-
Błysku..
czy w waszych okolicach (zol-biel)kreci sie jeszcze dosc niebezpieczna jednostka nazywana (jak powyzej)? ostatni raz widzialem go okolo 3 lata temu....
krotka charakterystyka
sredniego wzrostu, ubrany z regoly w stary ortalionowy dres, ogolny brak aparycii, psychopatyczne oblakane spojzenie (jesli raz je widziales to pamietasz ta jednostke) zaslynal w tamtych okolicach nie slychana brutalnoscia wobec ludzi ktorzy postanowili stawic czola diablu w jego oczach...
czy ktos jeszcze pamieta lub spotkal ?? -
Anonim
czy przypadkiem chodzi ci o kolesia, co biegał po lasku bielańskim w takim dresie, miał łeb pochylony na bok, jakby ktoś mu skręcił kark i miał obłąkany wzrok? Wpadał na każdego i na każdego kogo mijał rzucał jakieś bluzgi. Od kilku lat już nie widziany. -
Błysku..
z tego co wiem to nie tylko bluzgi ale wysokoprawdopodobne ze mowimy o tym samym brzydkim rysiu...:) ciekawe co z nim sie stalo... -
Anonim
ciekawe, pewnie skończył jak kupa podobnych mu debili...
Czyli ciekawe jak?;-) -
-
Anonim
-
Anonim
brzydki rysiu mieszka blok obok mnie. zaslynal ze swojej niezwykle istotnej roli w "Symetrii", byl w 2 scenach w ktorych jego kwestie prezentowaly sie tak:
1. monolog z typem skazanym za pedofilie ktory brzmiał "LUBISZ KURWO MAŁE DZIEWCZYNKI?"
2. udzial w bijatyce.
swego czasu najczesciej mozna bylo go spotkac na dw. gdanskim z pewnych wzgledow o ktorych nie powinienem tutaj wspominac :P
ogolnie to bardzo znana żoliborska postac :) -
Raven/Śliwa
-
Anonim
-
Raven/Śliwa
to kojarze czlowieka , kilkakrotnie z nim rozmmawialem , ale zawsze byl mily , choc mial dziwne pomysly ustawienia naszych pieskow na walke ( na ktora w zyciu bym sie nie zgodzil ) ... Dopiero tlumaczenie ze on jest szkolony na ludzi bo zaden pies nic mi nigdy nie zrobil przyjol ze zrozumieniem i poszedl -
agatka.
rowniez znam tego jegomoscia. nie przesadzajcie nie jest taki grozny;p -
www.gosiek.fotolog.pl
zyje i ma sie swietnie a wy tu faktycznie niezle legendy wypisujecie :D -
http://pl.youtube.com/watch?v=XEakC...
W 8 minucie tego filmiku jest scena gdzie wystepuje tytulowy Rysiu.
z tekstem jak solar wspomnial "Lubisz kurwo male dziewczynki?"
Ogolnie polecam caly film. -
-
bebe ...
Hahahahaha bajkopisarze :) Znam Rika to mój szwagier !!! Mało tego jestem dumna że nim jest a z tego co piszecie wnioskuje że coś do niego macie, powód ? Wogóle jakiś jest ? Czy to zwykła zazdrość a może nie zachowaliście się tak jak należy i dostaliście łomot . Jakby któryś nie wiedział frajerstwo trzeba tępić !!! Każdy kto Go poznał ma odmienne zdanie niż wasze . A pies nie brał udział w walkach i k... nie Koks tylko Henia !!! Plociuchy z was gorsze od bab !!! -
Ewelina