Mindless Self Indulgence [234]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • dziwił-ra

"Mindless Self Indulgence, have entered the recording studio this month to make their first studio record since "Frankenstein Girls Will Seem Strangely Sexy"(2000). It will be produced and arranged by Urine & Galus. Machine, who's worked with Lamb Of God, Hed (pe), King Crimson, Fear Factory, Pitchshifter etc, will be recording and mixing the NYC based electropunks. The release is tentatively slated for an April 2005 through a cooperative effort by electronic indie label, Metropolis Records & MSI's own, Uppity Cracker Recording label."

• ◄Jakub

moze w koncu miks bedzie troche lepszy od tego co zwykle; ) a generalnie kapele z ktorymi wspolpracowal ten facet moga swiadczyc o tym ze nowa plyta bedzie troche bardziej muzyczna, przynajmniej mi sie tak wydaje... :P
  • dziwił-ra

miks maja perfekcyjny... ma byc 100% msi bez innowacyjnych pomyslow wyzej wymienionego pana, jak bedzie inaczej to sie wkurwie :P po co poprawiac cos co jest doskonale? ^__^
  • Adim

Wlasnie zgniujusie!!; PPP
  • Basza

heheh MSI.. hehe luuubie, szczególnie filmiki z koncertów:))
  • Anonim

splendid. <:
  • NoktowizoR

Mindless Self Indulgence have set "You'll Rebel To Anything" as the title to their upcoming new album which will now see a release through Uppity Cracker/Metropolis on April 12th. The outing will be issued in the three following different formats:
    "A 10 track explicit version with a video for "You'll Rebel to Anything"; an 11 track clean version with a video for "Diabolical"; and an 11 track extra heavy double vinyl version. The clean and vinyl versions have two entirely different bonus tracks and all three have their own individual artwork."
  • dziwił-ra

najs najs
  • Anonim

oł faken najs indiid.
  • ◄Jakub

kto mi kupi wersje winylowa? :)
  • NoktowizoR

http://www.myspace.com/mindlessself...

tu jest do odsluchania jeden nowy numer
  • Adim

>:D
    Zajebioza :D
    Dobre zdjecie na linku; ]
    I dobry kawalek..
    Kiedy bedzie na SLSK plyta?? :PPP
  • dziwił-ra

wyjebany kawalek ...to bedzie wyjebany krazek :D
  • Adim

"MSI and Metropolis Records are pleased to announce that the new MSI studio CD "You'll Rebel to Anything" will hit shelves on April 12th"

Ehhh jeszcze dwa miechy; (((
  • NoktowizoR

nowe MIS...
    najlepiej brzmi
    najbardziej poukladane
    najmniej chaotyczne

najslabsze

slychac ze to MIS tylko ze tak jakos bez tego pazura juz, bez tego wariactwa...

zawiodlem sie
  • adI .

ja tez; [
  • ◄Jakub

ja sie nie zawiodlem, piosenkowo bardziej jest po prostu, gitara tez jakiejs pelni brzmieniowej nabrala. to nie to co kiedys ale dobre i to mi sie wydaje :) znaczy narazie raz przesluchalem plyte zobaczymy co pozniej powiem jeszcze; )
  • Adim

Plytka jest inna ale jest dobra! Widze spory progres brzmieniowy.. Zapewne polowa z was odrzuca odrazu straight to video (jak polowa fanow) ale moim zdaniem to powrot do korzeni (Self Titled).. No.. :P
  • ◄Jakub

ej wez nie pierdol :P
  • Adim

przepraszam................... ............. :PPP