MIMUW [1393]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • mrrr

może żeby trochę rozkręcić to grono, zakładam typowy wątek, czyli dotyczący wykładowców, przedmiotów itp itd.

żeby zacząć,
    Pol jest genialny, Betley sie fantastycznie uśmiecha :P a pan Oleszkiewicz to moj zdecydowany idol. no i kalosze Krycha.

za to Wrzosek jest wyjątkowo dziwwwwny.; )

przy okazji pozdrawiam wszystkie znajome twarze z rozlicznych ćwiczeń; )
  • Użytkownik usunięty

Miałaś toPologie w Betlejem ? czy może "klasyczną teorię Pola" ?
  • Anonim

Naturalnie, że pan Strzelecki jest najlepszy!! Cudowny, zabawny, ślicznie posługuje się językiem polskim i mówi o cząstkach tak, że chce się słuchać :-)

Z ćwiczeniowców naturalnie najlepszy jest pan Adaś Osękowski.

No a pan Krzyś O to jak się nadmie to kurczę nic tylko szpilką potraktować, pęknie z hukiem!!

No i pan Jackowski jest super, zwłaszcza jako dziekan. Właśnie, kogo na nowego dziekana chcemy??
  • mrrr

topologia z Betleyem w zeszlym roku :))

co do pana Strzeleckiego, zgadzam sie. pieknie wali tablicami i wyglada jak jakis robaczek. :P

co do Krzysia O, to ma piekny usmiech. aaach! :D fajny jest :))

ja znow zaproponuje jako dziekana pana Krycha.. a jako prodziekan - pania Krych :p
  • Anonim

heh w uśmiechu krzysia 'O' jest coś szatańsko-diabelskiego :) akle jest bardzo fajny i wygląda młodziej od większości studentów :P (zarost ?? anybody)
    czy ktoś zna odpowiedź na największe pytanie czy pani pol to siostra czy żona Romana?? (zawsze myślałem że żona ale potem usłyszałem plotę o siostrze ??)
    Roman co za piękne imie "RZYMSKI" ach geniusz nie człowiek :D i te rysunki :D
  • szymexez

Rzeczywiscie, takich rysunkow rozmaitosci jak na AM2.2 u Pola nie zobaczy sie nigdzie indziej (ani u Mostowskiego, ani u Hajlasza... itp). Lekkosc z jaka tworzy ilustacje zajmujace cala tablice jest imponujaca... Tylko siedziec i "kontemplowac". :-D
  • Blackwind

Ale wiecie co Wam powiem... Betley jest mily i wyklada z glowa ale marnym cwiczeniowcem (choc w porownaniu do sobolewskiego to raj na ziemii, o ile mozna tak powiedziec o czlowieku lub jego cwiczeniach - u niego bylem na jednych cwiczeniach i w akcie paniki przenioslem sie do betleya, choc psulo mi to troche plan)
  • mrrr

Oleszkiewicz jest świetny. po prostu. to jedyny wykładowca, który zmusił mnie do wstawania o 6ej rano w poniedziałek.; ) młody, żywy, dobrze tłumaczy i ogólnie jest dla mnie sporym autorytetem.

ojej, z tą panią Pol to mnie zaintrygowałeś.. hmm.. mi się zawsze wydawało, że to małżeństwo.. chociaz chyba spokojniejsze niż druga analityczna parka Krychów :DDD trzeba dojrzeć, czy pani Pol ma obrączkę na palcu. bo raczej przejęłaby nazwisko męża.. (ależ intryga :P)

rysunki Pola są fantastyczne.. pamiętam, jak on tak sobie mazał, a potem ludzie siedzieli i z głupimi minami powooooli przerysowywali te jego trójwymiarowe dzieła. zresztą już chyba powszechnie wiadomo, że Pol miał zdawać na ASP, ale przypadkiem trafił na Matmę i przypadkiem został wielkim profesorem. cholera.. :/

• mrrr

hmm.. Betley jest ok. :) też się fajnie uśmiecha. ale jego ćwiczenia to po prostu konkurs kto dłużej wytrzyma nie odzywając się - on czy my. zawsze tak było: zadanie i cisza.. w tym milczeniu jest nawet lepszy niż Strojnowski; )
  • mrrr

ach, i jeszcze jedno:

kiedy Hajłasz wróci? ktoś wie?
    nikt tak pięknie nie opowiada o bańkach mydlanych jak własnie on; (
  • Anonim

O bankach mydlanych i powierzchniach swobodnych najpiekniej opowiada pan Strzelecki, a nie Hajlasz - marny hochsztapler!

Panstwo Pol OCZYWISCIE sa malzenstwem. ToPOLogami, sie rozumie :-D (z ostatniej wypowiedzi Marr wynikalo, ze sa analitykami, jak Krychowie).
| |

Grono studentów i absolwentów Wydziału Matematyki Informatyki i Mechaniki Uniwersytetu Warszawski...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (4)