-
W Pakistanie jest urodzaj
Juz rok mija od czassu, kiedy to zobaczylam w Wiśle potwora:)
Zeszlego kwietnia wybralam sie ze znajomymi swietowaac urodziny przyjaciela nad Wisla, przy moscie Swietokrzyskim w Warszawie. Byla juz noc ale widocznosc byla dobra. Rozmawiamy, smiejemy sie, pijemy wino az tu nagle... z wody, pare metrow od nas wynurzylo sie COS wielkosci malej krowy (lub duzego psa), ciemne, polyskliwe i dalo nura z powrotem do wody, po czym poplynelo wezykiem pod prad. Kazdy z nas to widzial i wszyscy byli zszokowani.Do dzis nie umiemy odpowiedziec sobie na pytanie co to bylo: czy to moze sum (tylko czemu wynurzyl sie z wody?), czy moze jakis ssak wodny.
Co to kurwa moglo byc?! Widzial ktos cos podobnego? -
czarny pastor
-
monikaa.
-
ciastko
-
-
-
Rzułf
>miss M. napisała:
>to chyba moja stara.
Nie przypominam sobie, żębyśmy byli spokrewnieni xP
Ja też widziałem potwora w Wiśle. Wyglądał jak kłębowisko martwych szczurów. To było kłębowisko martwych szczurów. -
Anonim
-
pure pleasure
>kejt/ كاتاجينا napisała:
>Juz rok mija od czassu, kiedy to zobaczylam w Wiśle
>potwora:)
>Zeszlego kwietnia wybralam sie ze znajomymi swietowaac
>urodziny przyjaciela nad Wisla, przy moscie Swietokrzyskim w
>Warszawie. Byla juz noc ale widocznosc byla dobra.
>Rozmawiamy, smiejemy sie, pijemy wino az tu nagle...
hehe, a co to bylo za wino?; P
-
:D bez dodatkow :D
To cos naprawde sie wynurzylo. I nie pilo z nami; ) -
Antymałpa
-
ani ja ani potwor nie cpalismy tym razem;)
Czy ktos ma jeszcze jakis pomysl, ktory uzupelni legende:
"POTWOR Z WISLY-CO TO KURWA BYLO?!" ?
-
pure pleasure
ja nie mam pomysłu jak skonczyć tę nową legendę, ale to w sumie calkiem dobry patent na promocję W-wy; )
jak nie wybuduą na czas żadnego stadionu to będziemy reklamować własnego, całkiem nowego potwora;) -
Jezus Futuris
-
Mahoń.
>Jezus napisał
>To pewnie te krokodyle ktore uciekly ze sciekow :)
ze scieków nowojorskich i przypłyneły zwiedzać Europe :P -
Szkocja zbila fortune na na Nessie z Loch Ness. Moze teraz nasza kolej.Otworzy sie instytuty, zacheci amerykanow do badan (rosja bedzie tu oczywiscie zanim ta informacja do nich dojdzie). Potem zacznie sie sprzedawac maskotki i inne suveniry, na herbie warszawy zamiast syrenki pojawi sie Potwor z Wisly. Za pare lat bedzie sie mowic,ze Polska slynie z Chopina i Potwora z Wisly :D
Tylko imienia jeszcze nie ma.
Jakies pomysly?
By the way: jesli z potworem sie nie sprzeda, to moznaby ewentualnie rozreklamowac, ze syrenka warszawska to nie mit, a prawda! -
klod.
a ty myslalas ze syrenka to mit? przeciez zyje! na wlasne oczy widzialam! ba... nawet z nia rozmawialam -
Szarlotka
pod siekierkowskim rowniez sa; ) temat juz byl: byly to wydry (parka byla), albo jakeis wielkie pizmak z nietypowymi ogonami -
uuu byl ten temat? szukalam ale nic nie moglam na forum znalezc. ma ktos tego linka? -
Pizmak
>Szarlotka napisała:
>pod siekierkowskim rowniez sa; ) temat juz byl: byly to
>wydry (parka byla), albo jakeis wielkie pizmak z nietypowymi
>ogonami
Bzdura! to zdecydowanie nie byłem ja, a z tym nietypowym ogonem to plotki!
A tak w temacie - najprędzej obstawiałbym suma, w wiśle jest ich sporo a generalnie dochodzą do naprawdę niesamowitych rozmiarów. -
wlasnie tez tak podejrzewalam ale to sie na chwilke wynurzylo z wody... jakby leb wystawilo czy cos na pare sekund. I potem moglismy ujrzec cale jego wielkie cielsko, ktore nurkuje z powrotem do wody.