- 1
- 2
-
Zel
-
anna
-
MEV
Poonoc oficjalnie do 26. wrzesnia, a nieoficjalnie do 2. pazdziernika -
Zel
A czym się różni wersja oficjalna od nieoficjalnej oprócz terminu? :P -
-
MEV
-
goś
-
MEV
Ja wiem od koleżanki...., która ma problemy ze skompletowaniem wpisów. -
Joanna
-
Krzysiek
Podobno lepiej jest złożyć indeks niepełny, ale w terminie, od indeksu pełnego po terminie. A jak się złoży niepełny indeks, to potem można jeszcze donieść wpisy. -
rybka/ fisza >>D
:) a ja slyszalam ze w naszym sekretariacie nie ma problemu z pozniejszym oddaniem indeksu:) slyszalam od innych, sprawdzalam sama, nie wyrzucili, nie okrzyczeli=D
ale to bylo wczesniej...a co bedzie w tym roku...zobaczymy - znowu sprawdze;) -
Macro
>rybka, fisza, agatka napisała:
>:) a ja slyszalam ze w naszym sekretariacie nie ma problemu
>z pozniejszym oddaniem indeksu:) slyszalam od innych,
>sprawdzalam sama, nie wyrzucili, nie okrzyczeli=D
>ale to bylo wczesniej...a co bedzie w tym roku...zobaczymy -
>znowu sprawdze;)
Problemu z oddaniem nie ma. Problem jest z dostaniem stypendium potem :) -
erfea
Dokładnie tak; ]
Ci co nie złożyli indeksów do wczoraj niestety nie będą brani pod uwagę przy rozdzielaniu stypendium naukowego za wyniki w nauce. Dobra wiadomość jest jednak taka że niezłożenie indeksu w tym terminie nie powoduje skreślenia z listy studentów; P -
Zel
Na Mismapie chyba by trzeba się było baaaardzo postarać, żeby zostać skreślonym z listy studentów... :P -
erfea
-
edyta
-
Macro
-
edyta
ojej to chyba nastepnym razem bede sie bardziej stresowac odkladajac procedure oddania indeksu... -
Patryk
-
Krzysiek
-
Patryk
A może mi ktoś powiedzieć jak to jest z uzupełnieniem wpisów bo złożeniu indeksu? Mam poprawkę 21 września i zapewne nie będę miał wyników do 24... Więc co? Składam indeks bez wpisu i co dalej? I jeszcze jedno? Co jeśli nie zdam tego egzaminu? Czy nadal mogę skorzystać z zaliczenia bezwarunkowego jeżeli spełniam warunki?
- 1
- 2