MISMaP UW [489]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Piotr Arendarski

Dostałem się na mismap-matematyka i do wtorku musze złożyc dokuymenty - pojechac do wawy i się tak zastanawiam...

Czy mając podstawowy kierunek matematyka, mogę wybrać informatyke na drugi kierunek ??
    czy trzeba wybierać drugi kierunek ? i czy reszte przedmiotów można sobie dobrać z kierunku inofrmatyka ?

z góry dzięki za odpowiedz!
  • SkyMaja

Nie trzeba wybierać drugiego kierunku. Trzeba tylko w każdym semestrze wyrabiać co najmniej 6 ECTSów na co najmniej jednym wydziale innym niż wydział, na którym masz kierunek podstawowy.

Czyli jako drugi kierunek możesz sobie wziąć np. jeden przedmiot z biologii i jeden z geologii albo trzy przedmioty z chemii itp. Ale akurat przedmiotów z informatyki nie możesz wziąć jako drugi kierunek, bo jest prowadzona na tym samym wydziale co matematyka.
  • Milesss

Co oczywiście nie znaczy, że nie możesz w ogóle brać przedmiotów z informatyki. Punkty ECTS z nich będą się liczyły do Twojego kierunku głównego.
  • Piotr Arendarski

Dzięki za odpowiedzi.
    Jeszcze chciałbym sie upewnić czy można wybierać przedmioty z poza wydziałów objetych k MiSMAP ?
    Czy ewentualnie można złożyć podanie aby była taka możliwość ?
    Gdzieś wyczytałem że można z Wydziału Nauk Ekonomicznych brac przedmioty ...
  • SkyMaja

Można brać jako tzw. przedmioty dodatkowe.
  • Piotr Arendarski

>SkyMaja napisała:
    >Można brać jako tzw. przedmioty dodatkowe.

oki, czyli mogę z zapisać się na fonetyke praktyczna na kierunku filologia angielska ... ?
    Poza tym gdzie można znależć jakieś szczegółowe informacje ile można mieć ects za przedmioty dodatkowe, drugiego kierunku, itp.
  • SkyMaja

możesz, a wszystko, o co pytasz jest napisane w Zasadach studiowania na dole tej strony: http://mismap.uw.edu.pl/dla-student...
| |

Tym razem poszukuję studentów MISMaP! Kto wie ten wie o co biega! :D

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)