-
Krzysziek Z
Ponieważ wielu jest tego nieświadomych, przekazuję informację, którą dostałem od Radka Chrapkiewicza:
- zapisy dla studentów II kierunku matematyka są poprzez wysłanie mejla do sekretariatu DO JUTRA, 19.01.2009, pn, do GODZINY 12. Informacja na stronie mismapowej pojawiła się podobno w okolicach przerwy świątecznej:
" Zapisy na zajęcia na MIM-ie
Studenci, którzy w ramach II kierunku chcieliby realizować zajęcia na Wydziale
MIM, powinni nadesłać drogą mail'ową na adres MISMaP-u podanie zawierające
nazwę przedmiotu, jego kod,numer grupy zajęciowej (dotyczy ćwiczeń i
laboratoriów) oraz imię,nazwisko studenta, rok studiów,kierunek
podstawowy,numer albumu.Nieprzekraczalny termin nadsyłania
podań:godz.12,poniedziałek,19 stycznia 2009.Podania nadesłane po terminie
oraz zawierające niekompletne dane nie będą rozpatrywane.
"
[cyt. za Radkiem Chrapkiewiczem] -
jaś
Czy ktoś wie, jak będzie wyglądać rejestracja na MIMUW w ramach drugiego kierunku na sem. zimowy 2011/2012? W USOSie widzę, że rejestracja trwa, ale nie jest dla mnie dostępna. O ile mnie pamięć nie myli przez ostatni rok czy coś zapisywałem się bez problemów przez USOSa - nie mówcie mi że znowu będę musiał zasuwać z podaniami... wtf, ludzie... -
Bazyli Debil
Podbijam pytanie, z tym że dot. obecnej rejestracji na W MIM.
Jestem świeżym mismapem i nie mam dostępu do rejestracji w mimowym usosie. -
Piotr Arendarski
-
-
Bazyli Debil
-
Piotr Arendarski
>Bazyli Debil napisał
>Już chyba wszystko OK.
możesz się już rejestrować na mimie ? -
Weles Guślarz
czy teraz w tej rejestracji na przedmioty pierwszego roku, kazdy moze jedynie zlozyc prosbe o zarejestrowanie ? czy tylko ja tak mam? (mim to moj tak jakby II kierunek, musze pisac jakies specjalne prosby do dizekanatu o przyjecie mnie ?) -
Bazyli Debil
>Piotr napisał
>>Bazyli Debil napisał
>>Już chyba wszystko OK.
>
>możesz się już rejestrować na mimie ?
Pewnie pytanie już nieaktualne, ale tak, mogłem i mogę się rejestrować. -
Piotr Arendarski
ktoś rejestrował się na przedmioty na MIM i został zarejestrowany ? Bo mi ciągle wyświetla się tylko że złożyłem prosbe o rejestracje ...;/
-
Aisa
czy ktos z I kierunkiem SPOZA MIMU (w moim przypadku fizyka) mogl sie zarejestrowac na obowiazkowe przedmioty dla informatyki I roku ???