Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • :x

jak to jest w końcu, 1. rok (od października już drugi) musi oddawać indeksy, czy dostaliśmy je tak dla ozdoby, bo sprzeczne informację znajduję, na stronie oczywiście nie idzie się nic doszukać... a no i kontakt z paniami z dziekanatu traktuję jako ostateczność :D
  • jula

jak miałam mały problem z punktami, to pani w sekretariacie powiedziała, żebym przyszła z indeksem i wtedy pogadamy, więc najwyraźniej musimy oddawać; )
  • Magd.

ja mialam kontakt z paniami i one same jeszcze nie wiedzą. napisaly mi w mailu ze po 6.09 bedzie ogloszenie na stronie. strasznie fajnie ze nie mam 3/4 wpisow z semestru letniego bo nie chcialo mi sie tracic wakacji na lazenie po roznych wydzialach :/
  • jula

"Przypomnienie: Termin sesji poprawkowej trwa do dnia 11 września. Do dnia 14 września należy złożyć indeksy w Sekretariacie K MISMaP oraz w USOSie zgłosić do rozliczenia etap studiów. UWAGA! W przypadku braku podpięcia przedmiotów pod etap i braku zgłoszenia do zaliczenia – zaliczenie etapu będzie niemożliwe. " - taka informacja jest na stronie od kilku dni. No ale w sumie nie wiadomo, czy dotyczy wszystkich.
  • :x

>Magd. napisała:
    >ja mialam kontakt z paniami i one same jeszcze nie wiedzą.
    >napisaly mi w mailu ze po 6.09 bedzie ogloszenie na stronie.
    >strasznie fajnie ze nie mam 3/4 wpisow z semestru letniego
    >bo nie chcialo mi sie tracic wakacji na lazenie po roznych
    >wydzialach :/

ja dokładnie tak samo ... plus nie mam 2 wpisów z zimowego. latać za tym czy olać? :P w końcu wszystko jest w usosie, ojej no...:/
  • Magd.

>jula napisała:
    >"Przypomnienie: Termin sesji poprawkowej trwa do dnia 11
    >września. Do dnia 14 września należy złożyć indeksy w
    >Sekretariacie K MISMaP oraz w USOSie zgłosić do
    >rozliczenia etap studiów. UWAGA! W przypadku braku
    >podpięcia przedmiotów pod etap i braku zgłoszenia do
    >zaliczenia – zaliczenie etapu będzie niemożliwe. " -
    >taka informacja jest na stronie od kilku dni. No ale w sumie
    >nie wiadomo, czy dotyczy wszystkich.

mail zbiorczy wysłany do wszystkich roczników- tak jak napisałaś, nie oznacza to że dotyczy nas również.
    panie ewidentnie nie wiedzą same, bo nie potrafiły mi odpowiedzieć na to pytanie już PO wysłaniu tego maila i umieszczeniu tej samej inf na stronie
  • jula

Macie już wpisane zaliczenie w usosie?
  • SkyMaja

nie
  • Patryk

A czy teraz już macie? Dzisiaj mija data zakończenia programu, a u mnie nie ma zaliczenia.
  • SkyMaja

Nadal mam "zgłosiłaś program do rozliczenia"
  • Magd.

a ja mam taki ciekawy problem:
    mam zaliczony etap, ale jak wejdę w szczegóły, to wyskakuje mi przy jednym z przedmiotów czerwony krzyżyk - niezaliczony. Przedmiot ten zaliczyłam zwyczajnie w 1. terminie w semestrze zimowym, był wpisany do IPS i wszystko było cacy. Wiecie o co może chodzić?
  • Zosia

a ocenę w usosie masz wpisaną?
  • Asiula

Czy ktoś też, podobnie jak ja, mimo zgłoszenia w terminie programu do rozliczenia, nadal nie ma zaliczonego etapu? Przy wszystkich przedmiotach mam odhaczone zaliczone, ale nadal widnieje mi zamiast zaliczony rok, to zgłosiłaś program do rozliczenia. Trochę mnie to irytuje, bo chciałabym już przedłużyć legitymację, a chyba nie mogę bez zaliczenia.
  • jula

Ja mam to samo. I legitymacji nie można przedłużyć bez wpisanego zaliczenia.
  • NOname

>Asiula napisała:
    >Czy ktoś też, podobnie jak ja, mimo zgłoszenia w terminie
    >programu do rozliczenia, nadal nie ma zaliczonego etapu?
    >Przy wszystkich przedmiotach mam odhaczone zaliczone, ale
    >nadal widnieje mi zamiast zaliczony rok, to zgłosiłaś
    >program do rozliczenia. Trochę mnie to irytuje, bo
    >chciałabym już przedłużyć legitymację, a chyba nie
    >mogę bez zaliczenia.

Tak, spodziewam się, że wiele osób tak ma.
    Tak, sądzę, że w sekretariacie mają niską sprawność.
    Tak, każdego to irytuje.
| |

Tym razem poszukuję studentów MISMaP! Kto wie ten wie o co biega! :D

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)