Missy,Timbaland,Aaliyah...and th [292]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Nexus

..niedawno ściągnalem plytke Petey Pablo "Still Writing In My Diary-2nd Entry" i jest całkiem całkiem...wkoncu Timbo maczał w tym palce..heh...no i jest Missy gościnnie na jednym z kawałków:D
  • ____________________

hahah ta plytke to ja mialem odrazu po ukazaniou!!!ahah freak a leak ..cos ala yeah ushera!!ahah
  • Nexus

...no ale nie wszyscy go znają ty Dyzuchu jeden:D:P
  • Nexus

a znacie Spooks?...ja kupilem ich pierwszą plytke "S.I.O.S.O.S Vol.1" jakies 3 lata temu ale dopiero sie do niej teraz pzrekonałem...

...a co do Vol.2 to nie slyszalem!
  • ____________________

luz nexuchu!!ehheeh ja uslyszalem go po 1 pierwszy na plytce timbalanda jak spiewal z tweet
  • ____________________

soopks fajna mieli karma
  • Mo

no ja niestety o Spooks dowiaduję się dopiero od was:)) ale sprobuję odrobić zaległosci

Nexus...posłuchałam się i też sciagnęłam płyte Petey Pablo i rzeczywiscie niczego sobie..wczesniej znałam tylko freek-a-leek i do dziś nie mogę się zdecydowac czy mi się podoba czy nie...hehe
  • ____________________

to polecam kawalek love me !!timbaland feat tweet and petey pablo!!!a jak jestesmy przy timbie to sciagnij sobie timbalanda magoo feat wyclef jean - hold on!!! miodzio
  • Mo

dzięki, to na pewno sciągnę sobie :))

a odnosnie jeszcze Timba i Magoo, to co myślisz o "cop that shit"..ja strasznie lubię ten kawałek , ale w wersji z klipem,z e tak powiem, bo tylko tam mozna usłyszec to fajne przejscie..szkoda,z e to wycinają w normalnej wersji
  • ____________________

zajebiscie uwielbiam kawalek!!:D
  • ____________________

a i polecam peteya feat tweet - fun room...:D
  • Mo

a ja proponuję przesłuchac "truth or dare" - nerd, kelis

jak dla mnie zajebiste...moze trochę tu nie na temat,ale jest tam przecież Kelis :))
  • ____________________

heeh no tak jak kelis to mus znac!!hehehe
| |

Aaliyah baby girl i've learned to love those while ther still awake ............................

Fotki

Miejsca grona (0)