MIMUW [1393]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ...

witam mam pytanie czy ktos mogłby podać jakiegos linka z materialami z historii matematyki 2 , tak jak mialo to miejsce w przypadku historii matematyki 1 w poprzednim semestrze?
    pozdrawiam
  • Anonim

Nie ma nic w Xero Point?
  • ...

no jest jeden test z historii matematyki 2 z 2007 roku
  • Anonim

oo witam kolegów i koleżanki:-) Ja też właśnie się obudziłem z tym przedmiotem. Jak wygląda sprawa terminu egzaminu? Może pojawiły się jakies materiały gdyż zdesperowany jestem:-(
  • oozzii

witam wszystkich mam wielką prośbę czy może ktoś jest w stanie przetłumaczyć tytuł magisterium FUNKCJE TWORZąCE I ICH ZASTOSOWANIE BęDę WDZIęCZNY NIEZMIERNIE Z GóRY DZIęKUJE
  • Магдалина

hej:) zastanawiam sie czy nie zapisac sie na oguna pt Historia Matematyki...słyszałam ze dosyc ciekawe, ze nie jest potrzebna jakas ogromna wiedza matematyczna i ze zaliczenie to ten sam od 10 lat test...czy to prawda?;)
  • Anonim

> witam wszystkich mam wielką prośbę czy może ktoś jest w stanie
    >przetłumaczyć tytuł magisterium FUNKCJE TWORZąCE I ICH
    >ZASTOSOWANIE BęDę WDZIęCZNY NIEZMIERNIE Z GóRY DZIęKUJE

Yyy każdy???

Funckja tworząca: szukasz jej na Wikipedii i na dole po lewej jest wyraz "English" - klikasz i masz.

Zastosowanie: rozpoczynasz miłą pogawendkę z Infobotem (#GG 3217426) i wysyłasz mu wiadomość o treści "pa zastosowanie" (pa jak polski-angielski). W ciągu sekundy uzyskujesz odpowiedź.
  • ʞǝɯoʇ

>eM. napisała:
    >hej:) zastanawiam sie czy nie zapisac sie na oguna pt
    >Historia Matematyki...słyszałam ze dosyc ciekawe, ze nie
    >jest potrzebna jakas ogromna wiedza matematyczna i ze
    >zaliczenie to ten sam od 10 lat test...czy to prawda?;)

test nie jest ten sam... zmienia się się kolejność pytań i odpowiedzi w pytaniach :)
  • Магдалина

:)hah ahaa :) dzieki :) to mi bardzo ułatwi podjęcie decyzji :) a mozesz mi jeszcze powiedziec czy zajecia są ciekawe czy raczej nudne? i czy wiedza matematyczna z 'liceum' wystarczy?:)
  • ...

zajecia sa bardzo ciekawe jest jednak jedno ale! chodzenie na zajecia nie ma sie nijak do zaliczenia tego przedmiotu powiem wiecej ze przeczytanie ksiazki prof Kordosa również nie pomoże w zdaniu egzaminu ale...... to jest wlasnie najpiekniejsze w tym przedmiocie nalezy w xero point zakupic testy i marterialy z poprzednich lat i jeden dzien nauki w zupelnosci wystarcza na 4 :D
  • ...

zapomnialem dodac ze sam prof Kordos na jednych z peirwszych albo na ostatnich zajeciach daje egzaminy z poprzenich lat :D
  • Магдалина

haha:D spoko :D to do zobaczenia na wydziale :D
  • Магдалина

a czy sprawdzana jest obecność?
  • ...

nie jest sprawdzana
  • Магдалина

dzieki :P
  • ʞǝɯoʇ

dr. Kordos w sumie chyba ciekawie opowiada o ludkach którzy za iks lat będą robić eksploracje archeologiczne na ursynowie, i będą się dziwić po co ludziom były metalowe trumny (w sensie lodówki; )).

Mi to jakoś nie przypadło do gustu, jednach zaliczyłem 2 semestry histmatu na 5 i 4+ chyba; )

--
    A jeśli jesteś spoza mimuw, to będziesz mieć okazję zobaczyć, jak wyglądają prawdziwe umysły ścisłe; D
  • Магдалина

troche sie boje ale co tam :)

kolezanka uznała ze jestem szalona :D

martwi mnie jednak co innego - czy w 45 minut dojade ze stawki na ochote..hmmm...

rozumiem ze to jest wykład na auli tak?
  • Anonim

ja mam testy w formie elektronicznej. Jesli ktoś chce to wyślę:-)
  • Магдалина

o to ja chce :) chocoholic3@o2.pl

do hismat 1 :)
  • ʞǝɯoʇ

> martwi mnie jednak co innego - czy w 45 minut dojade ze stawki
    > na ochote..hmmm...

Do sali wykładowej można się po cichutku wsizgnąć od tyłu; )
| |

Grono studentów i absolwentów Wydziału Matematyki Informatyki i Mechaniki Uniwersytetu Warszawski...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (4)