-
Anonim
ej troche mułem tu wali hyhy moznaby zapodac jakis porzadny temat a nie takie płaku płaku hyhy -
Anonim
proponuje, zeby każdy po kolei napisał, za co uwielbia panią dyrektor (którąkolwiek) :) -
Anonim
no tak... ale jezeli w ta strone to chyba bedzie lepszy do dyskusji temat odnosnie koloru scian.... (którychkolwiek) :) -
patrz, ale nie dotykaj.
-
-
Zuzz
-
patrz, ale nie dotykaj.
bo kolorami jest muzyka; ) i to ona barwi całą szkołę różnymi pastelowymi kolorami...
;D
Dobranocka dziadki drogie; * -
Księżna Karolina
Ściany są okropne - szczególnie w piwnicy. A najdziwniejsze są te ilustracje w korytarzu blachy - jakieś zebry, jakieś lwy... Ja nie wiem, czym się kierował człowiek, który dokonał wyboru dekoracji... I dlaczego nie można na ścianie nic powiesić?? Jak się tam siedzi pół dnia, to miło by było móc na coś ładnego popatrzeć... -
senner
proprnuję szybką i zorganizowaną akcję vlepkarską.
może ktoś pobudzi do życia misia władysława?
byle by kolorowo było :) -
Anonim
ja kiedys rozklejałem pająki, które mówią NI!
A te obrazki sie przydają osobom, które z braku pulpitów zatykają za nie nuty.
Poruszmy tez temat sufitu :) w sali 5 jest śmiesznie zrobiony :)
-
Grono.Net
ostatnia kondygnacja w szkole jest poprostu zaje..... wchoxdzisz wogole jak do schronu a jak sie dluzej posiedzi to mozna oczoplasu dostac! -
Anonim
No ostatnia jest fajna. Te wspaniałe belkowania tudzież wejście drabiniaste:P Ale i przedostatnia kondygnacja jest niczego sobie (ta, do której się wchodzi przez te drzwi nad dawną palarnią:) -
patrz, ale nie dotykaj.
matko, jaki temat; o 'sufit tu i tam' lol..
;* jak coś to moje gg jest na gronie. -
Anonim
ja proponuje umiescic takie ogromniaste zdjecia Balona na wszystkich scianach... mam nadzieje ze wiadomo o kim mowa... -
Anonim
-
Dżej
Colec! jest już temat dla alkoholików, nie rozprzestrzeniaj sie tak; p -
senner
>Yane©K napisał
>Colec! jest już temat dla alkoholików, nie
>rozprzestrzeniaj sie tak; p
za dużo zatankował i trafić w link nie może xD
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne