-
To jest miejsce na umieszczanie wszelkiego rodzaju ogłoszeń, które mogą dotyczyć studentów MIMUWu, ale nie są z nim samym bezpośrednio związane. Tego typu posty umieszczane gdzie indziej (albo w nowych topicach) będą od tej pory kasowane.
-
Dea Augusta
UWAGA OKAZJA
KURS NA PRAWO JAZDY ZA JEDYNE
870ZŁ
W CENIE: BADANIA + KOMPLET PODRĘCZNIKÓW ( 5 KSIĄŻEK ) + PŁYTA CD Z TESTAMI
KURS PROWADZI NIEZWYKŁA SZKOŁA JAZDY
STRAT NAJBLISZYCH KURSÓW :
WEEKENDOWE: 16 grudnia 6 stycznia 20 stycznia
al. Jerozolimskie 44 lok 27
20 stycznia ul Kruczkowskiego 12b
PORANNE :2 stycznia 23 stycznia ul Jaspisowa
8 stycznia 22 stycznia ul Kruczkowskiego 12b
WIECZOROWE: 22 grudnia al. Jerozolimskie 44 lok 27
2 stycznia 23 stycznia ul Jaspisowa
15 stycznia 29 stycznia
ul Kruczkowskiego 12b
ZAPISY W POKOJU SAMORZĄDU GEOLOGII UW ul ŻWIRKI I WIGURY 93 POKUJ NR PO11
SZCZEGŁY NR GG 4835114 , W POKOJU SAMORZĄDU GEOLOGII UW
-
Anonim
„THE END of Season 2006 ”
Czyli… Ostatnie wspólne party w 2006r.
20.XII.2006 (środa)
godzi: 21.00
Piekarnia
ul. Młocińska 11 (Rondo Radosława)
Stage 1 HOUSE MUSIC
Dj Lukas (Nobo, 7am)
Dj Sunny ( Egoist, Underground)
Stage 2 Oldies ’70 ‘80
DJ Ghetto Girl (Piekarnia)
Dj Alex (Proxima)
Happy Hour: piwko 6zł
wjazd:
10zł w przedsprzedaży
15zł w dniu imprezy
Patronat: WSBiL, Radiostacja, Booom.pl, szturmowa.com, naniby.com
Organizator: Marinng.Com
Serdecznie zapraszam
Krzysztof Zieliński
kom.502132385, gg. 378-77-90
-
LadyDi
Witam wszystkich. Czy moglibyście mi pomoć i napisać jakie wynagrodzenie by satysfakcjonowało studenta lub osobe juz po studiach, ktora by spełniała nastepujące warunki(sa po angielsku bo potrzebni mi sa angielskojezyczni programisci):
- Thinking at the level of a BSc.
- Able to program in C++ and preferably Java
- Desirable: knowledge about MFC, RCP (Rich Client Platform), VTK, ITK
- Should fluently speak and write English
- Should be available from January 1, 2007 till June 1, 2007 for at
least 20 hours per week, but preferably 40 hours per week
Dziękuje z gory
Diana -
-
Dr Frankenstein
Witam!
Po raz 7 juz mam przyjemność zaprosić na najwiekszy międzyuczelniany wyjazd na 400 osob .
Jak zwykle wyjazd będzie miał charakter narciarsko imprezowy - w dzień śmigamy po stoku a wieczorami nocne życie przed nami(bedzie sie działo!!!!)
Wszystkie szczegóły na:
http://www.ferie2007.prv.pl
Pozdrawiam
Franek
-
Anonim
„THE END of Season 2006 ”
Czyli… Ostatnie wspólne party w 2006r.
20.XII.2006 (środa)
godzi: 21.00
Piekarnia
ul. Młocińska 11 (Rondo Radosława)
Stage 1 HOUSE MUSIC
Dj Lukas (Nobo, 7am)
Dj Sunny ( Egoist, Underground)
Stage 2 Oldies ’70 ‘80
DJ Ghetto Girl (Piekarnia)
Dj Alex (Proxima)
Happy Hour: piwko 6zł
wjazd:
10zł w przedsprzedaży
15zł w dniu imprezy
Patronat: WSBiL, Radiostacja, Booom.pl, szturmowa.com, naniby.com
Organizator: Marinng.Com
Serdecznie zapraszam
Krzysztof Zieliński
kom.502132385, gg. 378-77-90
-
Torinthiel Mroczny
Czyktoś ma może zdjęcia choinek koło kubusia? Jak tak to poroszę kontakt na priv, bo samemu mi się nie chce robić a fajne są; ) -
Anonim
-
Anonim
-
<b>chłopcze, sens</b>
Chcialbym oglosic ze samorzad nie zorganizowal zadnego sylwestra - a przynajmniej nic mi o takim nie wiadomo.
Jak zwykle gratulujemy!!! -
Anonim
Och, dziekujemy!!
Dziwne, ze nigdy nie oglaszasz, ze samorzad cos zorganizowal:)
Samorzad próbowal, ale niestety za organizowanie takich imprez trzeba sie zabierac wczesniej niz w listopadzie (a wczesniej nie bylismy samorzadem), bo potem nie ma juz wolnych miejsc.
Nie przypominam sobe tez zeby kiedys wczesniejszy samorzad organizowal Sylwestra.
Wesolych Świat i udanego Nowego Roku:) -
<b>chłopcze, sens</b>
Rowniez zycze Wesolych Swiat i wszystkiego dobrego w Nowym Roku;)
Z nadzieja patrze w przyszlosci i mam nadzieje ze niedlugo bede mogl oglosic lub wrecz pogratulowac Samorzadowi naprawde dobrego pomyslu lub udanej imprezy;)
A co sylwestrow w poprzednich latach to:
a) Ludzka pamiec jest duza, ale krotka. Mialem okazje odwiedzic znajomych na wydzialowym sylwestrze dokladnie 2 lata temu wiec nie tak znowu dawno - wtedy udalo sie zorganizowac.
b) O ile mnie jakze zawodna ostatnio moja pamiec mnie nie myli to wtedy sylwester odbywal sie w jakimis zupelnie nowym miejscu, gdyz organizatorzy nie chcieli juz jechac do miejsca gdzie imprezy noworoczne odbywaly sie bodajze 4 wczesniejsze lata z rzedu - zatem sylwestry wydzialowe byly chyba nawet taka mala tradycja - no a od dwoch lat staly sie historia.
Tych imprez niestety z autopsji znac nie moge, ale mam nadzieje ze np pan Marek Grabowski lub Broda moga cos powiedziec o ich klimacie. A moze np Agata Niedolistek zdradziji tajniki organizacji imprez w niedoczasie.
Pozdrawiam! -
Anonim
Chodzilo mi o poprzedni samorzad. Kiedys samorzad mial jakas ciaglosc, ostatnio co rok jest nowy zestaw, wiec ciezej szybko zaczac. Brak chetnych do pracy?
Zycze wiecej spostrzegawczosci i abys patrzyl tam gdzie trzeba:)
-
<b>chłopcze, sens</b>
>Nie przypominam sobe tez zeby kiedys wczesniejszy samorzad
>organizowal Sylwestra.
Hmmm no a ja zycze prezycji wyrazania mysli - gdyz uzycie slowa wczesniejszy nie odnosi sie moim zdaniem bynajmniej jedynie do samorzadu ktory byl bezposrednim waszym poprzednikiem, a chyba takze do ekip wczesniej. Pozatym uzycie slowa kiedys sugeruje ze nie chodzi jedynie o poprzedni rok, bo wtedy po co kiedys? - przeciez termin organizacji jest chyba tylko jeden wlasciwy. Natomiast co do ciaglosci to z tego co widze to w samorzadzie lub jego okolicach te same twarze jednak sie przewijaja na czele z przewodniczacym, wiec do mnie przynajmniej te argumenty nie trafiaja.
Pozdrawiam i dzieki za odpowiedz, choc nie byla satysfakscjonujaca;) -
Anonim
-
<b>chłopcze, sens</b>
A tak zupelnie na powaznie Jarzyna to tak sie sklada ze organizuje Sylwestra, wiec jak jeszcze nie masz planow, to zapraszam...;) -
Anonim
-
ʞǝɯoʇ
Sprzedam:
Drukarkę Laserową Samsung ML-2010, używana około 14 miesięcy. Ma w środku toner na 3000 stron, ale trudno mi ocenić, ile go zostało. Ogólnie wydrukowano na niej jakieś 5000 stron. Sterowniki Windows & Linux. Cena drukarki - 110pln, bez kabla USB.
Kontakt preferowałbym mimuwny: tomeck@students.
Poniżej opis techniczny:
Klasa produktu: Drukarka laserowa; Druk w kolorze: Nie; Obszar zastosowań: biurowy; Szybkość druku (mono): 20 str./min.; Maks. rozmiar nośnika: A4; Rozdzielczość w pionie (mono): 1200 dpi; Rozdzielczość w poziomie (mono): 600 dpi; Wydajność: 5000 str./mies.; Gramatura papieru: 60-163 g/m2; Pojemność podajnika papieru: 150 szt.; Pojemność tacy odbiorczej: 100 szt.; Maks. pojemność podajników: 150 szt.; Zainstalowana pamięć: 8 MB; Maksymalna wielkość pamięci: 8 MB; Prędkość procesora: 150 MHz; Złącza zewnętrzne: USB 1.1, IEEE 1284 (równoległy, dwukierunkowy); Kabel PC: Nie; Emulacje: SPL (Samsung Printer Language); Obsługiwane systemy operacyjne: Microsoft Windows 98, Microsoft Windows ME, Microsoft Windows 2000, Microsoft Windows XP, MAC OS Xv10.3 lub nowsza, Linux (Red Hat, Caldera, Debian, Mandrake, Slackware, SuSE, Turbo Linux); Szerokość: 358 mm; Głębokość: 299 mm; Wysokość: 217 mm; Masa brutto: 5,5 kg; Gwarancja/rękojmia: Gwarancja producenta 24 msc; Zawartość zestawu: Starter na 1000 stron; Cechy dodatkowe: Czas rozpoczęcia drukowania: poniżej 10 sekund, Poziom hałasu (tryb czuwania/pracy): 35/53 dB. -
ʞǝɯoʇ
Aha, wersja którą sprzedaję NIE MA PORTU IEEE 1284. Startera też oczywiście nie ma, bo jest używana. A obszar zastosowań może być domowy tudzież studencki. -
Człowieka cień...
PILNIE potrzebuje pomocy w SQL'u. Musze napisac cos, wstawic pare tabel zeby wszystko grało i swieciło. Pracy jest dosłownie na chwilke :) Dla kogoś z UW to bedzie mała igraszka... Więcej na prv.
Pzdr.