-
NoktowizoR
Patton juz wspolpracowal z wieloma... ale nie ze wszystkimi - proponuje plebiscyt na to z kim mogl cos jeszcze zrobic - jakis projekt, jakies wystepy, materialy etc.
Moje typy:
- Trent Reznor
- Neurosis
- Jarboe
- Massive Attack (moze jednak sie dogadaja, bo takie projekty byly)
- Tricky
- DJ Krush
mozliwe ze w swej niewiedzy wymienilem tu kogos z kim juz cos robil - prosze informowac, milo mi sie zrobi jesli tkwie w niewiedzy... -
Patxanka!
- Phil Anselmo
- Devin Townsend
- Neurosis
- Nomeansno
- No Smoking Orchestra :)
Patton by się ucieszył że znaleźliśmy już mu tyle nowych pomysłów; ] -
NoktowizoR
Patton i No Smoking? Dobre!!! :) Klezmerskie klimaty juzz Patton kiedys robil ("Ford Mustang"), to czemu by nie balkany? Jestem za!!! -
Patxanka!
Zastanawiałem się nad Bregovićem, ale ten swoje lata świetności ma już za sobą :( Niemniej coś w stylu kawałków z Iggym... hm hm. -
-
NoktowizoR
Nie!! Tylko nie Breogivic!!! Prosze... Toz to bylby koniec.
Za to Patton z Iggym - to mogloby byc cos... -
Grono.Net
hehehehe.... ale fajny temat. moje typy:
Devin Townsend (świetny pomysł)
Diamanda Galas
Helmet
Beastie Boys
Will Haven
Mindless Self Indulgence
Deftones
Alice In Chains
Marilyn Manson -
NoktowizoR
-
Patxanka!
Eeech. Niestety, najwyraźniej kretyńskie duety już się wryły szerszej widowni w pamięć :( A przecież wcześniej muzyka Bregovića była czymś wyjątkowym, a każdy jego koncert wielkim wydarzeniem dla koneserów. Bu :( -
NoktowizoR
ja bym chcial przypomniec pewne zawirowania wokol pana B. w zwiazku m.in. z OST do Arizona Dream - byl oskarzony o plagiat... To co robi czy robil Bregovic - nie byl nigdy dobrym kompozytorem, co najwyzej aranzerem... -
Patxanka!
Cóż, w przypadku animowania muzyki ludowej trudno uniknąć zapożyczeń. Aczkolwiek nie bronię go jeżeli faktycznie zajumał nieco dźwięków. Przyznam że oceniam go nieco archaicznie na podstawie koncertów sprzed 7 lat, kiedy pojedyncze występy w naszym kraju były nagradzane jako poważne wydarzenia kulturalne. To było coś. A teraz... -
Master of Disaster
-
NoktowizoR
to juz bym wolal ISIS - ta kapela wokalowo nie stoi najlepiej - a ich genialna muza z glosem Pattona moglaby zabic totalnie -
NoktowizoR
z lzejszych klimatow nie obrazilbym sie gdyby Patton nagral jakis duecik z Tori Amos :)) -
Grono.Net
ja bym chciał usłyszeć Majka z:
- Oxbow
- Bohren & Der Club Of Gore
- Einsturzende Neubauten
- Head Automatica
-
Grono.Net
-
Anonim
moim zdaniem z Reznorem moglo by sie nie udac... Reznor raczej szuka ludzi, ktrorych mozna "kontrolowac" i narzucac im swoje pomuysly -
Grono.Net
-
Anonim
-
Anonim
acid mothers temple
alice in chains
queens of the stone age
rysiek tymanski hehe, a co. -
NoktowizoR