miłość i sex [309]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Czy kazda mloda dziewczyna podszebuje szkolenia,żeby przezywac kolorowe orgazmy?
  • Anonim

Tak.
    Tylko wyszkolić musi się sama. Nikt jej nie wyręczy.
  • Dj Teker

Wiwcie co, małolatki jakie znam to zwykłe szmaty, najpierw ida z jednym do łózka nastepnego dnia juz pieprza sie z innym w swoim zyciu związałem sie z juz z pięcioma takimi cipami i każda była gorsza do poprzednirj. Pierwsza skończyła na wsadzeniu mnie przez nia oczywiście na 48 a ostania na lataniu zdradzie prze SEx za marne 100$. Więc uważajcie, małolaty to kurwy jakich mało.
  • <<Zed>>

A się uśmiałem....
    Jak zadajesz się z małolata to chyba oczywiste że nie możesz jej traktowac powaznie...
    Zbadaj się czy cie nie zaraziła...
  • Anonim

>Dj Teker napisał
    >Wiwcie co, małolatki jakie znam to zwykłe szmaty, najpierw
    >ida z jednym do łózka nastepnego dnia juz pieprza sie z
    >innym w swoim zyciu związałem sie z juz z pięcioma takimi
    >cipami i każda była gorsza do poprzednirj. Pierwsza
    >skończyła na wsadzeniu mnie przez nia oczywiście na 48 a
    >ostania na lataniu zdradzie prze SEx za marne 100$. Więc
    >uważajcie, małolaty to kurwy jakich mało.

No, słodkie są, ale patrz przedmówca...

Mnie sie marzy osiemnastka, tylko że właśnie...
  • Dj Teker

Dibrze mówisz, slodkie dopóki ich nie poznasz bliżej.
  • bla bla bla

zalezy ktora!!
  • A!

hej,hej a dla was malolaty to znaczy co 14nastki 15nastki??? jezeli panienka ma pusto w glowie i lubi sie sypac to bedzie to robic niezaleznie od wieku. ale tak szczerze kiedy sie patrze na niektore gorace gimnazjalistki to az zal mnie ogarnia... dzieci powinny zajmowac sie dobranockami a nie dawaniem tylka na prawo i lewo bo to modne albo bo wszyscy to robia;p wplyw otoczenia i pustka w glowie robia swoje co nie znaczy ze kazda malolata taka jest.
  • juli

maloletnie dziewczyny sa:
    naiwne
    glupie
    no i sie zwyczajnie szmaca bo mysla ze beda leprze fajniejsze doroslejszE?!!!

eh fuuuuuuuuuuuuu

oczywiscie nie wszystkie ale wiekszosc.
  • Natt.

właściwie to mam 14 lat i nie rozumiem dziewczyn, które robią tą już w tym wieku, albo jak sa troche starsze... jak dla mnie to jest feee ....
  • Anonim

Dla mnie to też jest mało normalne kiedy dziewczyn 14-15 lat (nie wspominam już o udziwnionych 13-tkach) zaczynają się bzykać jak idzie. Wiadomo - zakazany owoc smakuje najlepiej i wszystko byłoby do przełknięcia, gdyby nie to, że często nie zabezpieczają się albo kochają się pod wpływem alko czy jeszcze gorzej - narkotyków.
    Dlatego jeszcze pół biedy, gdy trafią na myślącego faceta, ale wątpię, żeby na imprezie 14-latek zjawił się kolo 18-19-letni, który ma często już więcej oleju pod kopułą.

Czyli ogółem dno i jeśli uprawiać przygodny seks to z kimś kto jest wart takiej zabawy i można być na lighcie. Wtedy smakuje to lepiej, prawda? :)
  • Anonim

nom zgodzę się z tobą
| |

można się wypowiadać do woli na tematy drażniące związane z sexem jak i te, które kojarzą si...

Fotki

Miejsca grona (0)