-
...
witam mam pytanie czy ktos mogłby podać jakiegos linka z materialami z historii matematyki 2 , tak jak mialo to miejsce w przypadku historii matematyki 1 w poprzednim semestrze?
pozdrawiam -
Anonim
-
...
-
Anonim
oo witam kolegów i koleżanki:-) Ja też właśnie się obudziłem z tym przedmiotem. Jak wygląda sprawa terminu egzaminu? Może pojawiły się jakies materiały gdyż zdesperowany jestem:-( -
-
oozzii
witam wszystkich mam wielką prośbę czy może ktoś jest w stanie przetłumaczyć tytuł magisterium FUNKCJE TWORZąCE I ICH ZASTOSOWANIE BęDę WDZIęCZNY NIEZMIERNIE Z GóRY DZIęKUJE -
Магдалина
hej:) zastanawiam sie czy nie zapisac sie na oguna pt Historia Matematyki...słyszałam ze dosyc ciekawe, ze nie jest potrzebna jakas ogromna wiedza matematyczna i ze zaliczenie to ten sam od 10 lat test...czy to prawda?;) -
Anonim
> witam wszystkich mam wielką prośbę czy może ktoś jest w stanie
>przetłumaczyć tytuł magisterium FUNKCJE TWORZąCE I ICH
>ZASTOSOWANIE BęDę WDZIęCZNY NIEZMIERNIE Z GóRY DZIęKUJE
Yyy każdy???
Funckja tworząca: szukasz jej na Wikipedii i na dole po lewej jest wyraz "English" - klikasz i masz.
Zastosowanie: rozpoczynasz miłą pogawendkę z Infobotem (#GG 3217426) i wysyłasz mu wiadomość o treści "pa zastosowanie" (pa jak polski-angielski). W ciągu sekundy uzyskujesz odpowiedź.
-
ʞǝɯoʇ
>eM. napisała:
>hej:) zastanawiam sie czy nie zapisac sie na oguna pt
>Historia Matematyki...słyszałam ze dosyc ciekawe, ze nie
>jest potrzebna jakas ogromna wiedza matematyczna i ze
>zaliczenie to ten sam od 10 lat test...czy to prawda?;)
test nie jest ten sam... zmienia się się kolejność pytań i odpowiedzi w pytaniach :) -
Магдалина
:)hah ahaa :) dzieki :) to mi bardzo ułatwi podjęcie decyzji :) a mozesz mi jeszcze powiedziec czy zajecia są ciekawe czy raczej nudne? i czy wiedza matematyczna z 'liceum' wystarczy?:) -
...
zajecia sa bardzo ciekawe jest jednak jedno ale! chodzenie na zajecia nie ma sie nijak do zaliczenia tego przedmiotu powiem wiecej ze przeczytanie ksiazki prof Kordosa również nie pomoże w zdaniu egzaminu ale...... to jest wlasnie najpiekniejsze w tym przedmiocie nalezy w xero point zakupic testy i marterialy z poprzednich lat i jeden dzien nauki w zupelnosci wystarcza na 4 :D -
...
zapomnialem dodac ze sam prof Kordos na jednych z peirwszych albo na ostatnich zajeciach daje egzaminy z poprzenich lat :D -
Магдалина
-
Магдалина
-
...
-
Магдалина
-
ʞǝɯoʇ
dr. Kordos w sumie chyba ciekawie opowiada o ludkach którzy za iks lat będą robić eksploracje archeologiczne na ursynowie, i będą się dziwić po co ludziom były metalowe trumny (w sensie lodówki; )).
Mi to jakoś nie przypadło do gustu, jednach zaliczyłem 2 semestry histmatu na 5 i 4+ chyba; )
--
A jeśli jesteś spoza mimuw, to będziesz mieć okazję zobaczyć, jak wyglądają prawdziwe umysły ścisłe; D -
Магдалина
troche sie boje ale co tam :)
kolezanka uznała ze jestem szalona :D
martwi mnie jednak co innego - czy w 45 minut dojade ze stawki na ochote..hmmm...
rozumiem ze to jest wykład na auli tak? -
Anonim
-
Магдалина
-
ʞǝɯoʇ
> martwi mnie jednak co innego - czy w 45 minut dojade ze stawki
> na ochote..hmmm...
Do sali wykładowej można się po cichutku wsizgnąć od tyłu; )