- 1
- 2
-
mackee
Cześć!
Przez lata studiów uzbierała mi się teczka jakichś kolokwiów, zadań przygotowujących z różnych przedmiotów itp. itd. Jeśli student I lub II roku jest zainteresowany takowymi, chętnie mu je przekażę.
Kontakt: gg: 2162266, albo 609 688 365 -
emilka
-
Kubuś
Maćku, ja bym może coś łyknął... jestem póki co na 2 roku :D
i wskazuje na to wszystko że nadal będe; )
-
?
-
-
Anonim
-
Aguś
hmmm... jakbyś miał to w formie elektronicznej to ja jestem chętna :))) zzresztą w papierowej tez mogę chcieć :))
pozdrr :>> -
-
mackee
Makulatura.
Już zgłosił się Poison - on je weźmie.
Z nim nawiążcie kontakt [chyba, że do poniedziałku ich nie odbierze; -) ]
Ale z kserowaniem nie będzie chyba problemu.
PZDR -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Aguś
aaaa.... bo ja siem tak zastanawiałam o kogo chodzi :>>> no fakt, nie będziemy mieć daleko :))) -
-
♪ ----Mi---- ♪
Ahh no tak Macku, bo ty juz u nas nie bedziesz studiowal; ((((( czy na letnim sie pokazesz??? chociaz moze mnie tez i na letnim nie bedzie... Ehhh -
...
Jak zwykle wspaniałomyślny...
oj waćpan, hojność waści nagrodzoną w przyszłym wcieleniu będzie, kiedy żywot wieść pod postacią szlachetnego młodzieńca (pośród gzreszników ukaranych marnym kształtem kobiecej kibici) spijać będziesz zaslugi istnienia poprzedniego...
;) pozdrowienia( z cała pewnością skorzystam z oferty)
i jeszcze jedno: recykling- modne słowo (nie marnujesz surowców wtórnych- duży plus) -
mackee
...mam jeszcze Algebrę Liniową Kłopotowskiego [nie moja, ale do sprzedania] i wykłady z baz danych + wykłady z prognozowania.
Mrs bee_m dlaczego "jak zwykle" wspaniałomyślny?
PS Proponowałbym te materiały zeskanować i rozpowszechniać w formie elektronicznej. Sam nie mam skanera, więc tego nie zrobiłem. -
mackee
-
...
trudno kryć wzruszenie, gdy pierwszym,i słowami, jakie słyszę na inauguracji wydziałowej, ja- roztrzęsiony nowicjusz, są pełne stoickiego spokoju zapewnienia, że starsi, doświadczeni studenci gotowi są służyć własną dlonią (tzw. pomocną, jak się utarło przez lata)...
;) -
...
Aha, jeszcze jedno skierowane do Michała:
zeskanujesz? bo mogę służyć pomocą (wiem, że doprowadzenie do stanu, kiedy nie pojawiają się czarne widma i nie występuje anomalia- potworna jakość- duży rozmiar pliku nie jest takim chwilowym zajęciem)
możemy sie podzielić, zeskanuję swoją partię i wrzucę do netu (btw. próbowalam drukować Sebestę ze skanu, który mamy wszyscy, ale się nie dało tego czytać) -
ja
chcialbym powiedziec, ze zobienie zdjec materialom jest sposobem duzo efektywniejszym niz ich skanowanie... takie male przemyslenie z doswiadczenia
- 1
- 2