-
Kota
hmmm aż dziwne że tu znalazłam tych którzy kochają muzykę tego wykonawcy pozdrowinka; ) -
poawieo
-
Kota
-
poawieo
och przepraszam - nie wiedziałem że jesteś taka delikatna...
nie chciałem urazić -
-
bojster
-
Kota
wiesz co slupszczaninie psujesz mi obarz ludzi z tamtad mam wielu znajomych ktorzy sa na prawde fajni. A ty przedstawiasz ich zupelna odwrotnosc -
bojster
A ty skąd jesteś, bo nie wiem jakiego miasta obraz usilnie psujesz? Stawiałbym na warszawkę aldfo Radom. -
poawieo
buahahahahaha :D
wyrobiłaś sobie zdanie po dwóch postach?
:DD
przepraszam że psuję Twój obraz :[
eh - teraz to chyba popadłem w depresję :((
jeśli Ci to poprawi humor to też mam tam wielu naprawdę fajnych znajomych... -
Kota
niestety nie jestem z tych dwoch miast o ktorych piszesz i tak mi sie wydaje ze nie po to jest to grono stworzone zeby sie przepychac ktore miasto jest gorsz. Wspolczuje ci ze masz depresje jest to straszna choroba chcesz to dam Ci numer do odbrego psychietry ja nie wiem ludzie przez internet nie potrafia ze soba rozmawiac nie mowie o was ale takze i o o sobie chowam dume do kieszeni i nie mam zamiaru dalej z wami sie przegadywac na tym groni pozdrowienia nie lubie mic wrogow nawet w internecie; )
A i nie wyrabiam sobie zdania o kims z kim nie rozmawialam w realu -
Kota
a paowieo jestes niezlym pisarzem przejrzalam twojeinne wpisy i niezle mash wiadomosci o muzyce jak kiedys sie zjawie w Slupsku to z checia pogadalabym na tematy muzyczne mam nadzieje ze nie mash mi za zle moja nadwrazliwosc -
poawieo
dziękuję
nie ma sprawy - na razie się nigdzie nie wybieram ze Słupska
nie mam za złe
a i nie mam/miałem depresji bo na codzień jestem pogodną osobą; ) -
Kota
dzieki jeszcze raz sorry niepotrzebne nieporozumienie ale coz takie my kobiety straszne cholery jestesmy; ) -
valdi
-
Maras
Bojter, ja jestem z Wawy.......niestety rozumiem czemu w Polsce panuje taka a nie inna opinia o Warszawiakach. Sam znam wielu zadufanych w sobie debili :/