Mitologia Miejska - Urban Legends [4493]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Koszatka

Po Chmielnej grasuje taki spory facet z wąsami w wieku "mocno średnim". który podbija do dziewczyn i sklada im 'ofertę pracy". Wiadomo o co chodzi, chociaż chyba nigdy nie mówi tego wprost... W moim przypadku najpierw opowiedział mi długą historię o tym, że niby wyglądam jak jego narzeczona z dawnych czasów, która gdzieś tam wyjechała (czemu ja zawsze słucham takich ludzi?). Potem usiłował mi wcisnąć niechlujną kartkę z wypisanym na niej numerem telefonu. Uciekł, kiedy powiedziałam, żeby się odwalił.

Ktoś go kojarzy?
  • Anonim

taki pulchniejszy? bo jesli tak to mialam 'z kolezanka pilnowac mieszkania jego znajomej' taka niby oferte mialam zlozona. hm. ciekawe.
  • kotbury

3 razy mnie napadł: na kruczej, na chmielnej i przy metrze centrum.strasznie nachalny jest. mi mówił coś o opiece nad starszym panem...
    myślę że za czwartym razem mu przywalę.
  • Krzysiek

hmmm ciekawy gość ja go nie spotkałem, ale to w sumie nie dziwne... :D
  • Ania B.

Ale takich panów duuużo jest :P na moim osiedlu minimum 3 xD
    też w mocno średnim wieku i conajmniej jeden z wąsami :P ale to nie chmielna ani okolice.

A może to jakieś stowarzyszenie pseudo masońskie?; p
    I muszą np. wyrabiać jakąś dzienną normę "ofert pracy", bo inaczej koniec z piwem i orzeszkami za free? xD
  • Krzysiek

to chyba jednak wina WSI!!!
  • Koszatka

Tak właśnie, taki pulchniejszy. Jestem pod wrażeniem, że ma tyle różnych wymyślnych ofert pracy :). Ciekawe, czy on to robi, bo lubi, czy jakaś dziewczyna faktycznie się na to zgodziła...
  • Anonim

No widzicie. Jednak praca w kraju jest, tylko robić ni ma komu...
  • zby

>Koszatka napisała:
    >Tak właśnie, taki pulchniejszy. Jestem pod
    >wrażeniem, że ma tyle różnych
    >wymyślnych ofert pracy :). Ciekawe, czy on to robi, bo
    >lubi, czy jakaś dziewczyna faktycznie się na to
    >zgodziła...

No wlasnie - ktora sie zgodzila? Przyznac sie!

• zby

No dobra - widze, ze zadna sie teraz nie przyzna. To moze ktoras zaakceptuje propozycje w ramach badan nad tajemnicami naszego miasta i pozniej nam tutaj zrelacjonuje?
  • kRupka

Proponuje kupić ci perukę, podmalować i sprobować samemu; )
  • rożno

ja spotkalam tego samego pana:/przestraszylam sie jak szlam sama i nagle ktos mi za plecami zaczal gadac...bleeeeee....mysli ze sie ktos da namowic:/
  • zby

he he - celne - ale myslisz, ze by sie skusil?
  • ღ ewela

uwielbiam grono jak mi sie siostra nie wyloguje:/to wyzej to moje...niby kto milby sie skusic na jakiegos oblesnego starego grubego faceta z broda??:/
  • Aniśko

Mnie zaczepił na Kruczej, ale strasznie mnie rozbawił i chyba to go zbiło z tropu :)
  • Elbereth

Mi sie tez dawno temu zdarzyło, ale jak pan zacząl gadac, powiedzialam, ze akwizytorom dziekuje i sobie poszlam. chyba nie byl zachwycony
  • Anonim

o tak, Pan z Chmielnej- znana mi postać, następnym razem mu przywalę za nas wszystkie
  • Anonim

Ech, niszczycie dobrego kapitaliste...
  • Elbereth

taaa i do tego takiego dobrodusznego - przy tak wysokim bezrobociu, pan troszczy sie o nasza przyszlosc i oferuje nam prace... heh, pomnik mu, pomnik!
  • Anka M.

spotkałam go! Jejku, też powiedział, że wyglądam, jak jego narzeczona, która gdzieś tam wyjechała. Wcisnął mi swój numer, prosząc bym zadzwoniła za pół godziny. Przestraszyłam się jego propozycji:/
| |

Legenda Miejska - Mitologia Miejska (ang. Urban Legend) - z pozoru prawdziwa informacja rozpowszechn...

Fotki

Miejsca grona (1)