Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Mictlante

Kto z was idzie na koncert 25 tego do proximy?

• Anonim

ja :)

ja ja ja jak bede miau kase :D
  • Mictlante

Ja mam juz bilet od dluzszego czasu i siedze i czekam ];D
  • mikiMOTOmysz

a ja jak zwykle nie pojde bo za duzo wydatkow:(((
  • Anonim

taa a ja jak zwykle przy okazji jakiegoś fajnego koncertu mam problemy z kasą :/

exxtra :/
  • mikiMOTOmysz

dajcie znac jak juz wrocicie z tego koncertu co to mnie na nim nie bylo niestety i napiszcie jak bylo...choc moze lepiej nie wiedziec co mnie ominelo? e tam! piszcie bo ciekawa jestem
  • Anonim

mnie też nie byuo :/// jak zwykle: brak kasy :///
  • Grono.Net

prosze panstwa nikt nie obciaga mikrofonu (a nawet dwoch !rownoczenie!) tak jak majk; ) im impressed.podobnie jesli chodzi o rahzela.
    ma ktos zdjecia albo bootleg jakis?
  • Mictlante

Byuo siuper, nawet udalo mi sie z nim zamienic dwa zdania, uscisnac sie, sfotografowac [wciaz czekam na zdjecie!!!] i podpisal mi wszystkie plyty i winyle com mu dal ]:D
    Patton rulez!!!
  • Grono.Net

:)
  • Yoś

A gdzieś ty go dorwał tak? ue tez chce :/

koncert był nieziemski, aż nawet zaczęłam bałnsować :roll: powalające wrażenie, którego nie odda żadne video czy mp3.
  • Grono.Net

...powtorze...Mike Patton MISTRZ! ...Rahzel oczywiscie tez slaby nie jest...;) ...ale jesli chodzi o mozliwosci vokalne, to M.P. zawsze bedzie u mnie na 1ym miejscu...:)
  • Grono.Net

...aaa...swietny patent z radiem panowie wykonali...;)
  • Patxanka!

Hie hie. Byłem, mam plakat i autograf z diedikacją. Hiehiehie :) A sam koncert był po prostu bezbłędny. Patton jako jołjoł wczuł się bardziej niż Rahzel :)
  • consequence is no coincidence.

to byl jeden z najlepszych koncertow na jakich bylam w zyciu. przyznam sie ze bardziej ze wzgledu na rahzela sie na niego udalam, ale polaczenie piskow, skrzekow, meandrow glosowych pattona i beat boxu rahzela bylo mieszanka wybuchowa. pierwszy raz w zyciu wpadlam w trans. moje wrazenia zaskakuja odbiorcow tej wypowiedzi, ale dla mnie ten koncert byl bardzo zmyslowy. nigdy w zyciu na koncercie tak nie wglebilam sie w kazdy dzwiek.
  • NoktowizoR

no zjawiskowa to sprawa byla... jedna z lepszych imprez na ktorych bylem w zyciu i Patton taki zupelnie inny niz na Fantomasie - blizej publicznosci, mniej tajemniczy, bardziej zywiolowy... mistrzostwo swiata... czekam... moze tak by przyjechal z panem Kaaada? albo z djami?
  • Mictlante

Hehe, a ja nadal czekam na to zdjecie, ktore mi jakies czlowiek zrobil z Pattonem, jesli ten osobnik jakims dziwnym zbiegiem okolicznosci by to przeczytal, to bardzo prosze o kontakt; D
| |

Grono fanow projektow muzycznych Pattona [Faith No More, Mr Bungle, Fantomas, Tomahawk, Lovage ect.]

Fotki

Miejsca grona (0)