-
karola
no własnie moze o naszych "kochanych"nauczycielach byśmy porozmawiali? no to który jest najfajniejszy,który nie równo pod sufitem itp.?! -
Monic Johns
mnie wkurwia Kasssssssssakkkkkkk!!!!!!! :) "uwielbiam " tez Kekusz baLbaLe :D:D:D ... za to spoko nauczycielem jest pani Gala :),denerwujaca jest pszczóla.... smolar ma cos nie tak z glowa ale w sumie spox... :):):) heh... -
karola
no ładnie ładni. pani bz faktycznie mam niepokoleji w głowie i mogła by sobie faceta znalesc :D co do reszty to jeszcze sikorka mogłaby juz na emeryturke skoczyc i juz dać nam spokój -
Monic Johns
niom zgadzam sie... zreszta ja bym ich wszystkich wymienila na pania GAle :):):) heh.. -
-
karola
oj ale przeciez zuchosia tez jest spoko.kobieta chce nas czegoś nauczyć -
MADZIULKA
wiem ze moze was to zdziwi ale mnie zaden nauczyciel nie denerwuje :))))) kazdy ma jakies swoje ale-swoje fiu bzdziu na jakims punkcie!!!!! -
MADZIULKA
wiem ze moze was to zdziwi ale mnie zaden nauczyciel nie denerwuje :))))) kazdy ma jakies swoje ale-swoje fiu bzdziu na jakims punkcie!!!!! -
Monic Johns
Mosia jestes wariatka :D:D:D jak tak mozna powiedziec??? :) masz gorączke??:> -
karola
-
MADZIULKA
-
MADZIULKA
no powaga nie mam takieg nauczyciela-a nie sorkaaaaaaa jest taka jedna porabana babka na "mózg" to WODECKA!!!Nie nawidze tej babki ona nie wie co mowi ma skleroze i wogole!!! -
Monic Johns
oooo zapomnialam o niej.... pozostawie to jednak bez komentarza...szkoda mi na nia slów:P -
trendy grycz
To wy sie cieszcze, ze z Jakubowska matmy nie macie... Pszczolka to przy niej wyglada jak Gala przy Stryjkowej :P -
karola
to az taka paskuda z niej jesy?! nie no z panią bzykajaca jest wesoło zwłaszcza jak jej się tłumaczy zasady siatkówki itp. :P -
Robcio
-
*Tomasz Sadkowski*
-
Robcio
-
MADZIULKA
na co jak na co ale na grono pedagogiczne możemy napewno nażekać,ale napewno nie na klasy,które sa we 100% zżyte!!!Ja napewno najlepiej bede wspominala lata liceum!!
-
Robcio
-
Anonim
Wasza klasa Magda jest naprawde zgrana i z tym sie zgodze,klasa B nie wiem,a my..to wiadomo jak jest.Ja tez mam zamiar mile wspominac lata liceum ale obawiam sie ze wiele tych zlych wspomnien bedzie przysparzala mi m.jakubowska. Jest mi przykro ze ona nie ma zadnych ludzkich uczuc,ani nawet nie stara sie ich zrozumiec.Osobiscie wyrzadzila mi wiele zlego,ale nie od dzis wiadomo ze czlowiek jest gorszy od zwierzecia.