MIMUW [1393]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Czy jesteśmy "zwolnieni z zajęć" w tym czasie, tzn od 14:15???
    Ma ktoś jakieś info na ten temat?

• mrrr

też się nad tym zastanawiam. w ogóle termin jest beznadziejny, bo nawet jeśli będziemy zwolnieni, to i tak zajęcia się odbędą i będziemy w plecy. ja szczęśliwie mam tylko ćwiczenia z mr Pióro, wiec mogę stracić.
    ale naprawdę termin to wybrali znakomity :///
  • Anonim

No... jamam ćwiczenia z anal. funkcjonalnej - kolo może robić problemy... Shit!!
  • mrrr

hmm.. może jednak nie.. do tej grupy z af chodzi chyba sporo osób z 3iego roku (ewent. z 4ego jsim), wiec moze nie bedzie tak źle; )
  • Anonim

ja... mnie niestety nie bedzie bo mam akurat jakis shitowy referat :P więć notujcie uważnie i potem zdacie relacje tu na gronku :P
  • /

no popatrz.. i znowu Ty idziesz na zajecia a ja nie =D
  • Witek

własnie - notujcie
    ja w tym czasie mam kolosa z anglia na innym wydziale :-/
  • Pierot

No i jak było?
    Mówili coś ciekawego?
    Co dla nas przygotowali?
    Kto był, niech coś napisze :)
  • mrrr

hmm.. ja byłam. trochę przydługie to było, ale miejscami zabawne. zwłaszcza ten dziad od optymalizacji, który tak bełkotał i ogólnie miało się wrażenie, że zaraz zwali się z hukiem.
    ale Miękisz teraz zdecydował się prowadzić to głowne seminarium finansowe. z góry współczuję wszystkim, którzy sie na niego natkną.
  • Anonim

Generalnie nie powiedzieli nic mądrego. Ale chociaż można było sobie na nich popatrzeć i zobaczyć kto się zachowuje jakoś racjonalnie, kto stara się "być śmieszny", a kto nie umie się zachować i jest globalnym chamem. W sumie to tematyka seminarium jest równie ważna jak osobowość promotora - to z nim będzie się walczyło przez 2 lata...
  • Krzysiek

OK, to kogo w takim razie polecacie jeśli chodzi o aspekt "osobowościowy"??
  • /

kto mi powie - przydzial na seminaria jest wedlug srednich czy wg tajnych zasad? =O
  • mrrr

wg średnich. aha, ciekawe jest to, że można wskazać 3 seminaria, a nie - jak w przypadku prosem. - 2.
  • dzynio

to miekisz jest kiepski? a zamierzalem do niego isc
  • Krzysiek

Miękisz jest spoko, tylko trochę chaotyczny :) Też myślę do niego iść.
  • Anonim

mrrr... nódl się żeby "dziad od optymalizacji" i "miękisz" nie mieli grona" :P
  • mrrr

hmm.. a byliście u Miękisza na jakimś seminarium albo prosem? albo czymkolwiek w tym stylu? ja właśnie piszę u niego pracę licencjacką... ech, szkoda gadać. facet chyba nie może się zdecydować, czym się zając, bo raz prowadzi biologię molekularną, teraz te finanse.. :/ jest koszmarnie chaotyczny i do tego nudny. te godziny, kiedy mówił o teorii gier na proseminarium, to były chyba najnudniejsze godziny w moim życiu :P
  • mrrr

wątpię, żeby pan Miękisz tu trafił. ale jeśli .. to pozdrawiam :P
    a "pan" od optymalizacji szczęśliwie mnie nie kojarzy; ) ale i tak pozdrawiam :D
  • Anonim

Aspekt osobowosciowy- wygrywaja p. Sieklucki (topologia) oraz Jackowski (topologia algebraiczna). Ale zgaduje, ze to Cie nie interesuje. Pan Otto fajnie wystapil (widac, ze przyzwyczajony do wystapien dla ekonomistow), wiec jego polecam w tym aspekcie. No a jesli masz ochote na seminarium, ktore prawdopodobnie bedzie calkiem ambitne, to polecam to nowe, pana Jakubowskiego, ktorego b. lubie (jestem u niego na prose) ale ogolnie to zlosliwy i czepialski jest.
    A, no i pani Gambin jest przemila (mol.biol. obl)
  • /

mhm.. czy Rademacher mial kiedys zajecia z p. Otto..? :D
  • 1
  • 2
| |

Grono studentów i absolwentów Wydziału Matematyki Informatyki i Mechaniki Uniwersytetu Warszawski...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (4)