Miłośnicy Całowania [17156]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • DJ_NOD :); P

wakacyjne miłosci bywają bużliwe :D a co za tym idzie sporo sie całujemy sie nie zawsze z głowom i nie zawsze z osobami które znamy jednym słowem letnie szaleństwo :D <lol>co wy na to ?? jak to jest ??
  • Anonim

wakacyjne zauroczenia itp to w sumie fajna sprawa...potem sa fajne wspomnienia:D
    A jezeli chodzi o calowanie z nowo napotkana osoba? to roznie jest...czasem dobrze sie wspomina a czasem budzisz sie z moralniakiem...
    wiec albo mniej pic, albo dobrze sie przyjzec osobie na ktora ma sie ochote,zeby potem nie bylo...GDZIE JA MIALAM/LEM OCZY?????
    he he

A TAK WOGOLE TO ZBLIZAJA SIE WAKACJE; DDDDDD
  • Anonim

>WIOLUS

>A TAK WOGOLE TO ZBLIZAJA SIE WAKACJE; DDDDDD

no kolega z racji tego właśnie najpiękniejszego wydarzenia w życiu każdego ucznia założył ten temat :)
  • Anonim

wiesz trudno sie domyslic....
    to byla taka sugestia apropo wakacyjnego szalenstwa... :)
  • Anonim

a u mnie to różnie bywa... raz wakacyjne szaleństwo ciągnęło się za mną prawie rok... i do tej pory bardzo miło je wspominam... a tegoroczne wakacje chciała bym zapomnieć... siostra do tej pory sie śmieje ze mną;] ale nie było aż tak źle... teraz przynajmniej mamy się z czego pośmiać;)) i szczerze takie wakacje jakie ja na ogół mam to życzę każdemu:DD

PoZdRo
  • Anonim

okej szalenstwo szalenstwem... calowac sie w wakacje mozna ale nie tak jak niektorzy z 30 osobami na cale wakacje... i to jeszcze na wsi ludzie opinia troche potem zniszczona hehe...

>slodka014 napisała:
    >okej szalenstwo szalenstwem... calowac sie w wakacje mozna
    >ale nie tak jak niektorzy z 30 osobami na cale wakacje... i
    >to jeszcze na wsi ludzie opinia troche potem zniszczona
    >hehe...

hehe no niestety tak sie to potem koncczy;(ale i tak wakacje to zaj****** czas zwlaszcza ze mnie juz nie obowiazuja :( ale wspomnienia tez mam fajne :D
  • Anonim

no wspomnienia wakacyjne to mnie ostro drecza hehe a najgorsze sa powroty z wakacji ja tam zawsze rycze hehe:P

no niestety wszystko co dobre szybko sie konczy; ( tak i wakacje :( heh to co ty w wakacje robisz ze potem takie wspomnienia :D

>slodka014 napisała:
    >no wspomnienia wakacyjne to mnie ostro drecza hehe a
    >najgorsze sa powroty z wakacji ja tam zawsze rycze hehe:P

heh a ten blimp to tak ogulnie ?? do wszystkich :D ??
  • Anonim

zalezy jak go rozumiec :P ja w wakacje robie to co chce i bawie sie ze znajomymi na maxa dlatego mnie tak wspomnienia mecza:P
  • Milena.

z jednej strony wkacyjna miłość jest fajna ale tylko wtedy gdy nie zakochamy się tak na maxa:D:D uważam że trzeba panować w uczuciach w wakacje:D:D ja w sumie i tak robie wszystko co tylko można<lol>i się nie kontroluje ale co tam:D
  • Anonim

Oj tak:) Wakacyjna miłość:) naprawde trzeba uwazac zeby sie nie zakochac bo potem moze byc ciezko sie rozstac z ta osoba....ale tak to trzeba korzystac z wakacji i brac z nich to co najfajniejsze i najlepsze:)
  • Anonim

no dokladnie SYlwus'D:D to moze sie poznamy??:Dcio:*:*
  • Anonim

>~~:*Milenka:*~~ napisała:
    >z jednej strony wkacyjna miłość jest fajna ale tylko
    >wtedy gdy nie zakochamy się tak na maxa:D:D uważam że
    >trzeba panować w uczuciach w wakacje:D:D ja w sumie i tak
    >robie wszystko co tylko można<lol>i się nie kontroluje ale
    >co tam:D

Opatentuj sposób na panowanie nad uczuciami a będziesz plawić się w Bogactwie do końca życia
  • Anonim

>*♥*♥Sy(L)wuś♥*♥* napisała:
    >Oj tak:) Wakacyjna miłość:) naprawde trzeba uwazac zeby
    >sie nie zakochac bo potem moze byc ciezko sie rozstac z ta
    >osoba....ale tak to trzeba korzystac z wakacji i brac z nich
    >to co najfajniejsze i najlepsze:)

w sensie plaża, woda, słońce siatkowka plażowa etc
  • Anonim

>BINEK napisał
    >no dokladnie SYlwus'D:D to moze sie poznamy??:Dcio:*:*

Bardzo chetnie:)

• Anonim

>~| Mariusz |~ napisał
    >w sensie plaża, woda, słońce siatkowka plażowa etc

No tak własnie to miałam na mysli:P

• Anonim

no to fajnie Sylwus:D napiszesz do mnie na priv??:D
  • Anonim

>*♥*♥Sy(L)wuś♥*♥* napisała:
    >>~| Mariusz |~ napisał
    >>w sensie plaża, woda, słońce siatkowka plażowa etc
    >
    >
    >No tak własnie to miałam na mysli:P
    >
    powiedzmy
| |

Grono przeznaczone dla wszystkich Miłośników Całowania. Jeżeli macie ochotę dołączyć do Ca..

Fotki

Miejsca grona (1)