MiNI PW [945]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Czesci 'praktycznej'... ktora ma sie nijak do czesci teoretycznej.
  • jaś

Co do "pamiętliwości" prof. Muszyńskiego to różnie bywa - komuś podobno powiedział, że pamięta go z wykładów, ale raczej bym na to nie liczył. Czasem nie zauważa, że ktoś wchodzi na ustny 2 razy tego samego dnia.

Banaś... Nigdy na oczy nie widziałem tej legendarnej pozycji a w 1 i 2 sem. miałem z ćwiczeń punktów na ocenę 4.5. Na 1 sem. bardzo pomocny był za to rzeczony SKRYPT:D, na drugim juz nie. Jak ktoś czytelnie notuje, chodzi na wszystkie wykłady i uważa na nich całe 3 godziny to skryptu nie potrzebuje - ale taka koniunkcja jest mało prawdopodobna:P Ostrzegam przed kserowaniem cudzych notatek - czasem można sie przejechać (zdarzyło się nie tylko mnie).
  • Grono.Net

No to ja mam do opchniecia ze 2 Kiciaki z modelowania geometrycznego. kontakt i cena do negocjacji.
  • Anonim

chętnie kupię wędrychowicza zbiroek do analizy- jesli oferta aktualna podaję moją komórkę: 604-121-888
    pozdrowionka cieplutkie!
  • Agata

SPRZEDAM!!!

"Matematyka część I - Józef Grzegorczyk" (Oficyna wydawnicza PW 1999 rok) - 10 zł.

"Matematyka część II - Józef Grzegorczyk"
    (Oficyna wydawnicza PW 1999 rok)- 10 zł.

"Analiza matematyczna w zadaniach część I - W. Krysicki, L. Włodarski"
    (wydanie XXVIII 2000 rok Wydawnictwo PWN) - 15 zł.

"Analiza matematyczna w zadaniach część II - W. Krysicki, L. Włodarski"
    (wydanie XXV 2000 rok Wydawnictwo PWN) - 15 zł.

Książki w bardzo dobrym stanie - mało używane!!!

Kontakt ple5@wp.pl
  • madziula192

Język polski repetytorium - ,,Matura na 100%”, wydawnictwo szkolne PWN, Anna Śliwińska - 18zł
    Chemia – doświadczenia chemiczne w zadaniach, wydawnictwo szkolne OMEGA, Grażyna Bieniek - 25zł
    Chemia – poziom podstawowy i rozszerzony, wydawnictwo szkolne OMEGA, Beata Kupis, Anna Lewandowska, Wiesława Zewald - 15zł
    Chemia – arkusze egzaminacyjne, wydawnictwo szkolne OMEGA - 15zł
    Chemia – zbiór zadań z chemii do szkół ponadgimnazjalnych zakres rozszerzony, Krzysztof Pazdro - 10zł
    Chemia – zbiór zadań otwartych wraz z odpowiedziami poziom podstawowy i rozszerzony, Dariusz Witowski 1, 2 - razem 30zł
    Chemia – Matura 2011, testy i arkusze, Wyd Operon, Gabriela Pajor, Alina Zielińska - 18zł
    Matematyka – Obowiązkowa matura z matematyki zakres podstawowy testy i arkusze, wyd Operom, Marzena Orlińska - 20zł

Książki są prawie nie używany wyglądają jak nowe. Cena do uzgodnienia

Konatakt:
    gg:5661496
    e-mail: madzia3s@o2.pl

| |

Wydział Matematyki i Nauk Informacyjnych PW

MiNI

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (2)