Miłośnicy Hybryd :) [680]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • GrzegorzOsuch.com

Co byście zmienili w Hybrydach??
  • Szcześniak

caly szeroko rozumiany marketing
  • Szcześniak

chociaz w zasadzie ciezko mowic o zmienianiu czegos, czego nie ma; )
  • GrzegorzOsuch.com

Spisujemy pomysły!!! :) Numerujcie Je w kolejności - później je spiszę.

1) Nagłośnienie jak dla mnie kuleje. Szczególnie, gdy jest dużo ludzi DJ chce głośniej i te pseudo Subwoofery "pierdzą". Sori, ale Ja mam w aucie podobny głośnik jeśli chodzi o średnicę - z tego nie może być dobrego basu w klubie :) Mógłby się zając tym jakiś spec.
  • Szcześniak

no dobra, Suchy, dzialaj na rzecz muzyki, ja na rzecz frekwencji; )

2) ceny alkoholi, przynajmniej o symboliczna zlotowke w dol, za malego zywca by sie wygodniej placilo - 5zl

3) powrot do rozdawania wejsciowek na uczelniach, nie ma co zalowac

4) oplakatowanie uczelni i ulic, odnosnie imprez

5) okazjonalne promocje alkoholowe

6) do 22-22.30 wjazd gratis

7) jezeli juz jest jakas promocja, to niech bedzie zrobiona dobrze, czyli jak obecna, 5zl za bro nie do 22, a przynajmniej do 23
  • Szcześniak

i karty, a dokladnie "mozliwosci" karty szarej, ogolnie, jest spoko, ograniczenie "do 23" mi nie przeszkadza, ale brakuje mi jednej rzeczy, mozliwosci wprowadzenia osoby towarzyszacej, bo nie wyobrazam sobie, ze wyciagam jakas panne do klubu, idziemy przed 23, a tu gigantyczna kolejka, no i co? mam jej powiedziec: to Ty tu sobie stoj w kolejce, bo ja juz musze wchodzic, spotkamy sie w srodku?; ) bo cos mi sie wydaje, ze bysmy sie juz nie spotkali; )
  • Gocha

Jesli chodzi o karte- istnieje jeszcze jedna z ciut wiekszymi mozliwosciami;]]ale przeciez nie mozna tych kart rozdawac wszystkim...
    promocja alkoholu nie jest zlym pomyslem, bo faktycznie jak na klub studencki Hybrydy nie sa tanie:(ale ile jest tak na prawde klubow studenckich w Wawie: Park, Stodolo i ...moze jeszcze jakis jeden by sie znalazl, ale niekoniecznie;] natomiast Hybrydy, oprocz tego, ze sa klubem studenckim, znajduja sie w centrum, a tam ceny wlasnie tak sie ksztaltuja niestety:( np. Under(jeden z tanszych tych centralnych)..piwo moze i bywa tansze, ale za to ma ulubiona wodzia z bulem juz niekoniecznie...
  • orRis

8) proponuje wprowadzić drastyczne zmiany muzyki (usuńcie sety, które lecą od .......uuuu bardzo dawna) Jest tyle nowych kawałków.

9)większy wybór alkoholi, bo ostatnio mnie zmroziło jak zobaczyłem z jakiej wódki barmani robią drinki - "koneser" buahahaha
  • Gocha

Na zmiane wody nie ma co liczyc, bo dopiero co weszla i szybko nie wyjdzie..
    Ale nie jest zla;];]wiesz mi:P
    A jesli chodzi o wiekszy wybor alkoholi- bylo ich kiedys calkiem sporo...niestety, zamawiane byly raz na chinski rok, no i zrezygnowano z nich:( wiec to tez szybko nie nastapi:(
  • orRis

no niestety wiem, że te zmiany nie nastąpią, ale "koneser" to już lekka przesada
  • Gocha

ciesz sie, ze nie czerwona kartka;P zawsze moze byc gorzej...ale jest i dobra wiadomosc...beda tez podobno smakowe;] ploty mnie doszly o zurawinowej, ktora podobno na prawde jest dobra;]
  • Wrecekrzepki

>brakuje mi jednej rzeczy, mozliwosci wprowadzenia osoby
    >towarzyszacej

A probowales kiedys wprowadzic kogos na szara karte? Wydaje mi sie, ze nie byloby problemu - tzn zaplacic bys musial, ale raczej wprowadzilbys bez kolejki. Wystarczy zagadac - mysle, ze troche juz Cie bramka kojarzy.
  • Szcześniak

co do studenckich, to jeszcze Remont (tez przeciez centrum, duze piwo 5zl), Proxima, no i chyba po czesci jeszcze Harenda, nie wierze, ze roznice w oplatach sa az tak drastyczne, ze alko musi byc drozsze o 60%, tym bardziej, gdy klub jeszcze dostaje dotacje, podejrzewam, ze te dotacje sa wlasnie po to, aby mimo lokalizacji ceny byly niskie, bo przeciez dla studentow, tymczasem, jest zupelnie inaczej
    alko w underze do tanich nie nalezy, ale to dlatego ze za wjazd placisz albo 5zl w weekendy, albo wchodzisz za friko w tygodniu
    i generalnie tak jest, ze albo bulisz za wjazd, ale alko jest tani, albo wejscie jest smiesznie tanie, ale za to ceny w srodku wyzsze, Hybrydy natomiast, jak sama nazwa zreszta wskazuje, oba te modele polaczyly, wybierajac to co najgorsze, czyli drogi wjazd i wysokie ceny za barem
  • Szcześniak

>Mzungu napisał
    >A probowales kiedys wprowadzic kogos na szara karte? Wydaje
    >mi sie, ze nie byloby problemu - tzn zaplacic bys musial,
    >ale raczej wprowadzilbys bez kolejki. Wystarczy zagadac -
    >mysle, ze troche juz Cie bramka kojarzy.

moge sklamac i powiedziec, ze nie probowalem? :P jasne, ze tak robilem, ale wolalbym miec pewnosc, ze zawsze sie uda, no i ze ta druga osoba wbija za friko :] wygodny jestem, nie ukrywam; )
  • orRis

tak wiem coś o tym, piłem jedną i drugą i jednak jestem za wyborową. To jest tragedia!! takie wódki sprzedaje się w barach z epoki PRL a nie w klubach. Ciekaw jestem w jakim jeszcze klubie w Wawie można dostać "konesera"??
  • Szcześniak

w tych najbardziej ekskluzywnych; )
  • orRis

>Szcześniak napisał
    >w tych najbardziej ekskluzywnych; )

buahahahahahahaha dobre; ]
  • Wrecekrzepki

Ja bym zmienil troche wyglad barku w czilaucie. Obnizylbym sufit (tzn. wizualnie - zrobiloby sie przytulniej w tym hangarze) i fajniej oswietlil (rozjasnil) - reszta pomieszczenia moze zostac w cieniu, ale bar powinien wygladac lepiej.

Usunalbym tez strzep balonika sylwestrowego zwisajacy z Dj-ki.

Nowe oswietlenie parkietu jest calkiem fajne, chociaz troche daje po galach - no ale to w koncu dyskoteka. Moze momentami jest zbyt jasno na parkiecie.

Naglosnienie - i tu zgadzam sie z Suchym - pozostawia wiele do zyczenia. Bardzo czesto nie dzialaja glosniki skierowane na scene (wlasciwie to juz regula), ostatnio tez nie dzialaly (lub tylko czesciowo) kolumny po lewej stronie (zgadnijcie, skad wiem; ) ) - byc moze tez po prawej.

Co do muzyki - no coz, bardzo czesto nie trafia w moj gust, ale na to poradzic nic nie moge. Dla mnie za duzo house'u - ale niech bedzie, skoro wiekszosci pasuje. Chcialbym troche wiecej watkow bigbeatowych, hiphopu bez Snoopa, Busta Rhymesa i 50centa (Jezu, ile mozna walkowac te kwalki?) i starych klubowych perelek (49ers - "Touch Me", Blueboy - "Remeber me", itd).
  • Dzieciolinho :)

a ja bym zmienił Trebora...
  • call me master

ja bym walnal jakies szlaczki na scianach:)
| |

Szalone Asie założyły grono dla wszystkich, którzy tak samo, jak one kochają dyskotekę "Hybryd...

Fotki

Miejsca grona (2)