Mężatki [663]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • iwosial

Witaj na pierwszym topiku w nieniejszym gronie. Jeśli tu trafiłaś - znaczy najprawdopodobniej, że jesteś mężatką. Napisz więc od jakiego długiego czasu jesteście małżeństwem, ewentualnie jak długi okres minął, póki wzieliscie ślub.
    Miejmy rozeznanie między nami - mężatkami :P

Ja jestem mężatką na dzień dzisiejszy - 1,5 roku. A z moim facetem jestem od 8 lat.
  • iwosial

no? :)
  • Anonim

Witam :-) malo nas tu jak na razie ... mam nadzieje ,ze grono mezatek sie powiekszy...:D ja rowniez iwosia jestem mezatka od prawie 1,5 roku, i jestem dumna mama prawie juz rocznej izabelki :-)))))))))))))))))) a wy jak macie swoje male pociechy czy tylko te duze????hehehe bo maz to jak dziecko :-D
  • iwosial

Grono istnieje króciutko, dlatego jeszcze nikogo nie ma.
    Ja nie mam dziecka jeszzcze, nie planuję jeszcze. Ale musze Ci powiedzieć że z moim facetem od kilku lat mówiomy, że jak będziemy mieć córunię kiedys to będzie Iza, (jak Twoja!)a jak chlopiec to Robert. Pod tym zwględem jesteśmy zgodni od początku, te imiona podobają nam sie najbardziej. A Wy? kłóciliscie sie co do imienia? :)
  • Anonim

nie nie klocilismy sie u nas bylo wiadomo ,ze jak bedzie dziewczynka to Piotrek wybiera imie ,a jak chlopiec to ja :-)))) , ale w sumie razem wybralismy i jestesmy zadowoleni.... mam nadzieje ,ze nasza corunia tez :-))
    wlasnie wrocilismy z lasu z spacerku jezu jaki upal uffffff ledwo zyjemy... a co u was w pieknym wroclawiu slychac ?????
  • iwosial

Ja akurat jestem pod Wroclawiem, w Oleśnicy dokladnie. Zaczyna padać.
    A co do Leszna, bo chyba tam mieszkasz - to dość czesto tam jestem, bo mam domek w Grodzisku. Tym koło....... Osiecznej, zaraz za Kąkolewem. Bardzo tam u Was ładnie :)
  • Anonim

witajcie! ja jestem mężatką krótko właściwie: pół roku, ślub braliśmy w święta Bożego Narodzenia. Znaliśmy sie wcześniej 4 lata. Mieszkanko mamy malutkie, ale jak to sie mówi: "ciasne ale własne" :-). Maluszki na razie w planach, póki co trzeba sobie jakoś poukladać (np. w głowie; -). Na razie upiększamy nasze gniazdko, za tydzień zaczynamy remont łazienki, brrr...
  • iwosial

My też braliśmy ślub w Boże Narodzenie, z tym że w 2003. Pięknie, prawda? :)
  • Anonim

a my 13 marca heheh wcale nie bylo tak pechowo :-)))
  • Anonim

Mieszkam w Lesznie , ale kolo Wawy... nie Wielkopolskim pieknie to my tu mamy dzieki naszej Puszczy Kampinowskiej, super powietrze ,las tylko towarzystwo tragiczne :-(
  • Anonim

Faktycznie, że w święta jest pięknie, to taki magiczny czas. Ja zawsze kochałam te święta i właśnie dlatego ten termin wybraliśmy, chociaż "krewni i znajomi" bardzo często z naszym wyborem sie nie zgadzali.
  • tuneczek

witam

ja jestem mężatką od półtora roku, podobnie jak Iwosia brałałm ślub w grudniu 2003 roku. My akurat wybralismy ten termin nie z racji świąt Bożego Narodzenia, ale z racji rosnącego mojego brzuszka :) Zanim wzielismy ślub bylismy razem 5 lat, więc dzidziuś, aktualnie roczny Patryk, tylko przyspieszył nasze plany o ślubie.
    Od listopada zeszłego roku mieszkam w Szczecinie, choć całe dotychczasowe życie spędziłam w Warszawie i czuję się rodowitą warszawianką, nawet Patryka urodziłam w Wawie. Szczecin to niestety miejsce pracy mojego męża.
    Pozdrawiam
  • tuneczek

Tito,

mamy dzieci w podobnym wieku. Ja chłopca - Ty dziewczynkę;)
  • Anonim

moja kruszynka konczy roczek 20 sierpnia :-))))) a twoj maluszek kiedy?? pozdrawiam
  • tuneczek

Patryk już skończył roczek, 23 czerwca.
  • perlis

młodziotka mężatka?
    slub 29 grudnia 2004r.
    dzidzia-Igunia moja kochana: ur.18 maja 2005r.
    własnie zasnęła więc buszuję sobie w necie.

mój mężunio,jak to facet ma swoją jaskinię (czyt. ucieka w zamyslenie...) i to jest powód bardzo wielu nieporozumień w naszym małżeństwie, jeszcze tak krótkim, ale nie ma co tu o tym pisac.
    buziaki żonki:-)
  • tuneczek

widzę że w naszym gronie przeważają mężatki biorące ślub w grudniu, około świąt Bożego Narodzenia...
  • Izia

Cze ja jestem mężatką już trzy lata (prawie 24 sierpnia rocznica trzecia ) i jest bosko lepiej niz przed ślubem polecam
  • Anonim

Wita się mężatka z rocznym stażem :)
  • dann

to jestem strasznie stara 11 lat stażu
| |

Szczęśliwe czy nieszczęśliwe? Z długim, czy z krótkim stażem? Zakochane na zabój, czy znudzo...

Fotki

Miejsca grona (0)