-
Anonim
-
jaś
Co do "pamiętliwości" prof. Muszyńskiego to różnie bywa - komuś podobno powiedział, że pamięta go z wykładów, ale raczej bym na to nie liczył. Czasem nie zauważa, że ktoś wchodzi na ustny 2 razy tego samego dnia.
Banaś... Nigdy na oczy nie widziałem tej legendarnej pozycji a w 1 i 2 sem. miałem z ćwiczeń punktów na ocenę 4.5. Na 1 sem. bardzo pomocny był za to rzeczony SKRYPT:D, na drugim juz nie. Jak ktoś czytelnie notuje, chodzi na wszystkie wykłady i uważa na nich całe 3 godziny to skryptu nie potrzebuje - ale taka koniunkcja jest mało prawdopodobna:P Ostrzegam przed kserowaniem cudzych notatek - czasem można sie przejechać (zdarzyło się nie tylko mnie). -
Grono.Net
No to ja mam do opchniecia ze 2 Kiciaki z modelowania geometrycznego. kontakt i cena do negocjacji. -
Anonim
chętnie kupię wędrychowicza zbiroek do analizy- jesli oferta aktualna podaję moją komórkę: 604-121-888
pozdrowionka cieplutkie! -
-
SPRZEDAM!!!
"Matematyka część I - Józef Grzegorczyk" (Oficyna wydawnicza PW 1999 rok) - 10 zł.
"Matematyka część II - Józef Grzegorczyk"
(Oficyna wydawnicza PW 1999 rok)- 10 zł.
"Analiza matematyczna w zadaniach część I - W. Krysicki, L. Włodarski"
(wydanie XXVIII 2000 rok Wydawnictwo PWN) - 15 zł.
"Analiza matematyczna w zadaniach część II - W. Krysicki, L. Włodarski"
(wydanie XXV 2000 rok Wydawnictwo PWN) - 15 zł.
Książki w bardzo dobrym stanie - mało używane!!!
Kontakt ple5@wp.pl
-
madziula192
Język polski repetytorium - ,,Matura na 100%”, wydawnictwo szkolne PWN, Anna Śliwińska - 18zł
Chemia – doświadczenia chemiczne w zadaniach, wydawnictwo szkolne OMEGA, Grażyna Bieniek - 25zł
Chemia – poziom podstawowy i rozszerzony, wydawnictwo szkolne OMEGA, Beata Kupis, Anna Lewandowska, Wiesława Zewald - 15zł
Chemia – arkusze egzaminacyjne, wydawnictwo szkolne OMEGA - 15zł
Chemia – zbiór zadań z chemii do szkół ponadgimnazjalnych zakres rozszerzony, Krzysztof Pazdro - 10zł
Chemia – zbiór zadań otwartych wraz z odpowiedziami poziom podstawowy i rozszerzony, Dariusz Witowski 1, 2 - razem 30zł
Chemia – Matura 2011, testy i arkusze, Wyd Operon, Gabriela Pajor, Alina Zielińska - 18zł
Matematyka – Obowiązkowa matura z matematyki zakres podstawowy testy i arkusze, wyd Operom, Marzena Orlińska - 20zł
Książki są prawie nie używany wyglądają jak nowe. Cena do uzgodnienia
Konatakt:
gg:5661496
e-mail: madzia3s@o2.pl
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne