MISMaP UW [489]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • aaaa

Studenckie Koło Badań Marketingowych Chi Kwadrat przeprowadza na zlecenie Dyrekcji Kolegium MISMaP badanie wśród studentów. Chcemy poznać Wasze opinie na temat studiowania w Kolegium. Są one ważne, ponieważ pomogą poprawić warunki studiowania oraz dostosować minima programowe do potrzeb studentów.

Pierwszym etapem badania będzie przeprowadzenie ok. 45 - minutowych wywiadów pogłębionych. Wywiady te mają formę swobodnej rozmowy, nie są niczym stresującym, ani trudnym

plus coś ode mnie:

Dzień dobry,

Jestem członkiem Studenckiego Koła Naukowego Badań Marketingowych „Chi Kwadrat” i prowadzę badanie opinii na temat Kolegium MISMaP(Badanie zostało zresztą zlecone przez samo kolegium). W związku z niską frekwencją na spotkaniu zorganizowanym przez samorząd MISMaP w dniu 08.04.2010, aby osiągnąć zadowalający pułap próby, pozostało nam zgłaszać się do was osobiście.

Chodziło o ok. 45 minutowy wywiad dotyczący opinii o Kolegium MISMaP. Jestem w stanie dopasować się do was(godzina i miejsce) od was zależą chęci pomocy nam przy projekcie:) Po zakończeniu badania obiecuje wgląd do raportu i końcowych analiz.

W mailu zwrotnym proszę napisać: wiek, kierunki studiów MISMaP(dać * przy podstawowym) oraz kontakt(jeśli będziecie odpisywać przez grono lub facebooka, to opcjonalnie numer telefonu).

Liczę na Państwa, Waszą pomoc.

Pozdrawiam,

Maciej Białoruski , IS UW

nr +48 696438602
    macias9@poczta.onet.eu
| |

Tym razem poszukuję studentów MISMaP! Kto wie ten wie o co biega! :D

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)