-
wakacyjne miłosci bywają bużliwe :D a co za tym idzie sporo sie całujemy sie nie zawsze z głowom i nie zawsze z osobami które znamy jednym słowem letnie szaleństwo :D <lol>co wy na to ?? jak to jest ??
-
Anonim
wakacyjne zauroczenia itp to w sumie fajna sprawa...potem sa fajne wspomnienia:D
A jezeli chodzi o calowanie z nowo napotkana osoba? to roznie jest...czasem dobrze sie wspomina a czasem budzisz sie z moralniakiem...
wiec albo mniej pic, albo dobrze sie przyjzec osobie na ktora ma sie ochote,zeby potem nie bylo...GDZIE JA MIALAM/LEM OCZY?????
he he
A TAK WOGOLE TO ZBLIZAJA SIE WAKACJE; DDDDDD -
Anonim
>WIOLUS
>A TAK WOGOLE TO ZBLIZAJA SIE WAKACJE; DDDDDD
no kolega z racji tego właśnie najpiękniejszego wydarzenia w życiu każdego ucznia założył ten temat :) -
Anonim
wiesz trudno sie domyslic....
to byla taka sugestia apropo wakacyjnego szalenstwa... :) -
-
Anonim
a u mnie to różnie bywa... raz wakacyjne szaleństwo ciągnęło się za mną prawie rok... i do tej pory bardzo miło je wspominam... a tegoroczne wakacje chciała bym zapomnieć... siostra do tej pory sie śmieje ze mną;] ale nie było aż tak źle... teraz przynajmniej mamy się z czego pośmiać;)) i szczerze takie wakacje jakie ja na ogół mam to życzę każdemu:DD
PoZdRo -
Anonim
okej szalenstwo szalenstwem... calowac sie w wakacje mozna ale nie tak jak niektorzy z 30 osobami na cale wakacje... i to jeszcze na wsi ludzie opinia troche potem zniszczona hehe... -
>slodka014 napisała:
>okej szalenstwo szalenstwem... calowac sie w wakacje mozna
>ale nie tak jak niektorzy z 30 osobami na cale wakacje... i
>to jeszcze na wsi ludzie opinia troche potem zniszczona
>hehe...
hehe no niestety tak sie to potem koncczy;(ale i tak wakacje to zaj****** czas zwlaszcza ze mnie juz nie obowiazuja :( ale wspomnienia tez mam fajne :D -
Anonim
no wspomnienia wakacyjne to mnie ostro drecza hehe a najgorsze sa powroty z wakacji ja tam zawsze rycze hehe:P -
no niestety wszystko co dobre szybko sie konczy; ( tak i wakacje :( heh to co ty w wakacje robisz ze potem takie wspomnienia :D
-
>slodka014 napisała:
>no wspomnienia wakacyjne to mnie ostro drecza hehe a
>najgorsze sa powroty z wakacji ja tam zawsze rycze hehe:P
heh a ten blimp to tak ogulnie ?? do wszystkich :D ?? -
Anonim
zalezy jak go rozumiec :P ja w wakacje robie to co chce i bawie sie ze znajomymi na maxa dlatego mnie tak wspomnienia mecza:P -
Milena.
z jednej strony wkacyjna miłość jest fajna ale tylko wtedy gdy nie zakochamy się tak na maxa:D:D uważam że trzeba panować w uczuciach w wakacje:D:D ja w sumie i tak robie wszystko co tylko można<lol>i się nie kontroluje ale co tam:D -
Anonim
Oj tak:) Wakacyjna miłość:) naprawde trzeba uwazac zeby sie nie zakochac bo potem moze byc ciezko sie rozstac z ta osoba....ale tak to trzeba korzystac z wakacji i brac z nich to co najfajniejsze i najlepsze:) -
Anonim
-
Anonim
>~~:*Milenka:*~~ napisała:
>z jednej strony wkacyjna miłość jest fajna ale tylko
>wtedy gdy nie zakochamy się tak na maxa:D:D uważam że
>trzeba panować w uczuciach w wakacje:D:D ja w sumie i tak
>robie wszystko co tylko można<lol>i się nie kontroluje ale
>co tam:D
Opatentuj sposób na panowanie nad uczuciami a będziesz plawić się w Bogactwie do końca życia -
Anonim
>*♥*♥Sy(L)wuś♥*♥* napisała:
>Oj tak:) Wakacyjna miłość:) naprawde trzeba uwazac zeby
>sie nie zakochac bo potem moze byc ciezko sie rozstac z ta
>osoba....ale tak to trzeba korzystac z wakacji i brac z nich
>to co najfajniejsze i najlepsze:)
w sensie plaża, woda, słońce siatkowka plażowa etc -
Anonim
>BINEK napisał
>no dokladnie SYlwus'D:D to moze sie poznamy??:Dcio:*:*
Bardzo chetnie:)
-