MISMaP UW [489]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • endrju

Biologia po raz pierwszy dała ciała, ale tam raczej idą na rękę (najlepiej chyba do ich speca usosa napisać). Psychologię nam pół roku temu uruchomili jakoś po 3 h, więc jakoś bedzie; )

(mam już do tego naprawdę lekceważący stosunek.....)
  • anka

o, czyli widze, ze fakt niedzialajacej rejestracji na biologii dotyczy nie tylko mnie? milo :/
  • mmrowka_z

dla MISmapów uruchomią ją za tydzień. Tak się dowiedziałam. Pan w serwerowni powiedział mi, że nic nie może zrobić.
  • anka

biologię czy psychologię;)? cały tydzień nic się nie da zrobić?niemożliwe :)
  • mmrowka_z

biologie. Ponoć wydział biologii tak sobie zażyczył. Że jesli to nie jest twój podstawowy kierunke, to rejestrujesz się tydzień później. Porponuję isć zrobić aferę w dziekanacie, bo na innych kierunakch MISMapy tak nie mają!!!
  • endrju

o, czyli potwierdziło się że informatycy biologii nigdy nie dają ciała.

Co do sprawy to jest to żenujące, szczęka mi opadła. Ciekawe kto na biologii jest genialnym pomysłodawcą tego projektu. szczerze nie bardzo wiem do kogo sie zgłosić - nasz samorząd, sekretariat? zadzwonię aż jutro do mismapu, swoją drogą to po prostu żałosne dostawać takie informacje w dniu rejestracji.
  • anka

hahah, a to niby co my wydzialowi biologii przeszkadzamy, mamy byc studentami 2giej kategorii???
    ale prawda,trzeba się przejść do dziekanatu, bo w takiej sytuacji dopasowanie sobie np ćwiczeń do planu jest mało możliwe....
    a cos wiesz konkretnie - dzień i godzina - biologia laskawie dla nas ruszy?
  • mmrowka_z

nic nie wiem. ponoć za tydzień. nie ma o tym żadnej informacji. proponuje umowic sie i pojsc razem do tego dziekanatu. traktuja nas jak ostatnie gowno.
  • Natalia

Hej. Będę zapisywać się na pierwszy semestr psychologii, a jako drugie chciałabym wybrać gospodarkę przestrzenną. Mam kilka pytań odnośnie zapisów... Po pierwsze czytając wymagane minima naliczyłam dość niewiele ECTS-ów do wykorzystania przez 3 lata, a uzupełniając gospodarką niewiele mi to dodaje. Chciałabym wiedzieć czy za ogun-y też są ECTS-y i w ogóle co wchodzi w zakres ogunów. Po drugie chciałabym wiedzieć czy można zapisywać się na jakieś dodatkowe zajęcia z innych niż podstawowy, języków obcych? Dzięki za odpowiedź; ]
  • jula

Musisz zrobić w semestrze co najmniej 15 ECTS z psychologii i 6 z drugiego kierunku. W zakres psychologii poza obligatorami wchodzą też fakultety, więc spokojnie nazbierasz nawet więcej niż 15. A z gospodarki jeśli chcesz później robić dyplom, czyli masz zamiar wyrobić wszystkie minima, też wyjdzie Ci dużo więcej niż 6 ECTS w semestrze. Za oguny też są punkty, ale nie musisz ich robić. A z języków możesz się zapisywać na co chcesz, byle Ci wystarczyło żetonów (możesz dokupić ostatecznie) i bylebyś zaliczyła egzamin z języka później. :)
  • jula

Polecam zajrzeć, czy macie dostęp do rejestracji, bo jutro się zaczyna na psychologii i ja tradycyjnie nie miałam; )
  • Natalia

Ok, dzięki;] Mam nieodparte wrażenie, że na pewno zrobie coś źle; P Ale jeszcze jedno pytanie, czy zapisując się na lektorat z żetonów mam zapisać się tylko na dodatkowy język , czy na angielski(czyli ten jakby podstawowy) też trzeba wydawać żetony... ?
  • Quantitaitve Marketing Research

Wydział Psychologii (Specjalizacja: Experimental Social Psychology) zaprasza studentów ostatnich lat (4 i 5) Międzywydziałowych Studiów (MISH'u i MISMaP'u), Wydziału Psychologii na zajęcia warsztatowe - Quantitative methods in Social Psychology (po angielsku)

Główne zagadnienia i aktywności:
    - rodzaje badan ilościowych
    - jak projektować badania ilościowe w psychologii
    - zaprojektowanie, przeprowadzenie i przeanalizowanie własnego badania (w grupach)

Zajęcia odbędą się po raz czwarty na Wydziale Psychologii. Najczęstszą oceną z kursu z poprzednich edycji jest 5,0.

Zajęcia są zaplanowane na okres 04/2012 - 06/2012. Dla studentów stacjonarnych są bezpłatne (współfinanansowanie ze środków unijnych)!

Więcej informacji na stronach:

- Wydziału UW: http://www.psych.uw.edu.pl/o_studia...
    - Mojej stronie: http://saperedipiu.webs.com/apps/bl...

Zapisy (asap) drogą mailową do koordynatora: dr Moniki Prusik (monika.prusik @ uw.edu.pl)

Bio:
    Magdalena Rowicka, PhD, uzyskała tytuł doktora na Wydziale Psychologii University of Pavia (Włochy); zainteresowania i obszary badawcze: online and consumer studies. Pracowała jako analityk danych w miedzynarodowych firmach.

ZAPRASZAM

UWAGA!

Ostatanie dni zapisów na zajęcia warsztataowe w języku angielskim Quantitative methods in Social Psychology!

Zajęcia są zaplanowane na okres 04/2012 - 06/2012. Dla studentów stacjonarnych są bezpłatne(współfinanansowanie ze środków unijnych)!

Pytania/ wątpliwości proszę kierować na priv
    Zapisy - mailem do dr Moniki Prusik (monika.prusik@uw.edu.pl)

wiecej inormacji: http://www.psych.uw.edu.pl/o_studia...
    a także: http://saperedipiu.webs.com/apps/bl...

ZAPRASZAM

Zajęcia Quantitative Methods in Social Psychology ruszają 03. kwietnia!

Można się jeszcze zapisać - u Koordynatora specjalizacji dr Moniki Prusik (@ monika.prusik@uw.edu.pl) lub 03/04 podczas zajęć.

Więcej informacji o zajęciach: http://saperedipiu.webs.com/apps/bl...

Zapraszamy!
| |

Tym razem poszukuję studentów MISMaP! Kto wie ten wie o co biega! :D

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)