-
Ostra
Nie wiem, czy wiecie, ale od 27.10 chłopcy siedzą w studiu i majstrują :D -
Anonim
z tego co mi wiadomo... oczywiscie sa w studiu... ale nie zeby nagrywac tylko przygotowac sie na koncerty z The Rolling Stones...:/ ale mam nadzieje ze niedlugo po tym zaczna cos tam majstrowac :] -
inż. Jakub Kamiński
jak najbardziej są aby przygotowac sie do koncertu ze stonesami (zresztą na stronach metclubu jest wywiad z larsem, który potwierdza tą informację) ale skoro juz coś jamują to moze poźniej zaczną coś robić w kierunku nowej płyty - miejmy nadzieje -
Ostra
-
-
Krzychoo
Już latem mieli wchodzić dostudia :/
Ja wogóle jestem ciekawy co oni spłodzą :)
Oby tylko nie taki monolit jak ostatnio :P -
Krzy©hu
-
inż. Jakub Kamiński
-
Kryszczian
Jak mają nagrać drugi St. Anger to niech lepiej niech nie wchodza do studia! -
MORTH
-
Anonim
I znowu to samo!!! NIE podoba się?!To nie słuchać...Metallica to zespół wielki i mogą tworzyc co chcą. A St.Anger nie była taka zła.
Juz bardziej mi się pdobała mi MotP gdzie tylko 3 kawałki mi się podobają a na SA 5. -
eM.
a biadolcie sie nad tym "St. Angerem" ile chcecie.. mnie to już nie rusza :P
i tak uważam, że jest płytą dobrą..
nawet jeśli nowy krążek będzie bliźniakiem "Świętego Gniewu", to chętnie go posłucham.. ale nie sądze, żeby chłopaki poszli znów tą ścieżką..
CZEKAMY! :D -
Hunter Gabriele de Verre
-
Anonim
W wywiadze z Chomikiem (jakby ktoś nie wiedział to Kirk Hammett), to na nowej płycie będą solówki. Więc na kopie ostatniej płyty się ne zanosi. Poczekamy, zobaczymy. Jestem dobrej myśli. A co do ST.A, to mi się nie podobała, ale uznaje że jest to płyta dobra. A dlaczego dobra? Bo nowoczesna. Dziadki mają po 40 lat a nagrali płytę jakby miali po 20. -
eM.
otóż to.. znów się muszę z przedmówcą zgodzić, ale tym razem o inny temat chodzi; )
-
Anonim
-
Zawada
-
jużnieszopiasty
ta....jakos watpie, ale oby była dobra;) Chociaz ja bardziej licze na nowego SLayer'a. Swoja drogą, nie sądzicie że rok 2006 zapowiada się wysmienicie?? Nowy TooL(pierwszy raz od 5 lat) nowy SLayer (podbnie jak TooL), nowa Meta (chyba 4 lata oczekiwań, al emoge sie mylić), Morbid Angel z Vincentem na wokalu i być może nowy Testament (6 lat czekania). -
eM.
-
Anonim
-
eM.