♡ Miodowa - Nasza Miłość ♡ [498]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

ej troche mułem tu wali hyhy moznaby zapodac jakis porzadny temat a nie takie płaku płaku hyhy
  • Anonim

proponuje, zeby każdy po kolei napisał, za co uwielbia panią dyrektor (którąkolwiek) :)
  • Anonim

no tak... ale jezeli w ta strone to chyba bedzie lepszy do dyskusji temat odnosnie koloru scian.... (którychkolwiek) :)
  • patrz, ale nie dotykaj.

Tak tak, ściany stanowczo rulez; ] hyhy.
  • Zuzz

szczerze mówiąc nigdy zadnego koloru nie zauwazyłam :D

bo kolorami jest muzyka; ) i to ona barwi całą szkołę różnymi pastelowymi kolorami...
    ;D
    Dobranocka dziadki drogie; *
  • Księżna Karolina

Ściany są okropne - szczególnie w piwnicy. A najdziwniejsze są te ilustracje w korytarzu blachy - jakieś zebry, jakieś lwy... Ja nie wiem, czym się kierował człowiek, który dokonał wyboru dekoracji... I dlaczego nie można na ścianie nic powiesić?? Jak się tam siedzi pół dnia, to miło by było móc na coś ładnego popatrzeć...
  • senner

proprnuję szybką i zorganizowaną akcję vlepkarską.
    może ktoś pobudzi do życia misia władysława?
    byle by kolorowo było :)
  • Anonim

ja kiedys rozklejałem pająki, które mówią NI!
    A te obrazki sie przydają osobom, które z braku pulpitów zatykają za nie nuty.
    Poruszmy tez temat sufitu :) w sali 5 jest śmiesznie zrobiony :)
  • Grono.Net

ostatnia kondygnacja w szkole jest poprostu zaje..... wchoxdzisz wogole jak do schronu a jak sie dluzej posiedzi to mozna oczoplasu dostac!
  • Anonim

No ostatnia jest fajna. Te wspaniałe belkowania tudzież wejście drabiniaste:P Ale i przedostatnia kondygnacja jest niczego sobie (ta, do której się wchodzi przez te drzwi nad dawną palarnią:)

matko, jaki temat; o 'sufit tu i tam' lol..
    ;* jak coś to moje gg jest na gronie.
  • Anonim

ja proponuje umiescic takie ogromniaste zdjecia Balona na wszystkich scianach... mam nadzieje ze wiadomo o kim mowa...
  • Anonim

stare troche
  • Dżej

Colec! jest już temat dla alkoholików, nie rozprzestrzeniaj sie tak; p
  • senner

>Yane©K napisał
    >Colec! jest już temat dla alkoholików, nie
    >rozprzestrzeniaj sie tak; p

za dużo zatankował i trafić w link nie może xD