-
-
Anonim
-
-
mikiMOTOmysz
-
-
Anonim
taa a ja jak zwykle przy okazji jakiegoś fajnego koncertu mam problemy z kasą :/
exxtra :/ -
mikiMOTOmysz
dajcie znac jak juz wrocicie z tego koncertu co to mnie na nim nie bylo niestety i napiszcie jak bylo...choc moze lepiej nie wiedziec co mnie ominelo? e tam! piszcie bo ciekawa jestem -
Anonim
-
Grono.Net
prosze panstwa nikt nie obciaga mikrofonu (a nawet dwoch !rownoczenie!) tak jak majk; ) im impressed.podobnie jesli chodzi o rahzela.
ma ktos zdjecia albo bootleg jakis? -
Byuo siuper, nawet udalo mi sie z nim zamienic dwa zdania, uscisnac sie, sfotografowac [wciaz czekam na zdjecie!!!] i podpisal mi wszystkie plyty i winyle com mu dal ]:D
Patton rulez!!! -
Grono.Net
-
Yoś
A gdzieś ty go dorwał tak? ue tez chce :/
koncert był nieziemski, aż nawet zaczęłam bałnsować :roll: powalające wrażenie, którego nie odda żadne video czy mp3. -
Grono.Net
...powtorze...Mike Patton MISTRZ! ...Rahzel oczywiscie tez slaby nie jest...;) ...ale jesli chodzi o mozliwosci vokalne, to M.P. zawsze bedzie u mnie na 1ym miejscu...:) -
Grono.Net
-
Patxanka!
Hie hie. Byłem, mam plakat i autograf z diedikacją. Hiehiehie :) A sam koncert był po prostu bezbłędny. Patton jako jołjoł wczuł się bardziej niż Rahzel :) -
consequence is no coincidence.
to byl jeden z najlepszych koncertow na jakich bylam w zyciu. przyznam sie ze bardziej ze wzgledu na rahzela sie na niego udalam, ale polaczenie piskow, skrzekow, meandrow glosowych pattona i beat boxu rahzela bylo mieszanka wybuchowa. pierwszy raz w zyciu wpadlam w trans. moje wrazenia zaskakuja odbiorcow tej wypowiedzi, ale dla mnie ten koncert byl bardzo zmyslowy. nigdy w zyciu na koncercie tak nie wglebilam sie w kazdy dzwiek. -
NoktowizoR
no zjawiskowa to sprawa byla... jedna z lepszych imprez na ktorych bylem w zyciu i Patton taki zupelnie inny niz na Fantomasie - blizej publicznosci, mniej tajemniczy, bardziej zywiolowy... mistrzostwo swiata... czekam... moze tak by przyjechal z panem Kaaada? albo z djami? -
Hehe, a ja nadal czekam na to zdjecie, ktore mi jakies czlowiek zrobil z Pattonem, jesli ten osobnik jakims dziwnym zbiegiem okolicznosci by to przeczytal, to bardzo prosze o kontakt; D