- 1
- 2
-
!~@~Karolina~@~!
head sprung nogi same chodza czarne rytmy disco zajebiste dupw obok!!!!niczego wiecej nie potzreba!zajebisty kawałek !i zreszta wszystkie jego kawałki sa zajebiste! -
a.m.
no proste, że kawałek zajebisty, bo Timbaland nad muzyczką popracował...Timbaland jest Miszczem :-D -
!~@~Karolina~@~!
dokladnie uwazam tak samo do czego sie timberland nie dotknie jest boskie!!!!!! -
a.m.
-
-
!~@~Karolina~@~!
-
a.m.
Niby tak, ale ja i tak obstaje za Timbaland, bo Timberland to sklep z ciuchami jest; ] -
!~@~Karolina~@~!
-
a.m.
Widzisz od tego jush grono jest, tu się człowiek nieustannie czegoś uczy; ], więc ciesze się, że mogłam pomóc...PeAcE -
!~@~Karolina~@~!
-
a.m.
No dokładnie, dokładnie :-D...I zawshe służe pomocą, taki zwierzak słodki ze mnie; ] -
!~@~Karolina~@~!
-
!~@~Karolina~@~!
-
Sai
O!
Dobry klimat wyczulem. The Game mi bardzo odpowiada (patrz wątek "50")
Ale typ ma twarz niewyjściową, nie wiem czy widzieliście.. Ale sam DRE go promuje wiec to nie ma już znaczenia.. :))) -
!~@~Karolina~@~!
no jak kolesia zobaczylam to sie kapke przestraszyłam!ale niech mu bedzie !ale nie ma to jak 50! Dr Dre ma dobra reke do takich spraw kolesiowi zrobi pare dobrych kawałków!!! -
Sai
teraz wyszla nowa plyta 50tiego - the massacre ale wg. mnie nie jest tak dobra jak get rich or try dying. Ta pierwsza była po prostu mistrzostwem świata.. nie do pobicia. -
!~@~Karolina~@~!
ja mam ta pierwsza płyte a 2 tylko mniej wiecej słuchalam ale tez jest niezła!ja teraz katuje Destiny's child!na okragło!!!")))
- 1
- 2