalety i prysznic (!)
    -Wymienitą zabawę

Wymagania wobec uczestnikow:
    -wlasny namiot

Więcej szczegółów oraz zapisy na http://www.overkill.pl/

Pozdrawiam i serdecznie zapraszam!

Amat3uR
    Overkill.pl
  • Anonim

I jeszcze dwa małe szczegóły, zapomniałem dopisać.

Póki co skład koncertowy to zespoły:

Horrorscope
    Infamia
    Mikotallica
    Retribution
    Shahid
    Sjel
    Spanish Fly

Ponadto na zlocie zorganizowana będzie wystawa artystów z NoiseNation, najprężniej rozwijającej się niezależnej sceny artystycznej w Polsce!
  • !Flamecards!

Pierdolic cały zlot i OVERKILL w szcególności...darmozjady..... cwianiaki i tyle:)
  • Anonim

A mógłbyś rozwinąć?
  • !Flamecards!

juz nie chce mi sie o was pisac...ja wiem swoje.,,w sumie nie tylko ja.....Bawcie sie dobzre:]
  • Anonim

Szkoda, chętnie usłyszałbym jakąś konstruktywną krytykę, dzięki której móglibyśmy usprawnić pracę redakcji, organizatorów, fan-klubu...
    Ale pustymi inwektywami nie mam zamiaru się przejmować.
  • !Flamecards!

i nie pzrejmuj sie......ja was nie trawie i nei bede pisal czemu, po prostu nie chce mi sie...ale jasne nie pzrejmuj sie to tylko moja opinia:)
  • Anonim

Czyli zlot w końcu się odbędzie czy nie? Pytam bo słyszałam, że bardzo mało osób się zapisało...

eee... przepraszam, czy mogę sie wtrącić?...
    mam pytanko... co myśmy Ci zrobili, że tak bardzo nas nie trawisz? o_O
  • Anonim

Zlot się odbędzie, choćbyśmy mieli stanąć na głowie.

Gwoli wyjasnienia, mieliśmy problemy finansowe, bo ludzie zwlekali z wpłatami a impreza jest w całości finansowana z przedpłat, stąd apele na naszym forum, ale my z gęby cholewy nie robimy, zlot się odbędzie i jak dotąd ustępuje poziomem tylko Metallibashom! Tylu atrakcji jeszcze nie miał żaden zlot fanów w historii Metalliki, co tegoroczny w Grodkowie! A jeszcze cały czas myślimy nad nowymi atrakcjami... :)
  • Anonim

Zlot był bardzo udany, dzięki Wam, że byliście! :) Opinie na http://www.overkill.pl :)
| |

Wszystkich maniaków tego zespołu a także innych zapraszam!!!!!!!!!!!!!

Fotki

Miejsca grona (0)