-
...
Mam pytanie czy ma ktoś może testy z historii matematyki I od roku 2003 ??? w kserze sa testy do 2002 roku ale koleś u którego je kupowałem powiedział ze krążą an wydziale jakies nowsze a ja jestem z innego wydzialu i nie wiem gdzie je mozna zdobyć . -
Kropla
-
...
-
MAGDA
-
-
...
-
Olga
-
GOSIACZEK
Jak będzie wiadomo kiedy egzamin, dajcie znać. Bo ja jestem z psychologii i na waszym wspaniałym wydziale pojawiam się tylko z racji wykładu z historii matematyki- jako OGUN. I to też w kratkę:P Czyli te materiały tu zamieszczone wystarczą? Ale wystarczą na 3 czy wyżej? Fajnie byłoby napisać na 4:) -
...
-
Kropla
-
selenike
-
<b>chłopcze, sens</b>
dobrze jest siedziec na sali, na ktorej pilnuje wykladowca...
z tymze nie wszyscy wiedza jak wyglada;) -
MAGDA
a czy samemu się wybiera salę, czy jest przyporządkowanie po literze nazwiska? -
selenike
raczej odgórnie coś zadecydują, żeby uniknąć bałaganu. ale niekoniecznie po nazwiskach podzielą. czasem się zdarza np. po numerze indeksu... ale to chyba najmniejszy problem będzie; ) -
<b>chłopcze, sens</b>
-
ʞǝɯoʇ
>selenike napisała:
>raczej odgórnie coś zadecydują, żeby uniknąć
>bałaganu. ale niekoniecznie po nazwiskach podzielą. czasem
>się zdarza np. po numerze indeksu... ale to chyba
>najmniejszy problem będzie; )
niekonienicznie - pilnujący, który nie jest w sali Kordosem, nie jest taki tolerancyjny dla dzielenia się wiedzą.... -
teg
>tomeck napisał
>niekonienicznie - pilnujący, który nie jest w sali
>Kordosem, nie jest taki tolerancyjny dla dzielenia się
>wiedzą....
Eee tam, Kordos jest rzeczywiście nie do pobicia, ale raz pisałem u 'tego drugiego' i nie było tragicznie. Co prawda podchodził do mnie za dwa razy i mi powiedział "Pan to już przesadza", ale swoje napisałem. -
selenike
ale jednak faktcznie dobrze by było trafić na Kordosa... coraz więcej problemów z tym egzaminem...; ) -
Doman
geez! Nie panikujcie. Ja do HM I uczyłem się 2 godziny w przerwie między jednym egzaminem a drugim przeglądając rozwiązane testy z lat ubiegłych i bez żadnych ściąg napisałem na 4. -
selenike
czy ktoś mówił o ściągach..?; ) osobiście chodziło mi bardziej o ewentualne konsultacje w razie wątpliwości. myślisz, że bardzo będą się za to obrażać?; ) -
<b>chłopcze, sens</b>
Dobra ogolnie to jest tak, ze moich dwoch kumpli zaliczylo egzamin dosyc zdalnie - byli akurat w londynie, ale dalismy rade
Co do dzielenia sie wiedza to warto byc zdecydowanym. Sytuacja z zycia:
Moj kumpel do jakiegos kolesia z pierwszego roku, ktoremu wczesniej cos podpowiedzial, a ten mlody chcial wychodzic po 15 minutach egzaminu:
- Dostales odpowiedz? To siedz teraz:D
Bylem zaskoczony...